Zalgirisin kendi liginde hedefi yok mu yada Bilbaonun? Eurolaegueden elendikleri için oyuncu mu gönderecekler yani?Bence transferi acele etmeyeceğiz şuan top16 en azından 4cülük garanti gibi bu yüzden Top 16dan elenen takımlardan oyuncu almakta payda var.Hangi oyuncular derseniz.
Zalgiris-Javtokas,Prokom-Motejunas,Nancy-Akingbala,Bilbao-Dor Fischer,KK Zagreb-Mario Kasun ve tabiklide Benjamin Eze biliyorum bu yazdıklarım oyuncuların takımlarının hala top16 yapma şansları var ama ben bu takımların top16 yapamayacaklarını düşünüyorum...
B planı olarak Sertaç geri dönmez umarım
Her sene top 16'dan sonra bir çok transfer yapılıyor Avrupa'da, zayıf takımlardan oyuncu istersen oyuncu da gelmek isterse rahatça bırakıyor Prokom, Olimpija, Zagreb gibi takımlar. Bilbao, Brose gibi ligde hedefleri önemli takımlardan bahsedilmiyor. Bir takımdan oyuncu gitmek isterse gider Euroleague için gelip ayrılmak isteyen adamlar çok olur.
Tabikide var ama ben top16dan elenen takımlardaki uzunları yazmıstım.Zalgirisin kendi liginde hedefi yok mu yada Bilbaonun? Eurolaegueden elendikleri için oyuncu mu gönderecekler yani?