Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkında değili galiba. 1 milyon euro diyoruz beyler. Hani bizi ilgilendirmez diyeceğim de bizim bütçemize göre çok fazla bu para diğer oyuncuları düşünürsek. 1 milyon euroya takım oyuncusu almak bence inanılmaz bir iş.

Gerçi Ataman iş bitti kesin formalitelere kaldı gibi konuşmuş

Evet, "bir nefes mesafesindeyiz" demiş. Kaimakouglu çok yakın görünüyor ama, Tataristan'dan gelen teklif artarsa transfer zorlaşır.

Hawkins, Shipp, Kaimakoglu, Sofo/Andersen/Maric dörtlüsünü kadroya katıp, bir de delici ve şutu iyi bir guard almak doğru kimyayı oluşturur. Mesela Morris Almond olabilir...

1 milyon euro arkadaşlar oyuncu getirebilmek için artık bu paralara ihtiyacımız var malesef bu oyuncular tabiki isteyecektir heleki lakovice bile 750bin euro verebiliyorsak .

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur

"Spanoulis transferi olmaz" diyenler var; GS'den bir yetkili ile görüştüm ve onun dediğini yazdım, "İlgileniyoruz ve görüşüyoruz" dedi.

@xydias

According gazzetta.gr GS is close to sign David Andersen, too!

Şubede inanılmaz bir hareketlilik var. Tamam ölü toprağını attık atmasına da transferdeki isimler en tepedeki isimler. Üstelik Eurocup'tayız. Mahmuti ve ekibi her kuruşun hesabını yaparken oyuncular karın tokluğuna oynarken Kaimakoglou'na yıllık 1 milyon konuşuluyor. Bir şeyler değişiyor ama umarım sonumuz Beşiktaş futbol takımı gibi olmaz.

Kaimakoglou ve Andersen çok iyi isimler.

Engin-Ender
Göksenin
Shipp
İlkan
Furkan-Sertaç

Tutku ve Lakovic koca bir ?. Shipp belirsizliği var. Gordon gitti. Dedovic kiralıktı gitti. Andric gitti. Savovic gitti. Melih gitti Evren gitti. Haluk bıraktı. Cevher ve Caner gidecek deniyor. Şu an eldeki kadro yukarda. En az 5-6 takviye olacaktır. Cenk ve Ersin Dağlı'yı bir şekilde alacağız gibi geliyor.

Şubedeki hareketlilik hepimizi çok ama çok mutlu ediyor. Ergin ATAMAN beni yanıltmadı üst düzey, elit isimleri getirecek...

David Andersen - Kaimakoğlu takviyeleri olur ise müthiş bir iş yapmış oluruz. Herkes EuroCup küçümsemiş ya da önemini idrak edememiş, ama Euroleage ısınma turları ve pişme durumu buradan geçer kaldıki tek hedef EuroCup değil Lig de çok önemli heleki bütün rakiplerimizin iddialı olduğu yeniden iddia koyduğu bir ortamda kazanılacak şampiyonluk çok daha değerli olacaktır...

Farkında değili galiba. 1 milyon euro diyoruz beyler. Hani bizi ilgilendirmez diyeceğim de bizim bütçemize göre çok fazla bu para diğer oyuncuları düşünürsek. 1 milyon euroya takım oyuncusu almak bence inanılmaz bir iş.

Bütçeye göre bakarsak da gayet normal. Söylenilen rakamlar 15 MD düzeyinde bir bütçemiz olduğu. Bu da iyi bir kadro kurmak ve ara sıra böyle lükslere kaçmak için gayet yeterli bir para.

Kaimakoglou ve Sofo ikilisi cidden çok hoş olur.

Geçen seneki gibi biraz meşhur olsun ama pahalı olmasın dersek Jaka ve Songaila gibilerini görürüz. Para konusunda ben hiç düşünmem benim cebimden mi çıkıyor. Bu paraları verecekler başarı gelmediğinde ne yapacaklar ona bakarım.

Bu sezon bütçenin bu kadar iyi olacağı zaten Ergin Ataman'ın başa getirilişinden bile belliydi. Galatasaray Başkanı Sayın Ünal Aysal basketbola yatırım yapılacağını daha önceki beyanatlarında bizzat bildirmişti.
Bundan sonra herşey çok güzel olacak basketbolda ve sezon sonu hasretle özlemini duyduğumuz şampiyonluk gelecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...