Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Abi D-Wash geldiğinde de savruktu, Cem Akdağ onu bu hale getirdi. Okan hoca zamanında çok kısıtlı katkı veriyordu. Oktay Hoca parkede olacaksa ben gelmesini isterim. Ender'in ikili oyunları asist özelliği var zaten, Tutku'yu anlatmaya gerek yok. D-Wash'da Cem Hoca'nın kullandığı gibi kimi zaman 1 kimi zaman 2 numara cuk oturur takıma. Ayakları çabuk olduğu içinde savunma açısından endişem yok.

Eren bence Dwash hep savruk bir oyuncuydu, kendine oynayan bir oyuncu. Patlama yaptığında tutulamayan bir oyuncu. Benim verebileceğim en iyi örnek Radoslav Ranciktir. Geçen sene 30 attığı maçlar var. Bu tip oyuncuların kendilerini bulmaları için süre ve sorumluluk almaları lazım. Topu çok seven Dwash ın Tutku ve ender gibi süreyi ve top kullanmayı seven oyuncular yanında 2 numarada oynaması bence zor. Geçen sene Evren yapıyordu top getirme görevini mesela.

4 numaraya Jeremiah Massey iyi olur,tabi bence 5 numara alınmalı ama,Furkan-Andric-Cevher-Massey uzun rotasyonu çok iyi duruyor.Shumpert'ı da 4'e kaydırabiliriz zaman zaman.

4 numaraya dış atışıda iyi olan bir oyuncu bulmak lazım.Buda nachbar fotsis savanovic gibi oyuncularla mümkün böyle bir oyuncu almamiz lazim...

Safak Edge gelecekte cok iyi bir combo guard olacak bence. Oyun tarzi Lakovic'e benziyor. solak, cabuk ayakli ve iyi sutör. Su an ciddi anlamda fizik ve tecrübe eksigi var. Orhun Ene onun icin ideal bir koc zaten. 2-3 yil icin milli takimin degismez oyuncusu olur. Onuda kaparsak gelecek bizim yalniz: Safak,Melih, Göksenin, Ilkan, Sertac. gercekten uzun vadeli düsünmek gerekiyor.

şu anda kadromuz şu şekilde mi:

ender, Tutku, Caner, Evren, Göksenin, Shumpert, Haluk, Cevher, Furkan, Andric

Bu kadroya 3 yabancı mı ekleyeceğiz?

o zaman 2 - 3 - 5 numara lazım desek yeterli olur mu?

şu anda kadromuz şu şekilde mi:

ender, Tutku, Caner, Evren, Göksenin, Shumpert, Haluk, Cevher, Furkan, Andric

Bu kadroya 3 yabancı mı ekleyeceğiz?

o zaman 2 - 3 - 5 numara lazım desek yeterli olur mu?
göksenin sertac ve evrenin durumu belirsiz.Shipte kalıcak gibi buna eminim bizte en az 5 tane yabancı olucak cunku yabancılar az paraya oynuyor yerli oyunculara göre hatta euroleague top 16 kalırsak 1 tane daha yabancı alabiliriz.

Shipp kalırsa şerefli 2.liği yeterli görüyoruz anlamına gelir beim nezdimde. Bu kadar skor sıkıntısı çekerken ve Ermal'i kaybetmişken kesinlikle Shipp'ten daha skorer bir 2 numaraya ihtiyacımız var.

göksenin sertac ve evrenin durumu belirsiz.Shipte kalıcak gibi buna eminim bizte en az 5 tane yabancı olucak cunku yabancılar az paraya oynuyor yerli oyunculara göre hatta euroleague top 16 kalırsak 1 tane daha yabancı alabiliriz.

Eğer olurda dediğin gibi Euroleauge'e katılıp top 16 ya kalırsak ben takviye yapılacağını düşünmüyorum.Bu ters tepki yapıp,takım dengelerini bozabilir çünkü..

Yalnız Pekovic gelirse Furkan 4 numara olarak kullanılabilir.5 numarada Pekovic ve Andricle götürülebilir.
3 numarayada Keselj koyduk mu tamamdır.:)

Pekovic ismi çok heyecanlandırdı beni.Baya bir araştırdım haberleri yabancı basında çıkan haberlerde kaynak olarak hep Vatan gazetesi gösterilmiş.Bizim basına güvenim 0.O yüzden ümidim yok transfer için.Ancak bozuk saatte günde 2 kez doğruyu gösterir olayı olupta Pekovic gelirse müthiş olur.

Pekovic ismi çok heyecanlandırdı beni.Baya bir araştırdım haberleri yabancı basında çıkan haberlerde kaynak olarak hep Vatan gazetesi gösterilmiş.Bizim basına güvenim 0.O yüzden ümidim yok transfer için.Ancak bozuk saatte günde 2 kez doğruyu gösterir olayı olupta Pekovic gelirse müthiş olur.

Size katılıyorum Pekovic çok zor bir ihtimal ama gelirse gerçekten yılın transferi olur.Bu arada İspanyol haber sitesinin yaptığı haberi diosan onun kaynağı vatan deil.Bde sanırım Romano Petitti isimli biri daha açıklamış twitterdan. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...