Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shipp kalmasaydı kesinlikle katılırdım ama Shipp varken başka ihtiyacımız olduğu aşikar..

Sarper'e katılıyorum bu noktada,birincisi elimizde shipp gibi bir oyuncu varken ihtiyacımız değil lucas,Diğer taraftan da nando de colodan iyi oyuncular alacaz diyip Jamon Lucas'ı getirmek gibi bir hata yapmazlar umarım,çünkü bu taraftara siz hiç bir şey bilmiyosunuz demektir.

Dünyaca ünlü kalecilerle ilgileniyoruz diyip Lauro'yu almaya benzer biraz:)

Jamon Gordon takımızın sg si olacaksa vay halimize. De colo iyi değil diyordum bizim aradığımız oyuncu değil diyordum ama Lucas daha da aşağı bir oyuncu.

Jamon Gordon takımızın sg si olacaksa vay halimize. De colo iyi değil diyordum bizim aradığımız oyuncu değil diyordum ama Lucas daha da aşağı bir oyuncu.

Bahsettiğimiz oyuncu, Euroleague'de Olympiakos gibi bir takımda 20 dakika ortalama süre almış oyuncu değil mi? Bir yanlışlık olmasın?

Hani Olympiakos demişken, çok beğendiğimiz Keselj'nin 5 dakika süre alamadığı, Teodosic-Spanoulis-Papaloukas üçlüsünün bulunduğu takım.

Hani Olympiakos demişken, çok beğendiğimiz Keselj'nin 5 dakika süre alamadığı, Teodosic-Spanoulis-Papaloukas üçlüsünün bulunduğu takım.[/QUOTE]

eğer keselji 5 dakıka sure almışşa o hocanın yanlşıdır bana göre,kaldı ki 5 dakıka sürede almamıstır kendısı,10 dan fazla almıstır,bu sure zarfı içindede gordondan daha ıyı katkı vermıstır bence.

De colo ile de anlaşldğmız konuşmuştu günlerce, o yüzden transfer olmayacak gibi his var içimde. Günlerdir çok önemli isimler konuşuluyor derken Lucas Gordon'un açıklanacak olması o yönden saçma geliyor. Yararlı da olacaktır guarda baskılı savunması ve deliciliğiyle ama problem farklı, Eyüp Abi sürekli isimli oyuncularla konuşuluyor diyodu o isimli oyuncuların arasına Gordon'u sokan yoktur kanımca. Ondan bana yalan haber gibi geldi, hadi hayırlısı...

Bahsettiğimiz oyuncu, Euroleague'de Olympiakos gibi bir takımda 20 dakika ortalama süre almış oyuncu değil mi? Bir yanlışlık olmasın?

Hani Olympiakos demişken, çok beğendiğimiz Keselj'nin 5 dakika süre alamadığı, Teodosic-Spanoulis-Papaloukas üçlüsünün bulunduğu takım.

Oyuncunun iyi ya da kötü olmasını tartışmam,evet oyuncu özellikle savunma sahasında oldukça iyi bir oyuncu,ama bizim aradığımız oyuncu değil bence,Bu hamle hücum açısından zaten kısır olan bir takımı daha da kısırlaştırmaktan başka bir şey yapmayacaktır.Shipp yerine alındığı söylenseydi biraz daha anlam kazanırdı bu hamle,ama şu anda benim gözümde anlamsız bir hamledir..

Jamon Lucas gibi bir oyuncuyu Nando De colo dan daha iyi bir oyuncu şeklinde lanse etmek basketbola ihanettir.Nando'dan daha iyi savunmacı diyebiliriz,daha iyi bir atlet diyebiliriz ama overallda kesinlikle nando de colo daha fark yaratan bir oyuncudur.Diğer taraftan o bölgeye;Lakovic,Kaukenas gibi fark yaratıcak bir oyuncu alınması taraftarıydım,Onlar olmazsa De colo'da bence iyi bir seçim olacaktı.

Ayrıca son olarak bir oyuncunun Olympiakosda 18-19 dakika süre alması bence Galatasaray'a gözümüz kapalı alalım diyebilmek için yeterli referans olmamalıdır.18-19 dakika oynarken sahip olduğu rolün bizim takımımız için ne kadar gerekli olduğu bence kesinlikle daha önemli.

Diğer taraftan savunma istek işidir,arzu işidir,Kimlik ve istek;fiziksel defektleri olan oyunculara iyi savunma yaptırabilir,bu bir anlayıştır,bunu aşılayabilirsiniz ama iyi hücum,akıcı hücum yetenekli oyuncularla olur ve biz bu noktada hala çok eksiğiz.

