Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keselj-Nemanja Bjelica ikilisinden birisinin takımımızda olmasını isterdim.Çünkü her ikiside ileriye dönük iyi bir yatırım bence..İkisinden birini alıp 5 yıllık sözleşme yapmak güzel olabilirdi.

Keselj-Nemanja Bjelica ikilisinden birisinin takımımızda olmasını isterdim.Çünkü her ikiside ileriye dönük iyi bir yatırım bence..İkisinden birini alıp 5 yıllık sözleşme yapmak güzel olabilirdi.

Aslında ikisi de ayrı ayrı güzel,bi Keselj önde performans olarak bi Bjelica ama ben nedense Keselj'i çok seviyorum,onu çok isterdim bizim takımda..

Herkes 5 numara derdinde.Oktay hocanın sistemi hareketli 5 numaralara bağlıysa sitem gereği 5 numaraya fazla ihtiyacımız yok.Şu an asıl sorun takımda gerçek bir 3 numara olmaması.Shumpert o bölgede geçmişte oynamış biri ama Shippin o bölgede ne kadar verim vereceği muamma. Euroleague seviyesinde 3 numara şart bence

Eski Efesli Boki Nachbar'ın Olympiakos'a gideceği ve Keselj'nin Free Agent olacağı söyleniyor,bu fırsatta alınması gereken oyunculardan biri olur ama şu saatten sonra transfer imkansız gözüküyor.

bizim pota altı ve 5 numara mevkiği için biçilmiş kaftan Makedonyalı pero antiç'tir ,hem size'lı hem kalıplı bir adam keşke akıl edip alabilseysik şu adamı hem Andriç gibi çıtkırıldım değil.

Keselj'i ne yapıp edip kadroya katacaktık.3 numarasız sezona gireceğiz. Türk Telekom'un Jasaitis'i getirdiği , çoğu insanın dalga geçtiği Beşiktaş'ın Deron-Hawkins-Kemp-Erceg-Petravicius beşlisiyle sezona gireceği bir ortamda Oktay hocanın transferdeki muhafazakar ve mütevazi tutumunu anlayamıyorum. İyi bir 3 numara almak bu kadar mı zor veya mali açıdan dengeleri alt üst edecek boyutta ?

bizim pota altı ve 5 numara mevkiği için biçilmiş kaftan Makedonyalı pero antiç'tir ,hem size'lı hem kalıplı bir adam keşke akıl edip alabilseysik şu adamı hem Andriç gibi çıtkırıldım değil.

Transfer düşünülse ahh ahh :) Ne kadara mal olur acaba maliyetini biz karşılasak :D Önerilcek çok adam varda transfer düşünülmüyor işte.Böyle başlıcaz sezona :)

Üstelik geçen seneki nymburk maçlarında -her iki maçta da-Shipp 3 numarada son derece başarılı olmuşken. 3 numara için fazla kötümseriz gibi geliyor bana. Beni korkutan 5 numara pozisyonu-eğer Furkan, Fransız Seraphin gibi bir performans göstermezse pota altında çok zorlancağız gibime geliyor. Bu neden lokavt süresince Ömer Aşık la anlaşılabilse hem onun hem de bizim için harika bir sezon başlangıcı olurdu.-Tamam biliyorum transferi kapattık-

Üstelik geçen seneki nymburk maçlarında -her iki maçta da-Shipp 3 numarada son derece başarılı olmuşken. 3 numara için fazla kötümseriz gibi geliyor bana. Beni korkutan 5 numara pozisyonu-eğer Furkan, Fransız Seraphin gibi bir performans göstermezse pota altında çok zorlancağız gibime geliyor. Bu neden lokavt süresince Ömer Aşık la anlaşılabilse hem onun hem de bizim için harika bir sezon başlangıcı olurdu.-Tamam biliyorum transferi kapattık-

Bu bence de oldukça elzem..

Bana akalırsa Ömer Aşık'ı unutalım. Oktay hocanın kısa vadeli bir planı olmadığı için sadece lokavt süresince gelecek oyuncuya sıcak bakacağını hiç mi hiç sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...