Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnnturkte şike haberlerinin arasında ertem şener galatasaray spanolis ile anlaştı' dedi 2 dakika önce... :) Heyecanlandım ama henüz resmi bir şey yok galiba. :)

Nik Caner Medley ile Kaimakoglou arasında fark yok gibidir yalnız bunuda belirtmek isterim, soğuk duş falan oyuncuya baya hakaret oldu sanki.

Benim gözümde fark var açıkçası:)

Medley,Eurocup seviyesindeki bir takımın önemli bir parçası olur.O takımı o seviyede tutar ve iyi istatistikler yakalar.İspanya'da uzun süredir yaptığı gibi.

Fakat Kaimakoglou,oynadığı takımı bir üst seviyeye çıkarır.Euroleague tecrübesi vardır ve bir Eurocup takımını Euroleague seviyesine çıkaracak kadar mücadele koyar ortaya,takım oyunu oynar.Aynı Maroussi'de yaptığı gibi.

Aynı kaynakta Andersen ve Kaimakoglou'nun da alternatifler arasında olduğu söylenmiş.Umarım çok düşünmezler de yanlış karar almazlar.

Medley alacağımız yabancıların en iyisi olur çok net, pota altı Hawkins filan değil bence en iyi transfer kendisi olur inşallah alabiliriz.

HAni bir nefes kadar yakındık kaymaka yalnız MAhmuti döneminde bu işler bu kadar sızmıyordu bu sene maşallah

Onur senle aynı düşündük bu işte bir yanlışlık var :) Kutay abi Medley de Misko'nun oyuncusu başkanın sevmediği adamın :D Kim sızdırıyor bu haberleri ben de merak ediyorum.

Ergin Ataman basınla bu kadar içli dışlı olmasa iyi olacak sanırım bir nefes kadar yakınız seviyoruz birbirimizi vs dedikten sonra yatarsa bence hoş değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...