Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay Hocaya güvenim sonsuzda bazen kötü oyuncu tercihleride bulunuyor.Umarım Rochestie gibi bir isim aldırmaz.Ama o zaman bütçemiz dardı.Bu arada Ndong ve Eze olabilir şayet Pekovic olmazsa.

Pekovic 2-3 ay oynayıp NBA'e döncekse hiç gelmesin.Zaten almayız heralde kısa süreliğine.En azından 1 yıllık olsun.Pekovic hamlesi şampiyonluk için ciddi bir hamle olur.Gelse de bir an önce Avrupa Şampiyonasında Karadağ maçlarını izleme sebebimiz olsa.Galatasaray'ın anlaştığı Pekovic'li Karadağ..Kulağa çok hoş geliyor :))

Tolga Tuğsavulun menajerlik şirketine bağlı oyuncuları görebilsek,biraz olsun tahmin edebilme şansımız olabilir sanırım

Valla bugünkü bilgiler ışığında tahminlerimi yapıyorum Combo: D-wash veya Doron Perkins 3 numara: David Havkins yada Pete Mickael 5 numara: Pekovic yada Splitter :)

Pete Mickael nasıl geliyor yahu, Barcelona onu takımda tutmadı mı, ben mi yanlış hatırlıyorum?

Ayrıca söz konusu Tolga Tuğsavul genel olarak Amerika piyasasında etkin bir isim değil mi? Hidayet'in, Enes'in, İbo'nun da menajerleriğini yaptı/yapıyor diye hatırlıyorum. Yani burdan çıkarmamız gereken sonuç, "daha çok NBA piyasasına mı yöneliyoruz" mu? Yoksa Tuğsavul sadece Pekovic transferiyle mi ilgileniyor? Bir ihtimal daha var, o da Tuğsavul'un Avrupa'da da etkin bir menajer olması ama ben bunu bilmiyorum açıkçası böyle bir şey varsa bile.

Şöyle bişey buldum ama: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/ex...ber/18210/persontype/A_ALL/roundid//prof.html

Drew Pana'da devam edecek Sinena dedikolularına cevap verirken yazmış .

Yalnız basket piyasasında da kolpa haber ne çokmuş

Pete Mickael nasıl geliyor yahu, Barcelona onu takımda tutmadı mı, ben mi yanlış hatırlıyorum?

Ayrıca söz konusu Tolga Tuğsavul genel olarak Amerika piyasasında etkin bir isim değil mi? Hidayet'in, Enes'in, İbo'nun da menajerleriğini yaptı/yapıyor diye hatırlıyorum. Yani burdan çıkarmamız gereken sonuç, "daha çok NBA piyasasına mı yöneliyoruz" mu? Yoksa Tuğsavul sadece Pekovic transferiyle mi ilgileniyor? Bir ihtimal daha var, o da Tuğsavul'un Avrupa'da da etkin bir menajer olması ama ben bunu bilmiyorum açıkçası böyle bir şey varsa bile.

Şöyle bişey buldum ama: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/ex...ber/18210/persontype/A_ALL/roundid//prof.html

İlgilendiğimiz uzunun Pekovic olması, kısaların siyahi olması daha çok Amerika pazarına ilgileri kaydırıyor. Tolga Tuğsavul'u o açıdan değerlendirebiliriz.

Drew Pana'da devam edecek Sinena dedikolularına cevap verirken yazmış .

Yalnız basket piyasasında da kolpa haber ne çokmuş

Kutay bey basketbol'da menajerler, özellikler ex yugolar, genelde bu dedikoduları oyuncusunun piyasasını yuksletmek için bir şekilde yayarlar. Mevcut internet ortamında ( twitter, forumlar, bloglar vs..) bu iş iyice alıp gidiyo. Burda önemli olan ne istediğini bilmek ve ona yönelmek. Orneğin basketbol piyasasından bihaber Ahmet Dedehayır varken sağlam kazılar yedi galatasaray. Şu anda ben gayet planlı hareket ettiğimize inanıyorum. Bence zaten Oktay hoca'yı CEO yapma hamleside bunun bir göstergesiydi.

Bence Pekovic'i alıcaz bu sezon için ( duyum falan yok his sadece). Bir combo guard ve ceza sutu yuzdesi cok yuksek olan saf bir 3 numara ile transferi kapatıcaz. Tutku ve ender'in sut istikrarı olmadığı için combo guard'ın kesinlikle perdeden cıkıp kendi sutunu yaratan, yuzdeli sokan ve delici bir oyuncu olacağını düsünüyorum, oyun kurma vasıflarının cok ön planda tutulacağını pek dusunmuyorum, zaten tutku ender ve gerektiğinde evren bu işi yapabilecek oyuncular.

Benim 3 önerim var; ilk olarak kaukenas ( sözleşmesi nedir hic bir bilgim yok), ikinci sırada jamont gordon ( penetresi cok guclu ama sut istikrarı yok) ve son opsiyon david logan ( fizik olarak iki icin kısa olabilir ama cok önemli bir skorer). 3 numara için piyasanın cok kalabalık olduğunu, oyucular arasındada cok buyuk farklar olmadığını dusunuyorum.

İsmail Şenol 4 numara alınacak,Pekoviç önerildi ama bütçe dengesinden dolayı büyük ihtimalle reddedilecek diyor twitterda.

Yine heves kursakta kalacak yani öyle mi :(

İyide Turgut Atakol'da Furkan şut sokabildiğini yavaş yavaş topu yere vurabildiğini gösterdi kaç tane 4 numara 19 yaşında iken topla harikalar yaratıyordu ..

Paul Davis'i alalım bari 4.5 numara sayılabilir sanırım

Furkan 5 oynayacak şutu olan bir 4.5 numara alınacak diyor.Fotsis istemişiz ama olmamış o.

Paul Davisi alalım bari şutu var sanırım ACB'de 10. skorer sanıyorum orta mesafa şutu da var hatta eurocupda 2/2 ile 3 sayı yüzdesi %100 :) gerçi geçen sene 1+1 yıllık anlaşma yapmış.

Beyaz ayrıca tanıma uyuyor gerçi sükse yapmaz Pekovic yalan oldu ise gerçekten Sükse yapacak oyuncu TMAC olmasın :)

Ayrıca İsmail şenol şutu olan 4.5 numara demişte numarası kaç olur bilmem isterse o olsun bizim post up yapacak uzuna ihtiyacımız var .Ermal'de gidince kadroda öyle bir oyuncu kalmadı Furkan'da da o meziyet yok ki post-up'ın gelişmesi yüzü dönük orta mesafa şuttan daha çok zaman alır.Cevher zaten malum.Andric'de yüzü dönük skor üreten bir uzun eeee gelecek uzunda şutu olan 4 -4.5 numara ise koca takımda post-up yapabilecek uzun olmayacak mı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...