Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 milyon verecek sponsor buluyorsun ve bunu bir takım yapmak yerine bir risk için harcıyorsun..Bana kalırsa Avrupa'nın bir numaralı transferi olacak ama şovdan başka hiçbirşey değil..

5 milyon verecek sponsor buluyorsun ve bunu bir takım yapmak yerine bir risk için harcıyorsun..Bana kalırsa Avrupa'nın bir numaralı transferi olacak ama şovdan başka hiçbirşey değil..

Takım sponsorumuz zaten var(Medical Park ile anlaştığımızı varsayıyorum). Gidipte harici bir firmadan 5 milyon istersek firma vermez ama Howard transferi için sponsor olur ve burda kaldığı süre boyunca boyalı alanı domine eder. Birde şöyle düşünün diğer Avrupa takımları bu oyunculardan alırsa ve lokavt bitmezse çok büyük dezavantaj oluşacak

Haftalık üzerinden bir sözleşme yapılır. Howard gibi birine sponsorda bulunabilir ayrıca

Aylık 500 bin dolar ile 1 milyon dolar arasına getirilebilir bence. Sonuçta ülkemizde diğer ülkelere göre sporcuların vergileri düşük. Şahsen ben başkan olsam 1 milyon dolar veririm çünkü bu takım Drogba'ya senelik 5-6 milyon € ödemeye razıydı. Drogba olmadığına göre başka bir zenci alabiliriz :). Howard gelirse Euroleague'e girememe gibi bir durum söz konusu olamaz. Hem de salonumuz en kolay maçta bile full olur.

haftalık sözleşmeler yapalım...bir hafta dirk bir hafta howard ne bileyim bir hafta lebron gelsin...gerçi lebronun şutu yok malüm bize şutu olan biri gerek!

Bi şey söylim mi,aslında 1-2 milyon gibi sembolik bi paraya getirtebilsen hazır basketbol hayatı bitmişken Yao'yu getirticen,her maç sadece önemli yerlerde 10 dakika-15 dakika oynayacak..Saha dışında da acaip sevdirir zaten kendini :)

bencede kalın bır 5 numaraya ıhtıyacımız olacak...soyle dusunelım Andrıc ılk geldıgınde cok etkılı degıldı hatta ben nasıl bır hırvat bu adam demıstım ama zaman gectıkce hepımızın takdırını kazandı...hatta Ulkerdekı gaspar vıdmar ornegı gıbı adam zaman gectıkce etkılı hale geldı ama o savunmada cok etkılı bızım Andrıc hucumda..aslında ayaklar cabuk olsada fızık yetersız kalıyor andrıcte...bıde eger andrıc uzerıne cok yuk bınmezse daha etkılı oluyor..andrıcı oktay hoca sınan erdemdekı gıbı sonradan oyuna alıp rakıp takım yorulunca andrıcın cabuk ayaklarından faydalanıyor...ama sımdı euroleague e katılmıs olsak dogrudan sorun degıl andrıc bıraz daha gelsıtırır kendını ama katılma asamasında bıze 5 numara sart gıbı....belkı N'dong yada Eze gıbı bı oyuncu olamayacak ama o zaman da sadece andrıcı dınlendırıp savunmada sertlık getırmesı ıcın Cemal cok cok mantıklı gıbı gelıyor...bence ulkerın 3 uzununu sahadan sıldıgı performansı ve hırsını unutmayalım....

Andric belki savunma yönünden iyi bir oyuncu olmayabilir ama kötü bir oyuncu da bana göre asla değil..Kendisinin show-uplarının hızlılığı ve uzun kolları sayesinden geçen sene hem çok top çaldık hem de çok süre erittik..Öyle ya da böyle pota altımız artık tamamlandı,illa kalıplı bir beş numara olacak diye birşey yok,sonuçta her koçun kendine göre bir sistemi var ve Furkan'a da oldukça güveniyor ve bence bu konuda da oldukça haklı koç..

Necatı kardes herkesın kendıne gore tabıkı bı fıkrı var..zaten Andrıce kotu oyuncu demedım asla hatta cok sevdıgım bır oyuncu kaldıgı ıcın de cok mutlu oldum ancak gercek 5 numara oynayacak sadece Andrıc var elımızde dıgerlerı fızıksız ve emınımkı gecen sezon herkes cok mutlu oldu cunku beklentı yoktu takımdan ama sımdı beklentı yuksek...bekleyelım gorelım ama bana 2.17 lık barac ı durdurmak ıcın nasıl bır plan kullanacaz :)

2.17 lik Barac,dışardan şutu olan,topu yere vurabilen,atletizm özelliği olan Songaila'yı nasıl durduracak peki?Her takımın kendine uygun bir kimyası var ve ona göre stratejiler belirliyor,bizimkisi de bu..Ayrıca henüz genç ve tecrübesiz olsa da Furkan'ı es geçmemenizi öneririm..

Bir 5 numara alınıp Sertaç kiralık olarak süre alabileceği bir takıma gitmesi en hayırlısı olucak gibi görünüyor.Geçen sene Erman vardı o gitti yetenekli ama tecrübesiz Furkan geldi.Rancik gitti Cevher Songalia geldi.4 numara eksiğini kapattık ama 5 halen açık duruyor.Kendi fikrim budur ki ben Cevher'i Rancik gibi bir 4 numara olarak ta saymıyorum.Daha çok dışarıdan atmaya yönelik bir oyun yapısı var.

pekı ters dusunelım 2.17 lık barac topu pota altında alınca yada rıbaund verınce ne yapacagız anlamadım ama..tabıkı bızım takımın kımyası boyle ama fınal serısınde bıle ermanın zaman zaman ne kadar yetersız kaldıgını gorduk...sonucta senın dedgın mantıkla bır sezon daha kısa oyuncularla gecmez bu mantıkla sadece her macın 5 dakıkasını oynarsın...ama saygım var senın dusuncene ama hep bırlıkte gorecez :) Tayfun sana katılıyorum kardes ayrıca ben Furkanı gozardı etmedım ama donup dolasıp aynı noktaya gelcez kısayız be kardes kısa :)

Bu saatten sonra ben yeni bir transfer yapılacağına inanmıyorum. Ancak 5 numara konusunda da yorumlara hak veriyorum. Benim tahminim Oktay Hoca hareketli uzunlar ile karşı tarafa eşleşme sorunu yaratmaya çalışıyor. Hızlı basketbol oynayan ve hem içeriden hem de dışarıdan oynayan oyuncular ile sonuca gideceğiz. Zaten son 10 yıla baktığımızda kalıplı bir 5 numaraya hiç ship olamadık. Genelde hep daha kısa ve dışarıdan oynayan takımdık, bu da devam ediyor. Yine baskılı oynayan ve savunma yapan takım olacağız. Ama kesin olan birşey var ki o da geçen yıla göre çok daha iyi bir takımız.

Arkadaşlar Yao neden tartışılıyor anlamış değilim. Bu adam çok ekstra bir uzun olabilir ancak son 5 sezonda aşağı yukarı 50 maça çıktığını unutmayın. Hem zaten biz Yao Ming'in ücretini karşılayabiliyorsak bu miktarlara Yao'dan çok daha fazla katkı yapabilen bir yığın uzun pozisyon oyuncu bağlayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...