Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcelinho Huertas'ı kapıp getirsek keşke. Takıma seviye atlatır. Dünya şampiyonasında Amerika'ya karşı çok iyi maç çıkarmıştı. Sezon boyu avrupada yaptığını söylemeye gerek yok zaten. Efes'e transferi söz konusu iken son adna olmamış sanırım. Gelirse oyun anlamında Pekovic etkisi yapar, pick&roll u çok iyi oynayan bir oyuncu.

Marcelinho Huertas'ı kapıp getirsek keşke. Takıma seviye atlatır. Dünya şampiyonasında Amerika'ya karşı çok iyi maç çıkarmıştı. Sezon boyu avrupada yaptığını söylemeye gerek yok zaten. Efes'e transferi söz konusu iken son adna olmamış sanırım. Gelirse oyun anlamında Pekovic etkisi yapar, pick&roll u çok iyi oynayan bir oyuncu.

Kesnin ağzını sonuna kadar açan Efes bile bu transferi gerçekleştiremedi.Bizim gerçekleştirmemiz imkansız

2009'da 3 senelik sözleşme imzalamış Caja ile. Bizim bonservis vermemiz zor olur tabi. Ben Efes'in Barac'a bonservis verip Huertas'ı istediğini okumuştum ama onun içinde bonservis varmış sanırım.
Efes'in Huertas işide Spanulis yüzünden yatmış olabilir Onur. Para yüzünden yatacağını sanmam. Sözleşmesi devam ediyorsa bizim içinde zor olur haklısın.

Şu takıma Kerem Gönlüm de gelirse türk rotasyonu ile resmen rüya kadro oluşmuş olur :)

Seneye diye diye adam gelcek 40ına :) Gel artık geleceksen Kerem Reyiz.

Bu arada birden aklıma geldi. Şu meşhur Taurasi örneği Semih Erden için olmasın ? Bak şimdi korktum vallahi.

Yok yok o örnek FB ile ilgili değil oyuncu kalitesi ile ilgili idi bence ..

Bu arada kadroyu da çok geç kurmamak lazım öneleme oynayacağız sezon erken başlıyacak bizim için

Kerem, elimde olsa Galatasaray'a gelirim demişti sanırım biryerde. O zaman ya transfer işlerinden anlamıyor yada ne olursa kabulüm ama G.Saray'da da oynamayı isterim modunda. İşte Furkan örneğinde gördüğümüz gibi adam gelmek istedi ve klübü bizlen pazarlık yapmak zorunda kaldı. Kerem Gönlüm'ün de artık biryerde diretmesi lazım lafla olmuyor malesef bu işler.

Kerem, elimde olsa Galatasaray'a gelirim demişti sanırım biryerde. O zaman ya transfer işlerinden anlamıyor yada ne olursa kabulüm ama G.Saray'da da oynamayı isterim modunda. İşte Furkan örneğinde gördüğümüz gibi adam gelmek istedi ve klübü bizlen pazarlık yapmak zorunda kaldı. Kerem Gönlüm'ün de artık biryerde diretmesi lazım lafla olmuyor malesef bu işler.

Temel itibari ile doğru ama KSK ve Efes'in durumuda aynı değil Efes resmen açık bütçe ile hareket ediyor he royuncuya saldırıyor ederinin üzerinde parar veriyor halböyle iken elindeki en iyi yerliden birini almak çok çok zor öte yandan Kerem resti çekip kardeş ben seneye burada oynamak istemiyorum kalsamda verim veremeyeceğim beni Galatasaraya ya giderim yada bir sene öyle otururum derse etkili olabilir ama ortada sözleşme varken bu iş ahlakı ile bağdaşır mı bağdaşmaz mı oda ayrı bir tartışma konusu gerçi gitmek isteyen oyuncuyu zorla tutmak da pek etik sayılmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...