Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son anda nasıl değişiyor ya herşey koridorun sağına sapacakken vahiy geliyor saola mı sapıyor bırakalım bu işleri Fener en ağır döneminde bizimle ağır kafa buluyor sağolsun yönetim..

gerek futbolda gerek basketbolda bütün forumlarda öfkenin hedefi sayın başkanımız..taraftar olarak naçizane önerimiz kendisini affettirecek transfer yapmasıdır..hawkins gitti ise hayrını görsünler..bilmiyorum herhangi bir kural var mı ama başkan gerekirse elini cebine atmalı..hiç olmazsa basketbol için..yıllardır galatasaray fenerbahçe gibi değildir geyiği döner ama o yıllar geride kaldı..şimdi neredeyse 30 milyona yaklaşan bir taraftar kitlesi var...artık rakip takımdan transfer golü yemek hiç kaldırılmayacak bir baskı oluyor..gitsin özel uçağıyla bo mccalebb'i alsın gelsin,onunla beraber david anderson...allah uzun ömür versin 72-73 yaşında,artık maliyetleri ne kadarsa karşılasın..zaten şovu seven bir insan..bundan daha iyi bir şov olmaz sanırım..hawkins belki bizdedir onu bilemem ama başkanın çok büyük tepkiler aldığı da gerçek..bu tepkileri indirmenin tek yolu süper transferlerdir...

Biz Bjk'den sadece Dudley'i alırız onu da zor alırız adamlar bırakmak istemiyor.. Bizden daha büyük kulüpler var demek ki biz aylarca uğraşıyoruz adam iki günde alıyorsa gerçekçi olmak lazım. Adam seni sene başında eziyor sezon başlamadan.. Yerini bil ben istersem ben alırım diyor ...

Aysal cimri bu çok açık.Adam elini cebine atmıyor.Tutturmuş kendi kaynaklarımızı yaratacağız diye.Yahu petrol kralısın bankadaki paranın günlük faizi ile Hawkins'in 3 yıllık parası çıkar.Biraz fedakarlık yapın.Taraftarın yüzünü düşürmeyin.Eğer baskette Hawkins'i,futbolda da Hamit'i(yeri burası değil yazamadan edemedim) fenere kaptırırsak Aysal bıraksın o koltuğu.Artık yeter valla.

gerek futbolda gerek basketbolda bütün forumlarda öfkenin hedefi sayın başkanımız..taraftar olarak naçizane önerimiz kendisini affettirecek transfer yapmasıdır..hawkins gitti ise hayrını görsünler..bilmiyorum herhangi bir kural var mı ama başkan gerekirse elini cebine atmalı..hiç olmazsa basketbol için..yıllardır galatasaray fenerbahçe gibi değildir geyiği döner ama o yıllar geride kaldı..şimdi neredeyse 30 milyona yaklaşan bir taraftar kitlesi var...artık rakip takımdan transfer golü yemek hiç kaldırılmayacak bir baskı oluyor..gitsin özel uçağıyla bo mccalebb'i alsın gelsin,onunla beraber david anderson...allah uzun ömür versin 72-73 yaşında,artık maliyetleri ne kadarsa karşılasın..zaten şovu seven bir insan..bundan daha iyi bir şov olmaz sanırım..hawkins belki bizdedir onu bilemem ama başkanın çok büyük tepkiler aldığı da gerçek..bu tepkileri indirmenin tek yolu süper transferlerdir...

Bence yönetim içerisinde Ünal Aysal'ı itibarsızlaştırıp ondan onun yerine gelmek isteyenler transferi kullanarak Ünal Aysal'ı insanların önüne atıyor. Yoksa anlaşıldığı kadarıyla egosu yüksek bir insan. Bu kadar madara olmayı istediğini sanmıyorum. Ya da Galatasaray'ı bir eğlence olarak görüyor. Yoksa taraftarla bu kadar alay edilmez. 25 haziran 25-30 haziran 4'ü Terim'in doğum günü, yok Arshavin Higuain yalan bekleyin geliyor. Filan ben size söyleyim olacak olanı. Culio beklenen performansı verdi diyecekler. Assaidi ve Hamit ile transfer bitecek. Forvete de muhtemelen Burak gelecek. Basketbolu saymıyorum bile basketbolda bu sene nal toplama sezonumuz olacak. Özellikle beğenmedikleri Oktay hocanın takıma karşı alacağımız skorları merak ediyorum.

