Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dış rotasyonda Jaaber-Domercant-Alan Anderson 3'lusu, her ne kadar hiçbiri net sutor olmasa da, savunma konusunda oldukça başarılı olabilir... Ender, Cevher gibi hucum gucu eldeki yerlilere göre daha yüksek oyuncular da katıldı. Eger böyle bir dış rotasyonu olursa, dıştan skor üretmede buyuk sorunlar yaşayagımızı sanmam.

Girmeyelim Gazanfer. :)

Ben yinede Furkan'a 4 olarak güvenemiyorum.5 oynasa daha fazla verim verir.

Furkan 4 olarak da 5 olarak da oynayabilecek potansiyele sahip..Şu an herşey onun elinde..Özellikle milli takımdaki performansını izlediyseniz siz de katılırsınız bana..

Şu an isterse Ömer Aşık gibi de olabilir,isterse Kerem Gönlüm'de..Hatta ikisinden de biraz barındırdığı için ikisinin özelliklerini de sergileyebilir..

Furkan'ın önünde yapması gereken 3 şey var..

-Savunmada daha iyi pozisyon almak,kolay faul almamak..
-Alçak posttan atış bulmak(bu konuda sıkı çalışması lazım)
-Bi de ikili oyunlarda adımlarına daha dikkat etmek..

Bu dediğim 3 şeyi geliştirse Furkan ortaya Kerem Gönlüm-Ömer Aşık karışımı harika bir şey çıkar..Ama dediğim gibi şu an her şey Furkan'a bağlı,o karar verecek,o geliştirecek..

Kerem Gönlüm çok ama çok gerekli bu takıma. Gerekirse her gün yazacağım buraya :)

KG ayrılmak isterse Evren + paraya alırız Keremi... Dış rotasyonda oyuncularımız bol iki oyun kurucumuz türk zaten. KG gelirse Shumpert 3 oynar. Caner ve Göksenin de var. KG gelirse pota altımız muazzam olur.

Sertaç ve Melih oynayabileceği takımlara kiralanmalı. Aslında Sertaç için karşıyaka olurdu :)

Birkan Batuk var bir de. Sözleşmesi bitince almalıyız bu oyuncuyu.

Milli Takım maçını izleyen varsa Furkan 4 numara oynuyor ve iyi oynuyor Bu arada Milli Takımımızdaki 10 numarayı giyen oyuncu hangı takımda oynuyo geleceğin Kerem Tunçeri'si

Forumdada ismi geçen Alan Anderson (Domercant'te olabilir), Bjelica(Tepic), Ersan ve Pekoviç transferleriyle transfer sezonunu kapatsak ve şöyle bir kadro oluşsa süper oluruz. Ama şu "sa"lar yokmu :D

Tutku, Ender
Anderson, Shipp, Göksenin
Bjelica, Shumpert, Caner
Ersan, Cevher
Pekoviç, Furkan, Andric

Bence açıkça kötü bir kadro. Resmen parayla rezil olma kadrosu. Shumpert hariç dış şutör yok. Bjelica öyle deli şutör değil.
2 numaraların hiç biri point guard oynayamıyor ve tek sakatta sadece 1 point guard kalıyor. Tek point guardla da oynarsan o Pekovicler Ersanlar ileri koşar koşar geri gelir ellerine top değmez ribaund hariç. Bu kadar aynı mevkide oyuncunun olduğu takım olmaz. Takımda 4 tane 3 buçuk numara var :)

Tripkovic nasıl olur ?

Anderson'u düşüneceğimize bu adamı alalım bence. Domerant'e de tercih ederim Tripkovic'i ama Tripkovi için düzgün bi düzen gerekir. Öyle ver eline topu adamı değil. Bak şimdi aklıma gelmemişti daha önce. Kafam karıştı iyi mi :)

Ben de kendi adıma Darius Washington'u isterdim.. 1-2 numara oynardı mis gibi. Acaba durumu hakkında bir bilgi sahibi olan var mı ? ( Önceden bilgi verildiyse bu konuyla ilgili görmedim, kusura bakmayın )

Belki çok fazla karşıt görüş çıkacak bana ama bir konu hakkında yazmak istedim.
Washington ismi çok dolanıyor bizim için ama ben bir türlü sıcak bakamıyorum. Bizde iken şahane bir sezon geçirdi,yüreği ile de oynadı eyvallah ama o takım çok özel bir takımdı ve yabancılara sınırsız serbestlik tanınmıştı. Yediğimizden fazlasını atarız mantığı üzerinden gidiyordu o takım ve Washingtonda bu serbestlikte gerçekten özel performanslar sergiledi. Roma'da da bireysel olarak iyi sayılacak istatistikler yapmış ama Roma takım olarak ne playoffa kaldı ne de EL'de iyi yere gelebildi. Kendilerini son anda top16'a attılar ama orada felaketlerdi. Bir düzen içinde ilerleyen, bireylerden ziyade takım olarak yükselmeyi hedefliyorsak Wash. bence yanlış tercih olur. Üst düzey hedefleri olan takımlar için Washington 1-2 gömlek düşük bana kalırsa.

DWash geldiğinde en çok destekleyenlerden biriydim. Çünkü o takım için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyordum. Zaten ilerleyen maçlarda müthiş performanslar gösterdi.
ancak bu seneki sistem için uygun bir isim değil bence Dwash. açıkçası coachable bir oyuncu olduğunu pek zannetmiyorum. bu bakımdan Jerry Johnsondan ayrılırlar. Dwash çok çok iyi yaptığı iki şey var. Biri sağ turnike, biri de yüzdeli şut atabilmesi. bizim gibi asist ve takım oyununun ön planda olduğu bir takımda 15 saniye topu elinde tutup son anda tam gaz içeri dalan bir Darius sistem dışına çıkmamıza neden olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...