Kemp ve 1 numara :)

Oktay hoca alalım dediyse, uygun görmüşse ben böyle aradığımız adam değil tarzı yorumları saçma buluyorum. Aradığımız derken neye göre aradığımız? Oktay Hoca demekki tam bir savunma takımı oluşturmayı çabalıyor.

Kemp ve 1 numara :)

Oktay hoca alalım dediyse, uygun görmüşse ben böyle aradığımız adam değil tarzı yorumları saçma buluyorum. Aradığımız derken neye göre aradığımız? Oktay Hoca demekki tam bir savunma takımı oluşturmayı çabalıyor.

Bu zihniyeti de bir türlü anlamıyorum yahu,Oktay Hoca ne düşünüyorsa doğrudur filan,saçma bu tarz düşünceler demicem,çünkü herhangi bir yorumu saçma olarak nitelendirmeyi kendime yakıştıramam.

Diğer taraftan Oktay hocayla farklı düşündüğüm konuları,kendimce yanlış bulduğum şeyleri işlerin en yolunda olduğu zamanlar da gayet net bir şekilde söylemiş biri olarak bu konuda içimin rahat olduğunu söylemeliyim.Oktay hocayı kişisel olarak çok sevmeme rağmen-ki koçluğunu da çok beğendiğimi beni tanıyanlar bilir-farklı düşündüğüm konuları hep açıkça söylemişimdir ve hala söylüyorum ve yorumlar beğenilmese de hep söylicem.
Tıpkı Shumpertın 3 numara olduğunu,zaman zaman 4'e çekilebileceğini ama onu saf 4 numara olarak görmenin basketbol açısından bir yorum hatası olduğunu söylediğim gibi..ve bu takımın jamon lucasa değil de,Lakovic,kaukenas onlar olmazsa De colo gibi farklılık yaratacak,hücumda opsiyonlar oluşturacak bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu söylediğim gibi.Çünkü bu takım bence kısır bir takım.Hücumunun 1-2 seviye yukarı çıkmasına ivedilikle ihtiyacı var.

Oyuncunun iyi ya da kötü olmasını tartışmam,evet oyuncu özellikle savunma sahasında oldukça iyi bir oyuncu,ama bizim aradığımız oyuncu değil bence,Bu hamle hücum açısından zaten kısır olan bir takımı daha da kısırlaştırmaktan başka bir şey yapmayacaktır.Shipp yerine alındığı söylenseydi biraz daha anlam kazanırdı bu hamle,ama şu anda benim gözümde anlamsız bir hamledir..

Jamon Lucas gibi bir oyuncuyu Nando De colo dan daha iyi bir oyuncu şeklinde lanse etmek basketbola ihanettir.Nando'dan daha iyi savunmacı diyebiliriz,daha iyi bir atlet diyebiliriz ama overallda kesinlikle nando de colo daha fark yaratan bir oyuncudur.Diğer taraftan o bölgeye;Lakovic,Kaukenas gibi fark yaratıcak bir oyuncu alınması taraftarıydım,Onlar olmazsa De colo'da bence iyi bir seçim olacaktı.

Ayrıca son olarak bir oyuncunun Olympiakosda 18-19 dakika süre alması bence Galatasaray'a gözümüz kapalı alalım diyebilmek için yeterli referans olmamalıdır.18-19 dakika oynarken sahip olduğu rolün bizim takımımız için ne kadar gerekli olduğu bence kesinlikle daha önemli.

Diğer taraftan savunma istek işidir,arzu işidir,Kimlik ve istek;fiziksel defektleri olan oyunculara iyi savunma yaptırabilir,bu bir anlayıştır,bunu aşılayabilirsiniz ama iyi hücum,akıcı hücum yetenekli oyuncularla olur ve biz bu noktada hala çok eksiğiz.

Şunu demek istiyosun ki Spanoulis,Teodosic,Papaloukas gibi skor üreten ya da üretmeye yönelik asistler yapan bi takımda Gordon gibi bi savaşçıya ihtiyaç vardır...Keselj'nin skor yönünü o yüzden fazla aramayabilirler..

Hücum yönü savunma yönü kadar güçlü değil tabi ama bu oyuncunun OLY gibi bir takımda aldığı Hücumdaki rol ile bizdeki rol bir olmayacak bir önceki sezon Euroleaguede top 16 gören MAroussi kadrosunda sayı ortalamaları fena değildi .

Aradığımız skoreri bulduk bilmem kaç kez Avrupa sayı kralı büyük hucum silahı keskin şutör Rakocevic artık serbest kaçırmasak bari !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...