Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andersen kariyerinin son dönemlerine kadar hep 4 numaraydı ama Siena'da geçen seneyi tamamen 5 numara oynayarak geçirdi, ayakları yavaşladığı için artık 4 numara kullanırsan eski verimi alamazsın ondan. O yüzden 5 numarada oynuyor ve şutuyla, oradaki sırtı dönük oyunuyla geri çekilip atışlarıyla etkili oluyor. Yani onu transfer edersek 5 numara olarak transfer edeceğiz, ama çok ihtiyaç olduğu dönemlerde az da olsa 4'te oynatılır bazı rakiplere karşı, mesela karşıda Banic varken orada oynayabilir ama Erceg, Savanovic gibi dışarıdan çok yüksek yüzdeyle oynayan ayakları hızlı 4 numaralara karşı 4 oynarsa savunmada delik deşik olur.

Kaimakoglou ve Andersen muhteşem olur cidden, çok heyecan verici.

Spanoulis haberlerini ise şahsen ciddiye almıyorum, bize düşmez...

Andersen
2.11 boyunda
4 de oynar 5 de
asıl mevkisi 4 numaradır
belki avrupanın en iyi dört numarasıdır
inanılmaz şutördür
geçirdiği sakatlıklardan dolayı yavaşlaması ve boy faktörü
5 numara oynamasının sebepleridir
bileği çok düzgün, pota civarınında topla buştuğunda sayı olmaması imkansız
ben çok isterim formamızı giymesini

Geçen sezon Siena'da 4-5 numaralar değişmeli oynandı arkadaşlar. Lavrinovic ve Andersen tarafından. Andersen 5 numara demeyin bir zahmet. Adam 4 numara oynadı son sene hariç..

Gibson'u izlemedim ama yorumlar ve istatistiklerine bakarsak fena oyuncu değil galiba..
Shipp sayı kralı olarak geldi gerçi, TS de o kadar sayı atması yanıltıcı olmasın.. Diğer taraftan Shipp eskisine göre daha iyi kimse yadsıyamaz, Oktay Hoca'nın illaki katkısı olmuştur..
Guard için Gibson alınırsa, o pozisyonda Engin ve Ender olduğu da düşünülünce mantıklı bir risk olabilir.. Tutarsa çok iyi bir iş olur ve denildiği gibi kendi McCalebb imiz olur.. 4-5'e adı geçen isimler ve maliyet hesaba katılınca Gibson kostefektif bir transfer olabilir.. Tutmazsa açığı kapatabilecek yanında iki tane de sağlam yerli var.. Hawkins-Kaimakoglou (Velickovic)- Bonsu (Andersen, Sofo) pahalıya gelecek.. Shipp'i elde tutup, Gibson'u da alalım (düşük maliyetli ise) ve sezonu bekleyelim.. Ersin ve Cenk de eklenirse zaten tadından yenmez ama şu durumda Ersin'e gerek kalır mı bilemem.. Her pozisyona 1 yerli 1 yabancı zaten oluyor..

Doğrusunu söylemek gerekirse ben 79 lu diye hatırlıyordum. 2013 e gireceğimizi düşününce MUHASEBET-ÜL-ARZ hesaplarım 34-35 gibi olduğunu söyledi :) bence hem 4 hem 5 almamız gerekli. 2 numara dışında her pozisyona oyuncu alacağımızı düşünüyorum.

Kaimakoğlu + Andersen kaymaklı dondurma gibi olur. :)
Hawkins, Guard, Ersin, Cenk ilede iyi takım oluruz. Dediğin gibi 4 yabancı oldu zaten. :)

AMK'yi okuyan var mı oaradaki Spa haberinde bizin 1.7 verdiğimiz BArca'nın 1.4 verdiği gibi ayrıntılar var mıydı ? Bir italyan sitesi bunları yazmış Türkiye'deki haberi haber yapmadılar ise Spa için BArca ile çekiştiğimizi yazmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...