Bence Efes'ten önce davranıp Spanoulis'i biz alalım yılın değil yüzyılın bombası olsun
Bence Efes'ten önce davranıp Spanoulis'i biz alalım yılın değil yüzyılın bombası olsun
5 lira bastım abi. Benim de tahminlerim bu yönde ama Gordon'a soğuğum biraz.J Gordon-T MAC-Pekovic benim kuponum
Benim ki sadece bir fanteziydi,olsa ne güzel olur diye.Peki Efes bu paraları verebilecek mi bu adama?3.5-4 milyon AVRODAN bahsediliyor yaklaşık yaklaşık 5-6 milyon dolar yani ki muhtemelen bizim 3 oyuncuya ayırdığımız toplam rakam iyimser bir tahminle ancak bu kadardır.
5 lira bastım abi. Benim de tahminlerim bu yönde ama Gordon'a soğuğum biraz.
Benim ki sadece bir fanteziydi,olsa ne güzel olur diye.Peki Efes bu paraları verebilecek mi bu adama?
banada Pekovic yaş gibi gelmeye başladı.Hemen her yerde gelirse sadece lokavt süresince gelir deniyor başka beyaz uzun var mı ki iş yapabilecek
pekovic olmayınca benimde aklıma ilk olarak splitter geldi...gel durumu ve sözleşmesi ne durumda?
MAVROKEFALIDES'e Spartak 1 milyon euro önermiş deniyordu ederinden fazla sanırım ama düşünülebilecek bir oyuncu Türk düşmanı falan değilse ülkesine komşu olmamız ve kültürel açıdan (yemek vs) çok yakın olmamızda avantaj.
Birde 4-4.5 alacaksak geçen sezonu çok iyi geçirmesede ilerlemiş yaşında rağmen MATT NIELSEN'de düşünülebilir belki oyun zekası çok yüksek ve takıma herşeyini veren bir oyuncu.
Açıkçası piyasada olan 2 numaralar içinde Lucas Gordon iyi bir seçim olabilir.