Selamlar iyi akşamlar hepinize. Sakın yanlış anlaşılmasın duyumcu falan değilim sadece önemli bir tanıdığımla konuşma fırsatı buldum. Konuşmadan anladığım sanırım Hawkins 1 hafta içinde Türkiye sınırları içinden bir takıma transfer olacak ve bu takım Galatasaray olmayacak. Sadece çıkarımdır bu, paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bu mesajı 1 hafta önce yazmıştım. Yine söylüyorum yanlış anlamayın beni. Hawkins konusunda kulüp ilgilendi ama Ülker'in teklifi daha iyiydi ayrıca bana söylenen Hawkins'in o bölge için 3. alternatif olduğu. O yüzden gitse bile başka takıma takılmayın derim. Bjk'den bize en yakın oyuncu Ersin ve Bonsu...

Cidden ne kötü bir transfer haftasıydı bizim için:)

Kerem Gönlüm dedik Efes'e gitti,Birkan dedik Efes'e gitti,Sofo dedik heyecan yaptık olmadı,Caner Medley dedik Maccabi kaptı,Hawkins dedik Fener aldı...

İnşallah Kaimakoglou transferini elimize yüzümüze bulaştırmadan hallederiz.

Aysal cimri bu çok açık.Adam elini cebine atmıyor.Tutturmuş kendi kaynaklarımızı yaratacağız diye.Yahu petrol kralısın bankadaki paranın günlük faizi ile Hawkins'in 3 yıllık parası çıkar.Biraz fedakarlık yapın.Taraftarın yüzünü düşürmeyin.Eğer baskette Hawkins'i,futbolda da Hamit'i(yeri burası değil yazamadan edemedim) fenere kaptırırsak Aysal bıraksın o koltuğu.Artık yeter valla.

Aysal'da olan servet A. Yıldırım'da olsa kimse kusura bakmasın ama Fenerbahçe şampiyonlar Ligi'nde her sene final oynar basketbolda euroleague'i alır. Türkiye'nin en zenginleri listesinde şahsen 40. olmak kolay değil.. Ama takıma bir gram ekstradan para akıttığını sanmıyorum. Bir insan 73 yaşından sonra elini cebine atmadan Galatasaray gibi bir takımın başına nasıl gelir çok merak ediyorum. Hem de 2000 li yıllardan sonra üye olmak arkadaşlarının ısrarlarıyla aklına gelmiş. Umarım cidden Galatasaraylıdır. Şahsen ben Gs lisesi mezunu olsam ve Galatasaraylı olsam kulübe üye olmak en önemli önceliklerimden olurdu. Malum bu kadar avantajı varken liseli olmanın.

Kerem Gönlüm dedik Efes'e gitti,Birkan dedik Efes'e gitti,Sofo dedik heyecan yaptık olmadı,Caner Medley dedik Maccabi kaptı,Hawkins dedik Fener aldı...

Bu yönetim iki senedir shaqiri'den tut velickovic'e Sofo'dan tut podolski'ye kadar aynı şeyi yapmadı mı? Öğrenilmiş çaresizliği yaşamayı geçip bir üst aşamaya geldik artık sürekli kendini gerçekleştiren kehanet ...

Yahu orta sıralara oynayan ,play-off'a kalmayı başarı sayan takıma bu saydığın isimler neden gelsin?İster kabul edin ister etmeyin Oktay Mahmuti'yi gönderdiğimizde yeni hedefimizi otomatikman kabul etmiş olduk.Bu hedefe ulaşmak için bu saydığın isimlerin gelmesine gerek yok.Çok daha ucuz ve kalitesiz oyuncularla da bu hedefe ulaşabiliriz.

Avrupa basketbol piyasasında geçerli bir kural vardır: Temmuz 15'e kadar ne alacaksan alacaksın.Yıldız oyuncunu,oyun kurucunu,pivotunu,koçunu,yardımcısını vs...Takımı bu tarihe kadar kuracaksın.Bundan sonra alacağın adamlar yan parçalardır.

