Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milenko tepic. Ben hayranıyım o adamın partizan zamanından tam 6 yabancılı bir kadroya değecek adam. Allah korusun lakovic mi sakatlandı koyarsın 1'e yada gordon sakatlandı koyarsın 2'ye yok abicim herkes sağlıklı mı 3 numaranın kralını oynar. Öde buy-out'unu ver 1 milyon dolar oynasın :D

biri emir preldzic mi dedi ? :p

Milenko tepic. Ben hayranıyım o adamın partizan zamanından tam 6 yabancılı bir kadroya değecek adam. Allah korusun lakovic mi sakatlandı koyarsın 1'e yada gordon sakatlandı koyarsın 2'ye yok abicim herkes sağlıklı mı 3 numaranın kralını oynar. Öde buy-out'unu ver 1 milyon dolar oynasın :D

biri emir preldzic mi dedi ? :p

bende tepic gelsin isterim keşke...

Onu bunu boşverinde bu Efes Keselj'yi alacak galiba cidden..Savanovic ve Barac'ı da çok beğenirim ama onlara üzülmemiştim,Keselj'i çok seviyorum ben,onlara giderse cidden üzülürüm..

Simas Jasaitis hem Shipp gibi pis işleri yapan hem rebaundlara katkı veren hem savunma yapabilen hem de şut atabilen bir oyuncu. Abartı bir para da istemez ve ligi de tanıyor. Cemal de pota altında sertliği sağlamak için düşünülebilir. Furkan ve Andric'in fiziksel dezavantajını bir ölçüde kapatabilecek bir oyuncu. Tabi ki her şeyin en iyisini Oktay Hoca bilir. O açıdan benim aklımda yaptığımız ve yapacağımız transferlerle ilgili hiç bir soru işareti yok.

Simas Jasaitis hem Shipp gibi pis işleri yapan hem rebaundlara katkı veren hem savunma yapabilen hem de şut atabilen bir oyuncu. Abartı bir para da istemez ve ligi de tanıyor. Cemal de pota altında sertliği sağlamak için düşünülebilir. Furkan ve Andric'in fiziksel dezavantajını bir ölçüde kapatabilecek bir oyuncu. Tabi ki her şeyin en iyisini Oktay Hoca bilir. O açıdan benim aklımda yaptığımız ve yapacağımız transferlerle ilgili hiç bir soru işareti yok.

melih kardeşim aynen katılıyorum sana...
cemal ve Simas Jasaitis transferleri yeter bize....
Keselj' yi alabileceğimizi sanmıyorum umarım efesde alamaz :)

Sertac ı verın kıralık Cemal ı koyalım takıma 5 numaraya bu takım her turlu gırer Eurolıge eğer bu hamle yapılırsa cıdden kusursuz bır kadro kurulmus olur. Oktay Hocam ne olur Cemalın bızde kı son 8 lıg macını ızleyıp karar versın.

Sertac ı verın kıralık Cemal ı koyalım takıma 5 numaraya bu takım her turlu gırer Eurolıge eğer bu hamle yapılırsa cıdden kusursuz bır kadro kurulmus olur. Oktay Hocam ne olur Cemalın bızde kı son 8 lıg macını ızleyıp karar versın.

cemal demeyin yahu Galatasaraylılık onuru ruhu tasımıyan bir adam, gerek yok küme düsmemize nerdeyse sebeb olucak bu adamların floryanın kapasının 100m yakınından gecmemesi lazım.

Basta Cem hoca sorada o seneki bütün oyuncularımızın gözlerinden öperim allah hepsinden razı olsun onur mücadelemizde onlar sahada biz tribünde savastık kümede kaldık ...

cemale karşı bu kin nedir anlam veremedim senin iş verenin senden oynamanı istiyorsa oynarsın oynamazsan adam seni kadro dışı bırakır misal cemalin çok suçu yoktu o olaylarda çocuk da istemezdi bizden ayrılmayı bu hallere gelmeyi. cemal bence gelmeli 5 numaraya savunmacı kalıplı bir uzun ihtiyacı var boyu çok uzun olmasa da sert pivotlar karşısında yılmayan bir isim. fenerin tüm uzunlarına karşı tek başına savaşmıştı bu forma ile

Lokavt sonrası geri dönmemek şartıyla anlaşabilsek aslında hem Türk olması hem de ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek olması doğrultusunda Zaza Pachulia çok yerinde bir hamle olurdu ama BJK'nin epey ilerleme kaydettiği konuşuluyordu o transferde.

nba de lokavt var bizim de eurolig ön elememiz. lokavt biz elemeleri oynayana kadar bitmez gibi. ön elemeyi geçip eurolig vizesi almak için 3 numaraya nbaden bir yıldız getirilse nasıl olur acaba?5 numara da olabilir

Aytac 4 numarada ne gıbı bır problem var acaba ? Songaıla Shumpert Cevher hadı Furkan ı da koy daha ne beklıyorsunuz kı ?

nba de lokavt var bizim de eurolig ön elememiz. lokavt biz elemeleri oynayana kadar bitmez gibi. ön elemeyi geçip eurolig vizesi almak için 3 numaraya nbaden bir yıldız getirilse nasıl olur acaba?5 numara da olabilir

varsayalım ki yıldız oyuncuyu aldık geldi takıma 30 30 attı eurolig e soktu sonra gitti sen o takımın bi oyuncusu olsan kendini aşağılanmış gibi hissetmez misin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...