Bootsy Efesten ayrılacakmış aslında bizim için çok iyi olabilirdi.
Keselj-Nemanja Bjelica ikilisinden birisinin takımımızda olmasını isterdim.Çünkü her ikiside ileriye dönük iyi bir yatırım bence..İkisinden birini alıp 5 yıllık sözleşme yapmak güzel olabilirdi.
bizim pota altı ve 5 numara mevkiği için biçilmiş kaftan Makedonyalı pero antiç'tir ,hem size'lı hem kalıplı bir adam keşke akıl edip alabilseysik şu adamı hem Andriç gibi çıtkırıldım değil.
Üstelik geçen seneki nymburk maçlarında -her iki maçta da-Shipp 3 numarada son derece başarılı olmuşken. 3 numara için fazla kötümseriz gibi geliyor bana. Beni korkutan 5 numara pozisyonu-eğer Furkan, Fransız Seraphin gibi bir performans göstermezse pota altında çok zorlancağız gibime geliyor. Bu neden lokavt süresince Ömer Aşık la anlaşılabilse hem onun hem de bizim için harika bir sezon başlangıcı olurdu.-Tamam biliyorum transferi kapattık-
Bu bence de oldukça elzem..
Oly şampiyona performansından sonra Keselj'i takımda tutmaya karar verdi deniyor.
Üstelik geçen seneki nymburk maçlarında -her iki maçta da-Shipp 3 numarada son derece başarılı olmuşken. 3 numara için fazla kötümseriz gibi geliyor bana. Beni korkutan 5 numara pozisyonu-eğer Furkan, Fransız Seraphin gibi bir performans göstermezse pota altında çok zorlancağız gibime geliyor. Bu neden lokavt süresince Ömer Aşık la anlaşılabilse hem onun hem de bizim için harika bir sezon başlangıcı olurdu.-Tamam biliyorum transferi kapattık-