Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domercant ve Pekovic duyumları gerçekleşirse şöyle bir kadromuz olabilir.

Tutku - Ender
Domercant - Evren - Göksenin
Yabancı - Shipp - Caner - Haluk
Furkan - Cevher - Şampırt
Pekovic - Andric - Sertaç

Dikkate alınacak ileti var alınmayacak ileti var Uğur :).Sende Velickovic falan dersen biz ne yapalım?

Ha tabi Velickovic gelsin ama gelmeli diyede bir ortam oluşmasın.

Ben oyun kurucu için Darius Washington'ın tekrardan dönmesini çok isterim mesela.Ama eminim burun kıvıracak bir çok kişi vardır bu forumda ve dışarıda.

Tamam Erdal'ım Velickovic olmasın, Keselj ile Tepic gelsin, 4 numara da sizden gelsin :)

Darius Washington gelsin , Quincy Pondexter gelsin bir de sallama hakkımı kullanarak Linas Kleiza gelsin diyorum Uğur. :p

Ama Washington gibi bir oyun kurucuya çok ihtiyacımız var.

Can İşbakan GS TV'de bi programda konuştu konuştuklarından anladığım kadarı ile 1 numara transferı olmıcakmiş onun yerıne gerektiğinde 1 numara oynayabilen skorer bir 2 numara alıncakmıs 4 numaraya transfer yapılmıcak ve 5 numara transferi olcakmış nba'den bı oyuncu ıle gorusuluomus ısım de verdıde unuttum ben şimdi

Washington'a burun kıvıranlardan biri benim. Ben bu "kör ölür badem gözlü olur" mantığını anlamıyorum. Darius Washington, Galatasaray'da olduğu süre boyunca hep eleştirildi. Ancak biz onu sakat sakat oynadığı, fedakarlık yaptığı için sevdik. Şahsen ben oyununu çok sevdiğim için değil, sakat sakat oynadığı için, ayrıca sakat sakat oynarken kahramanlaştığı için sevdim. Evet, belki Roma'da biraz daha kendini geliştirmiş olabilir ama bizim aradığımız oyuncu değil D-Wash. Ama bizden gitti ya, kesin en kral o dur. Aynı şey futbolda da var, Elano Santos'ta 11 maçta 9 gol attı, allah allah kopmayan yaygara kalmadı. "bana yar olmayan" diye başlayan bir sözümüz var, tamamını yazmıyorum ama umarım demek istediğim anlaşılmıştır. Ayrıca ben artık combo guard istemiyorum. Tutku gibi takımı oynatmayı ön planda tutan, tercihleri doğru yapan, oyun zekası bir guard istiyorum ilk beşte. "Dengesiz guard" kontentajınında Ender Arslan var bu sene, lütfen 1 numaraya saf bir point guard alalım.

Doğuş Washington sezonun 2. yarısından itibaren mükemmel oynadı, ilk 4-5 maçta ve gelmeden önce eleştirilmişti. Sadece sakat sakat oynadığı Bjk maçı için sevilmedi yani. O konuda yanlışın var ama beğenmemek de sana kalmış tabi.

D.Was hep eleştirildiyse ben ne bu forumda nede bu ülkede değildim sanırım.Adamın ligin ikinci yarısından itibaren tek bir kez eleştirildiğini okumadım duymadım yazmadım gittiğinede sevinen tek üye görmedim burada.

D-Was gayet iyi ve başarılı bir guard.Delici bir oyunu gerektiğinde iyi kullandığı şutu var diye Jerry alındıysa D-Was ondan 3-4 gömlek üstün bir oyuncu.

Tam olarak emin değilim, olayları "şu şu sezonda oldu" diye hatırlayamıyorum maalesef, ama benim hatırladığım kadarıyla Washington sakat sakat oynadığı döneme kadar hep eleştirildi. "Dengesiz" dendi, "bencil" dendi. En azından benim okuduğum yorumlar o yöndeydi. Ama Roma'ya gidip Euroleague'de oynayınca bir anda "Kral Washington nerdesin" oldu. Şimdi Rancik Azovmash'ta iyi oynasın aynı şeyler onun için de söylenecek. Üzücü ama durum bu.

Can İşbakan GS TV'de bi programda konuştu konuştuklarından anladığım kadarı ile 1 numara transferı olmıcakmiş onun yerıne gerektiğinde 1 numara oynayabilen skorer bir 2 numara alıncakmıs 4 numaraya transfer yapılmıcak ve 5 numara transferi olcakmış nba'den bı oyuncu ıle gorusuluomus ısım de verdıde unuttum ben şimdi

Yani iki yabanacı mı alınacak Shipp kalsa bile iki yabancı da elde var 4 yabancı eder ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...