Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varsayalım ki yıldız oyuncuyu aldık geldi takıma 30 30 attı eurolig e soktu sonra gitti sen o takımın bi oyuncusu olsan kendini aşağılanmış gibi hissetmez misin :)
eurolig de öyle 30 atamaz herkes:) ama bizi 1 seviye yukarı çıkartacak bir isim alınırsa fena olmaz şu lokavt süresinde. oyuncuların böyle komplekse girmemesi lazım sonuçta her takımın yıldız isimleri oluyor her oyuncu aynı kalitede olması imkansız sonuçta

Sertac'ın Avr.Ümitler Bask.Şampiyonasında ki form durumuna göre Cemal'i çağırır yönetim.

Tabi bu sadece tahmin.

en kötü ihtimalle alternatif olarak kadroda olmalı. ermal kalsaydı tamam ama bence sertaç yeterli değil.
hem lig hem avrupa için yetersiz bence pota altımız...

Benim anlamadığım geçen sene Ermal ile Rancik varken çok mu yeterliydi pota altımız hele hele Rancik berbat bir performans gösterdi. Bu sene yerlerine Furkan,Cevher ve Songaila geldi bence daha güçlü bir pota altımız oldu. Ben Sertaç'ı pek tutmam fakat bir tane daha 5 numara alırsak bu çocuk nasıl kadroda yer bulacak da gelişecek. Bence NBA'den lokavt süreci boyunca çok sağlam bir yıldız gelmeyecekse 5 numara alınmasın.

kardeşim haklısın ama inan sertaç da zerre kadar gelişme ışığı görmüyorum
geçen sene ipekçideki bütün maçlara gittim
koca sezon ya 1 yada 2 maç kaçırdım
kaç kere canlı izledim ama hep aynı sertaç
çok yavaş ve ayakları çok ağır
bence sürekli oynayacağı bir takıma gitse kiralık 1 sene
daha hızlı gelişme gösterir ve daha verimli olur

Ben yeni bir uzun transferine karşıyım zaten anladığım kadarıyla olmayacakta...
Elimizde Andric, Cevher, Songalia ve Furkan var...
Sertaç ve Shumpert da dahası...
Yeni gelecek bir uzunla bu sayı 7 olacak ?
Ne NBA'de ne TR'de ne Avrupa'da böyle saçma bir uzun rotasyonun örneği yok, kurulmaz zaten...
Ne getireceğimiz uzundan verim alabiliriz, nede sürelerinin çalınacağı bu isimlerinden...
Eğer yeni bir uzun alınırsa, o zaman ben de sorarım ?
Madem 5 numarada oynayamazdı neden parayı Songalia'ya vererek sokağa döktün ?
Türkiye'de oynayan en iyi iki Türk 4 numarayı neden kadroda kattın ?
Geniş kadroda iyidir ama şişmiş kadro felaketi getirir...
Eğer bir uzun daha gelirse 4-5 rotasyonu şişer ve sonrasında patlar...
(Not : Takımın 5 numara eksiğini kabul ediyorum ama transferler sonrası mecburen 4 numaralar 5'e kayacak, başka yolu yok bunun)

Eurolegue elemeleri için 3-4 aylık nba dan bir oyuncu getirmek hiçte mantıksız değil. Hem takım kazandığı maçlardan sonra güven kazanır hem de guruplara katılıp iddialı olur. Elenirsek bir hayal kırıklığı olacağını unutmamak gerekir.

Lokavta dayalı takım kurulmaz ama buna tamamen kayıtsız kalmamalıyız bence.Zaten iyi bir kadro kurduk bunun üstüne Howard'ı getirsek keşke.Ne kadar süre yararlanabilirsek kardır. Gittiği zamanda normalde planladığımız kadroyla devam ederiz.Elemede oynaması bile önemli

benim 3 ve 5 numaradan nba de alınabilitesi yüksek oyuncu önerim var elemelerde oynatmak amacı ile. 2 transfer birden zor da 1i alınaibilir eurolige katılmak için. luol deng 3 numarada müthiş bir takım oyuncusu her işi yapar savunma hucüm 3lük hayranım bu adama. 5 numara için ise gortat bu 2 isimden birini kadroya katmak çok zor olmasa gerek 2-3 aylık oynama süresince

bence böyle bir hamle tamamen gereksiz.

Takıma "siz yeteneksizsiniz eurolig elemelerini geçemezseniz falan biz bi yıldız alalım seviye atlatsın bize" düşüncesinin o takım oyuncuları üzerinde yarattığı mental zorluktan kimse bahsetmiyor. Alınan yıldız gittiğinde de "hadi aslanlar güveniyoruz size" mi diyeceğiz.

İşin mali yanı da var tabi. Konuşulan isimlerin -ne kadar oynayacakları da kesin değil- alacağı ücretler bizim gibi yapılanmaya yeni başlamış ve sistem oturtmaya çalışan, bütçesini yeni yeni artıran bir takım için ayrı bir külfet.

Bunlar benim şahsi kanaatlerimdir. Oktay Hocanın da böyle bir işe kalkışmayacağını üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...