Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaimakoğlu değil Kaymakoğlu! Kaymakoğlu aslen Türkiye Rumlarından olduğu için soyadı Kaymak-oğlu'dur yani soyadı Türkçedir. Yunanlılar Kaimak diye yazmışlar ancak doğrusu Kaymakoğlu bizde Türk olarak doğrusunu kullanırsak daha mantıklı olur.

Andersen yumuşak bir oyuncu, savunma yönü de Songaila'dan hallice. Hücumda elbette büyük bir fark yaratır ancak daha atletik bir adam lazım bize. Bir zamanlar Roy Tarpley vardı bilenler bilir müthiş bir pota altı oyuncusuydu. Aris'in, Efes'i yendiği olaylı maçta darmadağın etmişti boyalı alanı. İşte o misal bir adam lazım bize.

Anderson modern avrupa basketbolu için 4 numara pozisyonunun vücut bulmuş hâlidir. Son yıl ağırlıklı olarak 5 numara oynası yanıltmasın. Gerçekten ağır bir sakatlık sonrası donüş sezonu idi ve takım içi gerekler nedeniyle 5 e kaydı. Ama maçlarını izlediyseniz hücümda pivot-center değil çok ama çok iyi bir 4 numara olduğunu topu alışından bile dikkatli gözler hemen görebilir. Keşke 3-4 yaş genç olsaydı ama o zamanda zatin bize gelmezdi böyle bir isim.
Şu dedikodu ortamında doğru bir isim telafüz edildi mi bilmem ama benin endişem bizimle ismi geçen hemen her oyuncuya kanca atan efesin yine arabozucu olması. Bilmem neden ama hep bunu yapıyorlar.

Hawkins 3 sene GALATASARAY'da biri konu açsın hayırlı olsun ben açmıyorum kapatılıyor sonra doğru olduğu öğreniliyor ama kilitlrdiği konuyu açmaya üşeniyorlar.

Hawkins 3 sene GALATASARAY'da biri konu açsın hayırlı olsun ben açmıyorum kapatılıyor sonra doğru olduğu öğreniliyor ama kilitlrdiği konuyu açmaya üşeniyorlar.

Abi ücret konusunda bilgin var mı?

Bir de çoğu isim basına yansıyor. Hatta Kaimakoglou ile Sofo'yu direk Ergin Ataman haberde de söylemiş. Ama guard konusunda Arroyo dışında çıkan bir isim yok. O konuda biraz daha temkinli mi gidiliyor, daha yol var mı? Yoksa Arroyo tek hedef gibi mi duruyor? Zira ben Spanoulis haberlerini falan hiç ciddiye almıyorum.

Ben çok olumlu bakmıyorum açıkası Bonsu transferine.

Diz sakatlığı kronikleşti artık.Bununla beraber her yıl aynı verimi alabilmek çok zor ondan.

Neyse olursa hayırlı olur umarım,bi an önce Kaymakzade gelsin lütfen:)

Abi ücret konusunda bilgin var mı?

Bir de çoğu isim basına yansıyor. Hatta Kaimakoglou ile Sofo'yu direk Ergin Ataman haberde de söylemiş. Ama guard konusunda Arroyo dışında çıkan bir isim yok. O konuda biraz daha temkinli mi gidiliyor, daha yol var mı? Yoksa Arroyo tek hedef gibi mi duruyor? Zira ben Spanoulis haberlerini falan hiç ciddiye almıyorum.

Yıllık 1.100 bin dolar guard arroyo zor bir olasılık

Selamlar. Basketbol şubesine çok yakın olan ve konuşabilme imkanım olan bir büyüğümle 3 gün önce konuştuğumda Hawkins ve Sofo 'ya net bir dille hayır demişti. Tekrar soracağımı söylemiştim. Bu gece çok kısa olsada konuşma imkanı buldum. Hala Sofo ile Hawkins hakkında bir tasarrufun olmayacağını söyledi. Ersin ve Bonsu kısa sürede açıklanabilir. Hazırlıklı olalım bence.Benim çıkarımım budur.

Bakalım bu dediğim olacak mı çok merak ettim ısrarla Hawkins olmayacak diyorlar bazıları.

Pops Mensah-Bonsu'nun menajeri Dario Santrolli, oyuncunun Galatasaray ile anlaştığını ancak sözleşmenin imzalanmasının bonservise bağlı olduğunu açıkladı.

Oyuncunun haklarını üzerinde bulunduran Beşiktaş'ın kabul edilebilir bir rakam talep etmesi halinde transferin gerçekleşeceğini duyuran İtalyan menajer, Galatasaray ile her koşulda mutabakata varıldığını söyledi.

Ergin Ataman'ın sezon ortasında Semih Erden'in ayrılmasından sonra Beşiktaş Milangaz'a getirdiği atletik oyuncu, 3 şampiyonluğa verdiği katkı dışında, spektaküler smaçları ve bloklarıyla da beğeni toplamıştı.

Bonsu halen Londra Olimpiyatları'na hazırlanan Büyün Britanya takımında bulunuyor.

Kaynak : Basketfaul.com

Jonathon Gibson diyorum arkadaş hem maliyeti az olduğu için diğer pozisyonlara daha kaliteli oyuncular getirilebilir. Hem de bence bu denemeye girmeliyiz çünkü sonra çok pişman olacağız. Ligin başlarında denenmeli en azından. Engin ve Ender bir sorun olsa dahi o bölgeyi idare ederler. Böyle delici asist özelliği olan genç ve skorer oyuncu en son ne zaman geldi ligimize hatırlayan var mı? ben sölüyüm Mccalebb...

Fenerbahçe'yi yiyip bitirdiği maç:)

http://www.youtube.com/watch?v=6dDFiSFSsm8&feature=related

Ben de sanki Gibson'un menajeri gibiyim sürekli Gibson Gibson ama Mccalebb'den içimde kalan ukde Gibson'da da olmasın istiyorum..

Mükemmel bir oyuncu 4x4 lük bir oyuncu dediğim sanılmasın ben dizginlendiğinde iyi bir koç eğitiminde çok üst düzey bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum. Trabzonspor'da skor opsiyonuydu diye çok zorluyordu yoruluyordu. İyi bir sistem içerisinde hızı atletizmi ve şutör özelliğiyle kendini geliştirebileceğini düşünüyorum..

anderson-kaymakoğlu-furkan-ilkan ve sanırım ersin de gelecek..gayet iyi uzun..sertac da kadroda tutulur..hawkins ve ergin de tamam..cenk de gelirse süper olur..arroyo da gelecek gibi..bende sağlam bir kadro..arroyo da kendini takıma ve basketbola darsa çok kaliteli bir oyuncu...bu arada semih erden'nin az da olsa gelme ihtimali varsa süper ötesi olur..ergin hoca ilkan hakkında ne düşünüyor acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...