Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupalıların "NBA'de lokavt olacak, sözleşmesi devam eden oyunculara kulüpleri izin verecek, FIBA transfere izin verecek, lokavt en az 1 sene sürecek" diye düşünerek aval aval bekleyeceklerine hiç ihtimal vermiyorum. Yani ölme eşeğim ölme durumu! EL oyuncuları önümüzdeki 1 ay içinde kapışılacaklardır; aradan biz sıyrılmalıyız...

Ali Bey fazla havalarda uçan birisi değilimdir, insanları yargılamak da haddim değildir ama bu yorum son nokta olmuş.

Avrupa'nın süperstar oyuncularından birisi Nikola Pekovic.

Ben de aksini söylemedim zaten, Avrupa için oldukça yeterli bir isim, ancak süperstarlık öyle kolay hak edilmez. Hele ki Avrupa basketbolunun star yaratmaktan ziyade takım bağlılığının önplana çıkarmak gibi bir hedefi varken, zaten NBA'den ayrılan ve kimilerince EL'yi büyük yapan olay bu. Süperstar olarak lanse edip alacaksak Pekovic'i kalsın istemezuk! Bize takım oyuncusu lazım...

pekovic tarzında başka alabilceğimiz kim var güçlü ve sırtı dönük oynıyabilen kasun ismi geçmişti ama oda sienaya gitmiş

ersandı pekovicti diyerek oyuncu bazında beklentiler biraz fazlaca yüksek tutuluyor kanımca...sonra gelecek kaliteli oyunculara sırf isimleri farklı oldugundan dolayı dudak bükmeyelim...he buarada baby shaq ne alem yav? pota altına andricle rotasyona girecek ve nitelikleriyle birbirini tamamlayabilecek bir amerikalı pivot diyordum ama devşirme yunan gelse de hayır demem vallahi :D

Ben de aksini söylemedim zaten, Avrupa için oldukça yeterli bir isim, ancak süperstarlık öyle kolay hak edilmez. Hele ki Avrupa basketbolunun star yaratmaktan ziyade takım bağlılığının önplana çıkarmak gibi bir hedefi varken, zaten NBA'den ayrılan ve kimilerince EL'yi büyük yapan olay bu. Süperstar olarak lanse edip alacaksak Pekovic'i kalsın istemezuk! Bize takım oyuncusu lazım...

Takım oyununa en yatkın oyunculardan biridir Nikola Pekovic. Ayrıca sonuna kadar da arkasındayım süperstarlık konusunda. Sonuçta Andric'te Avrupa için yeterli bir oyuncu. Buraya gelsin yılın transferi olur.

Önerilere bir isim ekleyeyim çok üst düzey isimler olmazsa: Paul Davis bu sene oldukça iyi sezon geçirdi ki oynadığı ligin de zorluğu ortada. Sanırım teklifler varmış 30'una kadar kararını vermesi gerekiyor demiş koçları Davis için okuduğum bir röportaj var koçları ile alakalı. Bu seneki en iyi 2.maçı aşağıda, Real'e karşı da 28 sayısı var en iyi maçı o istatistiğe göre.

http://www.youtube.com/watch?v=zjT0TWL2TVc

En Düşük Attığı Sayı 8 en yuksekde 35 ıstıkrarlı bırıne benzıo ama hıc ızlemedım

Henry Domercant'i hiç izlemeden hiç duymadan buraya mı yazıyorsun?

Bjelica için daha önceki sayfalarda yorumlar yapılmıştı. Çok yetenekli bir oyuncu ama almak için de ciddi para ödememiz lazım.

Bourousis falan diyosunuz..Ben bizim takımda öyle çirkef oyuncu istemiyorum mümkünse..Ne kadar iyi oyuncu olduğunun önemi yok benim için,ben de biliyorum Avrupa'nın en iyi uzunlarından biri olduğunu ama yine de istemiyorum..Fener'e de gitmesini istemem güçlenmesinler diye ama giderse de gitsin onlara yakışır böle biri..

Bize Lako,Nachbar,Velickovic,Keselj,Bjelica gibi adamlar gelsin :)

Domercant tercih olarak dogru tipte bir 2 numara. İleride devşirilebilir fakat devşirme için düşünülen oyuncunun yaklaşık 2 sezon sonra devşirme kontenjanından oynatılacagını gözden kaçırmamak gerek. Shumpert sonrası için yani. 80 dogumlu Domercant 2 sene sonra 33 yaşında olacak. Shipp yaşı dolayısıyla avantajlı. Eger 83'lu ise Devin Smith, şu an Nba oyuncusu olan Gary Neal (84) ileride devşirilebilecek diğer oyuncular. Yine geçen sene ligimizde oynamış bir yabancıyı (bonservis ödememiz gerekebilir) kadromuza katarsak, 2 yıl sonra devşirebiliriz. Tabi yönetmelikler değişmezse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...