Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay hoca bugün Ntvspor'da bahsedince aklıma geldi,Pekovic ile ilgili herhangi bir haber okuyan falan var mı? Yani lokavt sırasınde ne yapmayı düşünüyor,veya kesin dönüş yapmaya sıcak bakıyor mu? Biz ilk istediğimizde daha büyük oyuncular transfer olmamıştı,onlar transfer oldukça diğerleri de etkileniyor..Tekrar düşünemez miyiz acaba Pekovic'i..

Bir de Pekovic şampiyonada nasıldı takip eden varsa söyleyebilir mi ben hiç takip edememiştim onu.

Splitter'ı kesin dönüş şeklinde ikna etmek mümkün olur mu acaba? Uzun süreli alınabilecek oyuncular içinde en iyi olanı olabilir şu an..Zaza'nın dışında..

Yaşlanan San Antonio kadrosunda daha fazla süre alır Splitter önümüzdeki senelerde.Zaten 3 yıl daha sözleşmesi var,çok zor tamamen dönüş yapması.

Zaza'nın Hawks ile 2 yıl daha devam eden yıllık ortalama 5 milyon dolarlık anlaşması var.LOkavt bittiği an döner ne oyuncu bu paradan vazgeçer ne biz yanına yaklaşabiliriz .

luol dengi bu forma altında görmeyi çok istiyorum nba de tüm sezon oynanmazsa grup maçları sonrası böyle bir hamle müthiş olur gelirse avrupanın en önemli 3 numaralarından olur krilenko ile beraber:)

Ne yapılır edilir bilmiyorum ama bu takımın ribaunt sıkıntısı bariz.Bunu çözmek için gerekirse radikal kararlar almak gerek artık.Geçen yıl Rancik'i gönderip ribauntçu bir 4 numara almamanın bedeli şampiyonluk oldu. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur.Yine aynı sıkıntıyı yaşayacağımız bariz .Her maça ribauntlar yüzünden 20 sayı geride başlıyoruz adeta.Artık radikal hamle zamanı

3 numaraya Zalgiris'teki Sonny Weems gibi etki yapacak birisi gelsin. Adam hem 3'lük atıyor, hem çılgın atletik, hem reboundlara katkı sağlıyor. Prokom'dan ayrılan Alonzo Gee de bu kadar olmasa da yakın performans sergiliyordu, keşke düşünsek bizim takıma.

Shipp 2 numara oynuyor. Lakovic'i yollayıp, yerine Gee'yi alıp, takımın boyunu ve kalitesini artırma peşindeyim ben.

Ben de tam neyin peşindesin diye düşünmeye başlamıştım. Az önce başka bir mesajında 3 adam yollayıp almaktan bahsetmişsin.

Hakikaten neyin peşindesin sen?

Bir kere strateji denen bir şey var. Öncelikle otur bizim genel stratejimiz neyin üzerine kurulu ona bir bak.

Ben de tam neyin peşindesin diye düşünmeye başlamıştım. Az önce başka bir mesajında 3 adam yollayıp almaktan bahsetmişsin.

Hakikaten neyin peşindesin sen?

Bir kere strateji denen bir şey var. Öncelikle otur bizim genel stratejimiz neyin üzerine kurulu ona bir bak.

Demagoji yapma.

Şu takımda Lakovic çok önemli bir yere sahip mi sence? Değil. Olimpija'yı da, Fenerbahçe'yi de onsuz yendik. Kazan'ı da yeniyorduk eğer Lakovic takımı baltalamasaydı. Bu takım demek ki Avrupa'nın elit takımlarını olmasa da, kalburüstü takımlarını yenebiliyor Lakovic'siz. Şimdi takımın kalitesini artırmak ve daha dengeli bir takım olabilmek için transferler yaparak, daha üst seviye takımları da yenmenin peşinde olmalıyız. Andric, Songaila ve Lakovic'in yerine 2-3 üst seviye adamlar alarak ve biraz da kura şansıyla; son 8'e rahatlıkla kalır bu takım.

Galatasaray'ı bu kadar küçümsemeyin.

Demogoji? Bu laf da moda oldu zaten. Hatta sonuna bir de "hamaset edebiyatı" ile başlayan bir cümle kursan tam olacaktı.