Çünkü ne kadar geç kalırsan oyuncunun fiyatı da o kadar artmış olur.Hani diyoruz ya ''Hawkins 3.tercih,Bonsu ilk tercihimiz değil,Kaimakoglou tamam ama başka isimlerle de konuşuluyor'' vs... Artık önümüzdeki bir hafta içinde alternatif falan dinlemeden istenilen oyuncuyu almak şartındasın.

Eğer şu dönemde birkaç üst düzey transfer yapamazsak çok geç kalmış oluruz.Yapacak olursak da verilen ücret kategorisinde kulüp rekoru kırarız.Artık isimlerde değilim ben,fakat kim gelecekse,kimi almayı istiyorsak,kadronun omurgasını şu sıralar bitirmeliyiz.Yoksa böyle patır patır giderler elimizden.

Yahu orta sıralara oynayan ,play-off'a kalmayı başarı sayan takıma bu saydığın isimler neden gelsin?İster kabul edin ister etmeyin Oktay Mahmuti'yi gönderdiğimizde yeni hedefimizi otomatikman kabul etmiş olduk.Bu hedefe ulaşmak için bu saydığın isimlerin gelmesine gerek yok.Çok daha ucuz ve kalitesiz oyuncularla da bu hedefe ulaşabiliriz.

Burası Beşiktaş yada Fenebahçe forumu değil.Bu takımın bu seneki hedefi katıldığı bütün kupalarda şampiyonluktur.Olayı çarpıtıp durmayın transfer yapılmıyor diye.Takım kuruluncada aynı şeyleri söyleyebilecekmisiniz bakalım!

Gs basket forumu yazar entryleri:
Hawkins'i alsak süper olacak.
Hawkins 3 numarada bize büyük katkı sağlar.
Hawkins geldi beyler yöneticiler açıklamış.
benim ilk beşim: Engin, shipp, Hawkins, Kaimakoglou(gelirse) Furkan
Hawkins'i 3 mü oynatacaz 2 mi ağırlık olarak?
Hawkins geldi mi haberi olan var mı?
Çağlar Torun Hawkins Galatasaray'da diyor.
Cnn son dakika geçti Hawkins'i aldık.
Gordon da gitmese muhteşem olursu Hawkinsle ikisi.

Fb basket forumu yazar entryleri:

Aa Hawkins gelmiş.
Kim bu?
Galatasaray istiyordu biz almışız ya ne olacaktı?
Haahahaha.
Galatasaray'da transfer bitmez.
Başkanın kadar konuşursun..

v.s v.s

Erdal bu orta sıra muhabbetini abartma istersen. Hadi yönetim açısından bunları söylüyorsun da, aklın mantığın alıyor mu böyle bir ortama Ergin Ataman gelir miydi?

Burası Beşiktaş yada Fenebahçe forumu değil.Bu takımın bu seneki hedefi katıldığı bütün kupalarda şampiyonluktur.Olayı çarpıtıp durmayın transfer yapılmıyor diye.Takım kuruluncada aynı şeyleri söyleyebilecekmisiniz bakalım!

Sarı şapkayı takmışız polyannaya bağlamışız kusura bakmayın ama o minvalde bir emare göremedik iki senedir. Yarım puanlık şampiypnluk dışında tırt bir yönetim bunu kabul edelim..

Gs basket forumu yazar entryleri:
Hawkins'i alsak süper olacak.
Hawkins 3 numarada bize büyük katkı sağlar.
Hawkins geldi beyler yöneticiler açıklamış.
benim ilk beşim: Engin, shipp, Hawkins, Kaimakoglou(gelirse) Furkan
Hawkins'i 3 mü oynatacaz 2 mi ağırlık olarak?
Hawkins geldi mi haberi olan var mı?
Çağlar Torun Hawkins Galatasaray'da diyor.
Cnn son dakika geçti Hawkins'i aldık.
Gordon da gitmese muhteşem olursu Hawkinsle ikisi.

Fb basket forumu yazar entryleri:

Aa Hawkins gelmiş.
Kim bu?
Galatasaray istiyordu biz almışız ya ne olacaktı?
Haahahaha.
Galatasaray'da transfer bitmez.
Başkanın kadar konuşursun..

v.s v.s
Konunun özeti.Bence daha buraya gelen abilerimiz garanti Hawkins Bonsu GS de filan demesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...