Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şahsen Bjk'nin de Efes Fenerbahçe ve Galatasaray seviyesine gelmesini istiyorum Avrupa'da voleybolda en üst seviyedeyiz basketbolda da yavaş yavaş o yola giriyoruz. Olaya Türk sporu açısından bakmak lazım. Eğer Bjk'nin oyuncularını alacaksak ve bize yararları olacaksa gidip aynı paraları Avrupa takımlarına vermektense Bjk'ye verelim. Bjk'nin kötüye gitmesi bizim için iyi bir şey mi Allah aşkına. O zaman Efes çekilsin Fb şubeyi kapatsın Bjk ligden düşsün tek başımıza şampiyon olalım bu neye yarar? Ligimizin kalitesi artmaya başladı. Daha fazla iyi takım daha kaliteli lig daha çok başarı ve daha iyi oyuncuların ligimizi tercih etmesi. Ayrıca son zamanlardaki mevzular nedeniyle Bjk ile düşman takımlarmışız gibi hareket edenler var ama bunun sadece Yıldırım Demirören'in Fnerbahçe sevdasından kaynaklandığını düşünüyorum. Yoksa Galatasaray ve Beşiktaş hiç bu dönemki kadar birbirine zıt olmamıştır.

Spanoulis için twitter'de Nejat Sayman haberi paylaşmış. Sayman'ın yorumlarını biliyorum ama haber kaynağı olarak güvenilirmi onu bilmem.

Ben şahsen Bjk'nin de Efes Fenerbahçe ve Galatasaray seviyesine gelmesini istiyorum Avrupa'da voleybolda en üst seviyedeyiz basketbolda da yavaş yavaş o yola giriyoruz. Olaya Türk sporu açısından bakmak lazım. Eğer Bjk'nin oyuncularını alacaksak ve bize yararları olacaksa gidip aynı paraları Avrupa takımlarına vermektense Bjk'ye verelim. Bjk'nin kötüye gitmesi bizim için iyi bir şey mi Allah aşkına. O zaman Efes çekilsin Fb şubeyi kapatsın Bjk ligden düşsün tek başımıza şampiyon olalım bu neye yarar? Ligimizin kalitesi artmaya başladı. Daha fazla iyi takım daha kaliteli lig daha çok başarı ve daha iyi oyuncuların ligimizi tercih etmesi. Ayrıca son zamanlardaki mevzular nedeniyle Bjk ile düşman takımlarmışız gibi hareket edenler var ama bunun sadece Yıldırım Demirören'in Fnerbahçe sevdasından kaynaklandığını düşünüyorum. Yoksa Galatasaray ve Beşiktaş hiç bu dönemki kadar birbirine zıt olmamıştır.
Avrupadan serbest yabanci alirken bonservis mi veriliyor? Bu kural sadece bizim lige ozgu. besiktas su an bana en antipatik gelen takim stad konusunu cok uzattilar ergin ataman geldikten sonraki bjk yoneticilerinin aciklamalari da pek dosthane degildi

Bu bütçeyle ve Eurocup'ta oynarken Spanoulis'i getirmemiz imkansız. Hiç boşuna beklentiye girmeyelim.

Hawkins'i almamızı istiyorum, bir an önce açıklansa güzel olurdu. Kaimakoglou & Velickovic ikilisinden biri de 4 numara için ideal olur.

Bence Jonathan Gibson kesinlikle kadroya katılmalı, risk olarak görmemek lazım, Hawkins harici Bjk'ye bonservis parası vermek saçma geliyor Arroyo yerine Gibson daha mantıklı.

Avrupadan serbest yabanci alirken bonservis mi veriliyor? Bu kural sadece bizim lige ozgu. besiktas su an bana en antipatik gelen takim stad konusunu cok uzattilar ergin ataman geldikten sonraki bjk yoneticilerinin aciklamalari da pek dosthane degildi

Sözleşmesi devam eden oyuncunun takıma ülke farkı gözetmeksizin bonservis ücreti ödenir. Türkiye'de bu durum her halukarda kulübe para verilir şeklinde.. Söylemek istediğim Avrupa'dan bonservis bedeli vererek oyuncu almak yerine Bjk'den alınabilir.

Bugün yöneticiler ortamı gerebilir yarın dostluk mesajları verilir. Kin gütmemek lazım.

Sözleşmesi devam eden oyuncunun takıma ülke farkı gözetmeksizin bonservis ücreti ödenir. Türkiye'de bu durum her halukarda kulübe para verilir şeklinde.. Söylemek istediğim Avrupa'dan bonservis bedeli vererek oyuncu almak yerine Bjk'den alınabilir.

Bugün yöneticiler ortamı gerebilir yarın dostluk mesajları verilir. Kin gütmemek lazım.
Ben sadece hawkinsi isterim para odeyecegimiz icin agrupa bosta olan oyuncu cok yani. eger bonservis olayi olmasaydi arrayo ile bonsuyu da isterdim

Ergin Ataman Yunan basınına açıklama yapmış. Önemli kısımları şöyle:

- Kaimakouglu iyi bir oyuncu, transfer etmek istiyoruz.
- Kaimakouglu'nun sözleşme şartları: Yıllık 1 milyon euro'dan, 2 yıllık kontrat.
- Center pozisyonu için 3-4 oyuncu ile görüşüyoruz. Sofo'da bunlardan biri.

http://www.gazzetta.gr/toyrkia/article/305177-«teleionoyme-me-«kai»-isos-gia-sofo»

Kazan Kaymaka 1.5 milyon dolar teklif etti etti denmiş bir forumda bir bilgin var mı gerçi yıllık mı iki yıllık mı o pek açık değil

Kazan Kaymaka 1.5 milyon dolar teklif etti etti denmiş bir forumda bir bilgin var mı gerçi yıllık mı iki yıllık mı o pek açık değil

Yıllıktır o... Ne kadar ücret teklif ettiklerini bilmiyorum ama, Kazan'ın Kaimakouglu'nu istediğini biliyorum. Zaten araya Kazan girmeseydi Kaimakouglu bence şimdiye kadar imzalamıştı. Sanırım Çarşamba gününe kadar belli olurmuş kaymakçızadenin nereye gideceği :)

Kostas Kaimakoglou ve Hawkins...

Bu iki oyuncunun gelmesi gerçekten çok güzel olur.Shipp,Göksenin,Furkan,İlkan gibi oyuncuların da kalacağını hesaba katarsak mücadele ruhu çok daha iyi bir takım oluruz.Ekstra olarak gelecek bir keskin şutör ve alınacak kalıplı bir merkez oyuncusuyla da ben ligde şampiyonluk şansımızın yüksek olacağını düşünüyorum.

2 yıl için 2 milyon euro!!! Ergin Ataman söyledi!!! Birileri şimdiden babasının çiftliği sanmaya başladı burayı sanırım!!!

İyi ama burda geçen yıl Savovic'e Cevher'e tonlarca laf edilmedi mi? Adeta playofflarda 4 numarasız oynadık.Erceg'i yıldız ettik,adam belki de bizim sayemizde CSKA'ya gitti:)

Değişen Avrupa basketbolu piyasasında da Savovic'ten daha iyisini alabilmek için maalesef o kadar para harcamak zorundasın eğer şampiyonluk istiyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...