Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
domercant bosman olarak gelir gelirse. devşirilmiş shumpert var zaten. shumpert ın mevkisinde devşirilecek oyuncuya ihtiyacımız var bence. Shumpert'tan vazzgeçeceğimi sanmıyorum.

Kosta Peroviç hakkında bilgisi olan var mı ? Vazques kaldığına göre alınamaz mı acaba?

Kosta Peroviç hakkında bilgisi olan var mı ? Vazques kaldığına göre alınamaz mı acaba?

Perovic en pahalı oyuncu sanırım, bonservisiyle birlikte onu almamız çok zor ki bırakmazlar zaten.

Leon Radosevic ne alemde bilen var mı? En son ayağını kırdı demişlerdi, o olay olmasa şimdi dev kulüpler yarışırdı onu almak için. İyileştiyse düşünülebilir gerçekten, müthiş bir uzun olacak.

Acaba guard olarak Zoran Planinic hic akla gelmişmidir, yada olabilme ihtimali varmı. Khimkide ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama cok muhteşem bir hamle olur.

Acaba guard olarak Zoran Planinic hic akla gelmişmidir, yada olabilme ihtimali varmı. Khimkide ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama cok muhteşem bir hamle olur.

Khimki'ye geçen sene transfer olmuştu sanırım. Daha 1+1'lik bir sözleşmesi daha var. Khimki'nin en önemli oyuncularından ve 30 dakikaya yakın süre alıyor. Yani işin pek oluru ve ihtimali yok.

Yüksek ihtimal uzun konusunda tercihimizi 5 numara yönünde kullanıcaz. Bu durumda da Furkan'ı 4 numarada kullanmayı düşünüyor olabiliriz. Zira Krstic ile ilgilendiğimiz söylendi, Pekovic ile ilgilendiğimiz söylendi. Bu minvalde devam ederse pota altı etkinliği olan, orayı kaplayan adamlar ile ilgileniyoruz. Benim çıkarımım böyle oldu.

İhtiyacımız orayı kapatan, iyi savunmacı bir pivot olsaydı işimiz daha kolay olabilirdi ama işin içine bir de skor opsiyonu olma girince zorlaşıyor. Seçenekler de daralıyor.

Benjamin Eze, Robert Archibald, Esteban Batista, Mirza Begic, Zoran Erceg, Sasha Kaun, Ali Traore falan aklıma geliyor ama işte hepsini çok iyi yapan bir adam bulmamız zor. Bence savunmada fiziğiyle dezavantaja düşmeyecek, hücumda opsiyon yaratacak bir pivot yeterli olur. Oly'de baya pivot fazlalığı var. Onlardan Erceg'i koparabiliriz ama ne aradığımıza bağlı.

Bizim pivottan önce uzun forvete ihtiyacımız var.Şu kadromuzda pivot hariç her yere transfer olur ama pivota transfer lüks kaçar.

Furkan an itibariyle Milli Takım'da 4 numara oynuyor. Rakibin içeri kapandığı poziyonlarda orta mesafeden pas istedi, sanırım pas alabilse şut kullanacaktı.

Ümit Milli düzeyde bile çok nadir 5 oynayan bir oyuncunun Galatasaray'da 5 oynayacağını sanmıyorum. En azından asıl olarak 4'te oynar, zaman zaman 5'e de kayabilir tabiki daha hareketli bir takım istediğimizde. Zaten Andric'in ayakları çok çabuk, belki Furkan'ın ondan da çabuk, ikisini birlikte görmek lazım bir :)

Uzun forvet mevkisini Cevher-Furkan ikilisinin yanında Shumpert'ı da kullanarak geçiririz. Alacağımız pivot sadece içeriden oynayan ve 2.10 civarında bir oyuncu olacak gibime geliyor.

Harun bu saatten sonra Andric'inde Furkan'ın uzun forvet oynaması daha doğrusu oynayabilmesi çok zor olur[özellikle Furkan'ın olmayan şut stili ve olmayan dribbling'iyle uzun forvet oynaması imkansız].İkiside birbirinin dakikalarını tamamlayacak artık.Bundan adam akıllı yabancı bir uzun forvet almak şart.

Harun bu saatten sonra Andric'inde Furkan'ın uzun forvet oynaması daha doğrusu oynayabilmesi çok zor olur[özellikle Furkan'ın olmayan şut stili ve olmayan dribbling'iyle uzun forvet oynaması imkansız].İkiside birbirinin dakikalarını tamamlayacak artık.Bundan adam akıllı yabancı bir uzun forvet almak şart.

''Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur.'' - Albert Einstein

Einstein bu sözü garanti seni tahmin ederek söylemiş, Erdal.

Erdal Milli Maçı izliyor musun? Kesinlikle katılmıyorum bu konuda.

Ben sahada 10 yaş genç bir Kerem Gönlüm görüyorum. Kerem Gönlüm'ün dribblingi mi var? Ya da bu seneye kadar şutu mu vardı? Bu adam 4 oynayacak, en azından 4 numarada daha fazla dakika alacak, iddasına girelim mi? :)

Erdal Milli Maçı izliyor musun? Kesinlikle katılmıyorum bu konuda.

Ben sahada 10 yaş genç bir Kerem Gönlüm görüyorum. Kerem Gönlüm'ün dribblingi mi var? Ya da bu seneye kadar şutu mu vardı? Bu adam 4 oynayacak, en azından 4 numarada daha fazla dakika alacak, iddasına girelim mi? :)

Girmeyelim Gazanfer. :)

Ben yinede Furkan'a 4 olarak güvenemiyorum.5 oynasa daha fazla verim verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...