Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılıyorum ama (Furkandan inanılmaz beklentilerim var belirteyim )şunu da unutmamak lazım acaba Furkan bu ribaundalrın ne kadarını zorluk derecesi yüksek maçlarda aldı dimi?çünkü sonuçta artık bize Tofaş maçında alınmış 10 ribaund çok değerli gelmeycek ve YETMEYECEK

Zorluk seviyesi yüksek olan maçlarda daha çok rebound ve boş top olur. 2 sene önce daha 18 yaşındayken ardarda fenerbahçe ülker ve efes pilsen maçlarında 14-15 rebound almışlığı vardır.

Ulaş o istatikler varsa sorun yok kardes eğer aynı performansı verirse zaten hiç sorun kalmayacak.bu arada Efes Caja Laboraldan Marcelinho Huertas için reddedilemeycek bir teklif sunmuş başkanları açıklamış.yakında onuda alırlar.zatenEngin Özerhun uzun rotasyonunu bitirdik dedi :)
EFES
Kerem T-Huertas (kesinleşmedi)-Doğuş
Vujacic-Butsy (devşirme)-Cenk
Sinan-X-X
Kerem G-Savanovic
Barac-E.Batista-Ermal
BİZ
Tutku-Ender
Gordon-Lakovic-Evren-Göksenin
Ship-Caner-X
Shumpert-Songaila-Cevher
Andric-Furkan

Efesin de 5 yabancısı var bizimde 5 yabancımız var.bu kadro ile onlar topu daha çok içeri indirmeyi düşünecekler ancak o konuda sorunları Vujacic ama gelirse Huertas ve Kerem bu işi yapabilir.Vujacic keskin bi şutör iyi çizilmiş setler tehlikeli olabilir.3 numaraya yapacakalrı yabancı tranasferi bence ligin gidişatına yön verecek.pota altına gelince 2 farklı zihniyet var. Efes pivot doldurmuş :D adamlardaki 5 isimde sırtı dönük oynayabiliyor ki bazıları sadece öyle oynayabiliyor zaten Ermal mesela şut atan uzun olayını da zaten Savanovic ve geliştirdiği şutu ile Kerem Gönlüm.Bize gelince kısa rotasyonumuz tamam belki 1-2 oyanayabilen bir yedek alınabilir ama alınmasa da olabilir.ama ciddi bir 3 numara lazım görünen o ayrıca shumpertın 3 numara oynayabileceğini düşünmüyorum özellikle EL de.bizim pota altı oyuncularımız daha çok dış şut atan oyuncular.eşleşme sorunu yaratacağımız kesin ancak terside olacak yani bizde eşleşme sorunu yaşayacağız. eger rakiplerin özellikle topu içeri indirebildiğini düşünürsek gözlerimi kapatırım. keşke fbülkeride yazsaydım ama hiç içimden gelmedi çünkü ağzımdan kötü şeyler çıkabilir :D

Bu takima mutlaka 5 numara alinacaktir.O zaman Shipp 6.ci oyuncu pozisyonuna dusecek.Bu durumda sorun cikarmayacak bir oyuncu oldugu icin Shipp tutulmustur.Eger 3 numarada aksama olursa birde 3 numara transferi yapilacagini dusunuyorum.Bu yuzden Shipp joker.
Ayrica Efes 5 yabanciyla devam etmez sezonda.Minimum 6 bence 7 yabanciyla devam eder.Sadece Avrupa icinde bir yabanci alir.Bunun icin lokavti bekliyorlardir.Lokavtttanda bir oyuncu getirir Efes.

Jasaitis eger ki Turkiyeye gelebiliyorsa alınabilirlik acısından 1. sırada GS olması gerekirdi ve alınırdı ama nedense koçun Shipp sevdası ağır bastığı kanısındayım umarım hocayıda bizide mahçup etmez

Şu anki haberlere göre lock out uzun sürecek gibi duruyor.Benim önerim 3 numaraya Carmelo veya Wilson Chandler,
5 numaraya ise Ömer Aşık.:)

Nereye yazayım bilemedim en uygun bu başlık geldi interbaskette yazılana göre 99 doğumlu slovenyalı genç bir yetenek İstanbuldaymış ve bizim altyapı takımı ile antremanlara çıkıyormuş.Başka takımlarda peşinde imiş olayı yazan Sloven arkadaş inşallah :) Olimpija'da kalır demiş

http://kosarka.si/ekskluzivno-luko-doncica-zelijo-turski-klubi-od-nedelje-ostaja-v-istanbulu/

Haber doğru ise nereden nereye geldik bir konu hariç az zmaanda çok işler başardık :)

Stefan Markovic !! İddaa ediyorum 2 seneye en az Teodosic kadar iyi olup adından bahsettirecek avrupada.. Abi adam canavar gibi savunma yapıyor kesinlikle bu adam'ın Match-Up'ın dan sayı yemeyiz.. Kesinlikle düşünülmeli Markovic hem genç hemde çok yetenekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...