pero antic falan denmiş yok artık diyorum....bu adamı geçen sene başında ayhan şahenk'te izlemediniz mi??takımımız spartac st. petersburg'u daha sezon başında eurocup dışı bırakırken bu takımın oyuncusuydu pero antic!!
Bizim elediğimiz takımda oynaması iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirir mi?pero antic falan denmiş yok artık diyorum....bu adamı geçen sene başında ayhan şahenk'te izlemediniz mi??takımımız spartac st. petersburg'u daha sezon başında eurocup dışı bırakırken bu takımın oyuncusuydu pero antic!!
Bu başlık da kapansa iyi olacak bence.
Galatasaray'da transfer bitti çünkü.
GS de transfer bitmez
Direk transfer ile alakalı bir başlık değil zaten, herkes kendince eksik gördüğü veya ileride çıkış yapabilip, gündeme gelecek isimleri yazsa yararlı bile olabilir..
Direk transfer ile alakalı bir başlık değil zaten, herkes kendince eksik gördüğü veya ileride çıkış yapabilip, gündeme gelecek isimleri yazsa yararlı bile olabilir..
Öneriye gelirsek yakın zamanda buraya alt yaş gruplarından 20-30 kişi yazacağım sanırım ama önce toparlamam gerek.
http://www.basketdergisi.com/ozel-cimbom-hangi-milli-yildizla-ilgileniyor.html
Transfer konusu kilitli olduğu için buraya yazıyorum.Baskert Dergisinin yalan haberine rastlamadım
Belki deHer şeyin bir ilki vardır Onur.