Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pero antic falan denmiş yok artık diyorum....bu adamı geçen sene başında ayhan şahenk'te izlemediniz mi??takımımız spartac st. petersburg'u daha sezon başında eurocup dışı bırakırken bu takımın oyuncusuydu pero antic!!

herkes topla tüfekle savaşa hazırlanırken bizim okla mızrakla hazırlanmamız haksızlık ve saflık olur..mahallenin iyi çocuğu olmaya hiç mi hiç niyetim yok..ekim ayında nba'nin geleceği belli olur..fırsat ve imkan olursa 3 ve 5 numara alalım..keşke deng ve ömer aşık olsa..herşeye rağmen kimsenin alınacağını sanmıyorum

Direk transfer ile alakalı bir başlık değil zaten, herkes kendince eksik gördüğü veya ileride çıkış yapabilip, gündeme gelecek isimleri yazsa yararlı bile olabilir..

Direk transfer ile alakalı bir başlık değil zaten, herkes kendince eksik gördüğü veya ileride çıkış yapabilip, gündeme gelecek isimleri yazsa yararlı bile olabilir..

Oyuncu önerileri tabiki yapılsın Uğur ama mümkünse bu öneriler "Şurada eksiğimiz var, keşke onu alsak, acilen almalıyız" tarzı yorumlarla yapılmasa...

Öneriye gelirsek yakın zamanda buraya alt yaş gruplarından 20-30 kişi yazacağım sanırım ama önce toparlamam gerek.

Öneriye gelirsek yakın zamanda buraya alt yaş gruplarından 20-30 kişi yazacağım sanırım ama önce toparlamam gerek.

Merakla bekliyoruz ancak yazmaktan önemli olan burada yazılanların bir şekilde yöneticiler tarafından görülmesi.Onu da sağlayabilecek belkide sağlayan üyeler var gibi.Umarım dikkate alınır çokça dile getirilen isimler.

Sponsor sorununu çözmesi ve Mahmuti'nin istemesi halinde görüşemler hızlanacakmış yani Mahmutinin isteyip istemediği net değil birileri yavaştan görüşlere başlamış sonrada biz görüşmlere başladık ister misiniz koç diyecekler öyle mi !

Ömer Aşık bize gelirse eurolig e kalmamız kolaylaşır ayrıca kadromuz ligde en üst seviyeye çıkar özelliklede pota altında (Andric,Songalia,Furkan,Ömer Aşık,Cevher,Sertaç) oy oy oyy ribaunt, blok kralı oluruz herhalde :)

Hasan Aksoyak yazıldı mı bilmiyorum ama bence alınması gereken bir oyuncu.EBBL'de oynuyor ve nerdeyse her maç tripple double yapıyor.Oyunu çok güzel okuyor.Birkaç sene önce galiba Fenerbahçe istemiş ama gitmemiş, arkadaşlarım öyle söylüyor.Hakkında yazılanları okursanız alınması gereken bir oyuncu olduğunu da anlarsınız.Umarım alınır çok faydalı olacağından eminim.

Pota altinda ciddi anlamda post up yapabilecek ve dominant uzunlara karsi koyabilecek bir pivot eksik. gecen yil avrupa seviyesinde vasat bile olmayan Oguz Savas'i durduramadik. bu yil EL ön elemesinde ve kalirsak EL'de ne yapacagiz acaba?? Enes Kanter'i alsak bir sekilde bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...