Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NBA'in başlayacağı kesin mi? Ayrıca Zaza'nın gidişi tabi ki kötü ama takımımızı çok olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum sonuçta Zaza sezon başından beri çok az süre aldı. Gerekli yerlere uygun takviyelerin yapılacağını düşünüyorum.

Zaza yerli olmasi nedeniyle MUKEMMEL bir transfer olmustu, simdi nba marketide kapandi, bakalim neler olacak, bizim icin cok hayirli olmadi gibi gozukuyor su anda.

Artık şunu alalım bunu alalım devri de bitse keşke. Bu işleri yönetim ve teknik kadroya bıraksak. Yanlış anlaşılmasın tabi ki oyuncu önerisi isteği olacak ama bunun üzerinden yönetime vurmayalım.
Şimdi artık 5 numara transferi gerekliliği ortaya çıktı. Acele edilmemeli bence sonuçta top16 ya kaldık. Elenen takımlardan da transfer yapabilirirz.

Benjamin Eze halen boşta..hiçbir takımla anlaşmamış olmasının nedenini merak ediyorum aslında ama Siena gibi sistem takımında 6 sene oynamış tecrübeli bir oyuncudan daha iyisini şu aşamada bulabileceğimizi sanmıyorum..

Prokom'lu Motiejunas iyi bir tercih olabilir.Tabi Zaza yerli statüsünde olduğu için gelecek olan -tahmini- yabancı lig maçlarında ne kadar süre alabilir o da önemli.

Bence transferi acele etmeyeceğiz şuan top16 en azından 4cülük garanti gibi bu yüzden Top 16dan elenen takımlardan oyuncu almakta payda var.Hangi oyuncular derseniz.
Zalgiris-Javtokas,Prokom-Motejunas,Nancy-Akingbala,Bilbao-Dor Fischer,KK Zagreb-Mario Kasun ve tabiklide Benjamin Eze biliyorum bu yazdıklarım oyuncuların takımlarının hala top16 yapma şansları var ama ben bu takımların top16 yapamayacaklarını düşünüyorum...

Bence transferi acele etmeyeceğiz şuan top16 en azından 4cülük garanti gibi bu yüzden Top 16dan elenen takımlardan oyuncu almakta payda var.Hangi oyuncular derseniz.
Zalgiris-Javtokas,Prokom-Motejunas,Nancy-Akingbala,Bilbao-Dor Fischer,KK Zagreb-Mario Kasun ve tabiklide Benjamin Eze biliyorum bu yazdıklarım oyuncuların takımlarının hala top16 yapma şansları var ama ben bu takımların top16 yapamayacaklarını düşünüyorum...
Zalgirisin kendi liginde hedefi yok mu yada Bilbaonun? Eurolaegueden elendikleri için oyuncu mu gönderecekler yani?

Sertaç tabiiki değerli bi oyuncu ama şu an bu seviyede takıma dönmesi en başta kendisi için iyi olmaz.Zira Zazanın yerine geleceği için baskı hissedebilir bu da onun geriye doğru gitmesine neden olabilir.Bence de Eze ya da başka bir yabancı 5 numara alacaklardır.

Euroleague takımları oyuncu sözleşmelerini top16 ya kadar yapıyorlarmış demekki..top16 ya çıkamayan kadroyu dağıtıyor direk :) sezon bitiyor ya nasılsa..beyler biz nasılsa top16 ya kalamadık..bizim takımı yağmalayabilirsiniz diyorlar :)

Zalgrisden değil oyuncu malzemeci bile alamazsınız ,adamların başkanı tam bir deli :) Alınabilirse Motejunas en mantıklı ve faydalı transfer olur.Ama illa tranfer yapacağız diye transfer yapmayız umarım geçen sezon ki Jerry gibi.

Her sene top 16'dan sonra bir çok transfer yapılıyor Avrupa'da, zayıf takımlardan oyuncu istersen oyuncu da gelmek isterse rahatça bırakıyor Prokom, Olimpija, Zagreb gibi takımlar. Bilbao, Brose gibi ligde hedefleri önemli takımlardan bahsedilmiyor. Bir takımdan oyuncu gitmek isterse gider Euroleague için gelip ayrılmak isteyen adamlar çok olur.

Her sene top 16'dan sonra bir çok transfer yapılıyor Avrupa'da, zayıf takımlardan oyuncu istersen oyuncu da gelmek isterse rahatça bırakıyor Prokom, Olimpija, Zagreb gibi takımlar. Bilbao, Brose gibi ligde hedefleri önemli takımlardan bahsedilmiyor. Bir takımdan oyuncu gitmek isterse gider Euroleague için gelip ayrılmak isteyen adamlar çok olur.

Aynen. Top 16'ya kaldıktan sonra duruma bakılır bence de.

Bu arada Hakan normal sezon neyse de Jerry'nin playofflarda verdiği katkı göz ardı edilemez. Çılgın 3'lük yüzdesiyle oynamıştı adam.

Zalgirisin kendi liginde hedefi yok mu yada Bilbaonun? Eurolaegueden elendikleri için oyuncu mu gönderecekler yani?
Tabikide var ama ben top16dan elenen takımlardaki uzunları yazmıstım.
Bilbaonun bu yıl Real ve Barçayı geçemeyecegı cok acık Final yapamıcakları için ligide ilk 3e bitirmek bu yıl onlar için hayal(Valencia,Unicaja ve Caja çok iyiler bu yıl)
Bu yüzden önümüzdeki sene muhtemelen Euroleague yapamıyacaklar...
Marko Banicin ve 1 2 uzunun bulunduğu takımda Dor Fischerin gitmek istemesi zor değil...Heleki piyasanın Nba oyuncularının gitmesiyle birlikte iyi tekliflere kapıları açık bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...