Söylediğin her cümleye verilecek cevap mevcut bende. O konuda hiç şüphen olmasın. Ancak yeri bu başlık değil. Öncelikle başlığı okumanı tavsiye ederim. Başka bir başlığa, ya da özelden burdaki yazılanların aynısını yazarsan gerekli cevapları alabilirsin.

Yazdığın her mesajdan sonra görüyorum ki; takıntıları yenmek için 1 hafta ceza çok az..

luol dengi bu forma altında görmeyi çok istiyorum nba de tüm sezon oynanmazsa grup maçları sonrası böyle bir hamle müthiş olur gelirse avrupanın en önemli 3 numaralarından olur krilenko ile beraber:)

Sanırım Bilbao ile anlaşmış.. Her şey bu geceden sonra belli olur gibi.. Nba iptal edilirse bir çok opsiyon olacak elimizde.. Ama Avrupa basketbolunun da bolu çıkacak... Kişisel görüşüm Nba'de bu gece lokavt biterse en çok Efes'in işine yarayacak.. Madrid-Partizan-Milano ve Maccabi'nin güçleri önemli düzeyde azalacak.. İmarım lokavt bu gece biter..

Transfer başlığı kilitlenince bazı üyeler burayı mesken tutmuş. Başlığın amacına uygun iletiler yazmaya özen gösterelim.

Başlığın amacı; Ahmet´i gönderip Mehmet´i alalım, Ali´yi gönderip Veli´yi alalım değil. Bu başlık ön plana çıkmamış ama gelecek vaad eden oyuncuların keşif yeri olmalı daha çok. Bu isimleri de önerirken ön plana çıkan özellikleri, artıları, eksileri belirtilmeli...

Demagoji yapma.

Şu takımda Lakovic çok önemli bir yere sahip mi sence? Değil. Olimpija'yı da, Fenerbahçe'yi de onsuz yendik. Kazan'ı da yeniyorduk eğer Lakovic takımı baltalamasaydı. Bu takım demek ki Avrupa'nın elit takımlarını olmasa da, kalburüstü takımlarını yenebiliyor Lakovic'siz. Şimdi takımın kalitesini artırmak ve daha dengeli bir takım olabilmek için transferler yaparak, daha üst seviye takımları da yenmenin peşinde olmalıyız. Andric, Songaila ve Lakovic'in yerine 2-3 üst seviye adamlar alarak ve biraz da kura şansıyla; son 8'e rahatlıkla kalır bu takım.

Galatasaray'ı bu kadar küçümsemeyin.

Evet, Lakovic bu takımda çok önemli bir yere sahip. Takımın tartışmasız lideri, ayrıca onun sahada olmasının bile diğer oyunculara güven verdiği açık bir şekilde görülüyor. Hiç bir şey yapmasa en azından her maçta rakip savunmanın konsantrasyonu hep onun üzerinde oluyor, bu da diğer oyuncuların daha rahat öne çıkmasını sağlıyor. Lakovic hiç bir şey yapmadığı dediğiniz Union maçında bile 5 asist yapmış, belki istese son çeyrekte topu eline alıp istediği gibi kullanabilirdi ama orada kendinden önce oyuna giren eli sıcak, oyunu iyi okuyan Jamon Gordon'ın topu kullanmasına izin verdi ve bundan iyi sonuç aldığımız da açık. Lakovic gelirken bencildir, şut seçimleri tartışılır, takım oyununa adapte olabilecek mi diye düşünüyorduk. Adam ilk maçtan beri takımla inanılmaz bütünleşti bence. Sanırım adının büyüklüğünden dolayı her maçta Lakovic'ten üst düzey performans bekleniyor ama bir takımda her maçta aynı oyuncu ön plana çıkmaz, çıksa bile bu takıma ilerisi için yarardan çok zarar sağlar benim gözümde. Sonuçta bu takıma Alonzo Gee gelse belki takıma atletizim katar, şut da atar, rebound da alır ama emin olun şu Euroleague'deki ilk senemizde Lakovic gibi bir isme sahip olmamız büyük şans. İsminin bile takıma kattığı şeyler var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...