Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saydığın adamlardan İbrahim Yıldırımın biletini kestiler çoktan, diğerlerinde de o kadar yetenek olduğu söylenemez. Ama Şafak çok ayrı. Dediğim gibi onların geleceği olacak. Hayatta bırakmazlar onu .

3 numara için Tepic, Keselj falan yazdık da, Jasaitis, Nachbar, Sergi Vidal, Gelabale tarzı alınması daha makul olabilecek isimlere de yönelebiliriz. Keza 2 numara için de Alex Acker olabilir, geçen sene Le Mans'da gayet iyiydi. Geçenlerde yazılmıştı, bir düzen takımı olduğumuz için bizde iş yapabilecek, Tripkovic olabilir.

3 numara için Tepic, Keselj falan yazdık da, Jasaitis, Nachbar, Sergi Vidal, Gelabale tarzı alınması daha makul olabilecek isimlere de yönelebiliriz. Keza 2 numara için de Alex Acker olabilir, geçen sene Le Mans'da gayet iyiydi. Geçenlerde yazılmıştı, bir düzen takımı olduğumuz için bizde iş yapabilecek, Tripkovic olabilir.

evet alex ackerin nasıl bir sezon geçirdiğini nerelerde olduğunu sormuştum,büyük oyuncu olması beklenen oyunculardan biriydi o.Tripkovic,çok iyi şutör doğru ama biz 2 numara için biraz daha yaratıcı bir oyuncu bulmalıyız,tripkovic çok düzen oyuncusu

Jasaitis bize cuk diye oturur şuan. Şutu var, riboundu var en başta. Bizim takımın eksik iki parçası bunlar. Uyum sorunu filanda yok. Atladığım bir nokta mı var bilmiyorum ama listedeki vay anasını dedirtecek oyuncular olmazsa düşünmemiz gereken ilk isimdir bana göre.

Gelabale ile Olimpiakos'un ilgilendiği konuşuluyordu, ayrıca ben bu tarz sadece atletikliğiyle iş yapan bir 3 numara isteyeceğimizi sanmıyorum. Extra bir isim değil bence Gelabale.

Aman Doğuş sus belki Gelabale'i alırlarda Keselj'i bize bırakırlar :D :D

Gelebale 2 senedir şutunu çok geliştirdi, oyunun da her yönüne katkı yapan bir isim, Oly'de de başarılı olur transfer ederlerse. Şahsen takımda görmeyi çok isterdim ben savunmada da sorun yaratacak 3 numaralarla rahatça eşleşebilecek birisi.

Gelebale 2 senedir şutunu çok geliştirdi, oyunun da her yönüne katkı yapan bir isim, Oly'de de başarılı olur transfer ederlerse. Şahsen takımda görmeyi çok isterdim ben savunmada da sorun yaratacak 3 numaralarla rahatça eşleşebilecek birisi.

Ben de daha demin ona baktım. 3'lük yüzdelerini falan baya geliştirmiş. Benim de beğendiğim bir adamdır. Katkı sağlayabilir. Ama işin içinde bir Sırp, Yugo ekolü olsun daha çok isterim.

Sabah draftın tekrarını izlerken Rytaslı uzunu görünce aklıma geldi. Sanırım Cibona'daydı Leon Radosevic diye bir uzun vardı. Gençti ve sezon ortasında şahane performanslar sergilemişti. Cibona neredeyse iflas edecekken adı hiç anılmıyor kimseyle. Ne durumda bu adam bilen var mı? Bizim 5 numaraya alacağımız oyuncu Leon'dan çok daha dominant olmalı ama potansiyeli bu kadar yüksek ve genç bir oyuncuda göz göre göre kaçırmamak gerek. fiyatı çok uçuk değilse aslında kadroya katsak, olası duruma göre kiraya falan verilebilir 1 yıl.

Leon Radosevic'ten ben de bahsetmiştim daha önce.

2 ay önce herkesin peşinden koştuğu bir oyuncuydu ama şanssızlık ayağını kırmış. Şuan ayağı ne durumda hiç bilmiyorum.

Bence geçen senenin yıldızları Simas ve Darius'u düşünebiliriz.. Darius'u 1-2 kullanırız, Simas ve Shumpert da 3-4 olarak kullanılır. Gerçi Darius 2 numarada oynayabilir mi o konuda emin değilim. De Colo da olabilir.

Ender-Tutku-Darius(De Colo)
Shipp-Evren
Caner-Simas-Shumpert
Furkan-Cevher
Andric-Pekovic

Kadronun en önemli defosu 2 numarada şütör eksikliği. Oktay Hoca Shipp'i bırakmayacak gibi. O yüzden combo guard olarak düşünülen ismin şutunun iyi olması önemli. Evren ve Shipp'in de mutlaka şut çalışıp şutlarını geliştirmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...