domercant bosman olarak gelir gelirse. devşirilmiş shumpert var zaten. shumpert ın mevkisinde devşirilecek oyuncuya ihtiyacımız var bence. Shumpert'tan vazzgeçeceğimi sanmıyorum.
O zaman Shumperta yol vermek gerekir malesef.
İkiside kalsın kadroda biri ayrılırsa diğeri Türk olarak devam eder.Elimizde fazla opsiyonun olması önemli
Zdovc gelirse Matjaz Smodis hamlesi de olabilir pota altına
Kosta Peroviç hakkında bilgisi olan var mı ? Vazques kaldığına göre alınamaz mı acaba?
Acaba guard olarak Zoran Planinic hic akla gelmişmidir, yada olabilme ihtimali varmı. Khimkide ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama cok muhteşem bir hamle olur.
Bizim pivottan önce uzun forvete ihtiyacımız var.Şu kadromuzda pivot hariç her yere transfer olur ama pivota transfer lüks kaçar.
Harun bu saatten sonra Andric'inde Furkan'ın uzun forvet oynaması daha doğrusu oynayabilmesi çok zor olur[özellikle Furkan'ın olmayan şut stili ve olmayan dribbling'iyle uzun forvet oynaması imkansız].İkiside birbirinin dakikalarını tamamlayacak artık.Bundan adam akıllı yabancı bir uzun forvet almak şart.
Harun bu saatten sonra Andric'inde Furkan'ın uzun forvet oynaması daha doğrusu oynayabilmesi çok zor olur[özellikle Furkan'ın olmayan şut stili ve olmayan dribbling'iyle uzun forvet oynaması imkansız].İkiside birbirinin dakikalarını tamamlayacak artık.Bundan adam akıllı yabancı bir uzun forvet almak şart.
Erdal Milli Maçı izliyor musun? Kesinlikle katılmıyorum bu konuda.
Ben sahada 10 yaş genç bir Kerem Gönlüm görüyorum. Kerem Gönlüm'ün dribblingi mi var? Ya da bu seneye kadar şutu mu vardı? Bu adam 4 oynayacak, en azından 4 numarada daha fazla dakika alacak, iddasına girelim mi?