Oktay Hocaya güvenim sonsuzda bazen kötü oyuncu tercihleride bulunuyor.Umarım Rochestie gibi bir isim aldırmaz.Ama o zaman bütçemiz dardı.Bu arada Ndong ve Eze olabilir şayet Pekovic olmazsa.
Tolga Tuğsavulun menajerlik şirketine bağlı oyuncuları görebilsek,biraz olsun tahmin edebilme şansımız olabilir sanırım
Hangi şirket biliyor muyuz ?
Pete Mickael nasıl geliyor yahu, Barcelona onu takımda tutmadı mı, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ayrıca söz konusu Tolga Tuğsavul genel olarak Amerika piyasasında etkin bir isim değil mi? Hidayet'in, Enes'in, İbo'nun da menajerleriğini yaptı/yapıyor diye hatırlıyorum. Yani burdan çıkarmamız gereken sonuç, "daha çok NBA piyasasına mı yöneliyoruz" mu? Yoksa Tuğsavul sadece Pekovic transferiyle mi ilgileniyor? Bir ihtimal daha var, o da Tuğsavul'un Avrupa'da da etkin bir menajer olması ama ben bunu bilmiyorum açıkçası böyle bir şey varsa bile.
Şöyle bişey buldum ama: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/ex...ber/18210/persontype/A_ALL/roundid//prof.html
Drew Pana'da devam edecek Sinena dedikolularına cevap verirken yazmış .
Yalnız basket piyasasında da kolpa haber ne çokmuş
İsmail Şenol 4 numara alınacak,Pekoviç önerildi ama bütçe dengesinden dolayı büyük ihtimalle reddedilecek diyor twitterda.
Yine heves kursakta kalacak yani öyle mi
Furkan 5 oynayacak şutu olan bir 4.5 numara alınacak diyor.Fotsis istemişiz ama olmamış o.