Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oraya buraya kiralık verdiğimiz 10 civarında gencimiz var. Onların takibi ve kariyer planlaması iyi yapılsın, düzenli olarak onlarla görüşülüp ilgilendiğimiz intiba verilsin. Başka transfer yapmasak dahi bu çocuklar bize yeter.

Onu bunu geçin Tofaştaki Kenan Sipahi'yi ne yapıp edip takımımıza kazandirmamız lazım.Çok ümit vaaden bir oyuncu 16 yaşında 1.94 boyu olan Guard pozisyonunda oynuyor.Bu günde Banvit karşısında çok iyi bir oyun sergiledi.Onu alacak takım birazda kendini geliştirmesine yardımcı olursa uzun yıllar o mevkide sorun yaşımaz.Biliyorsunuz Türk Basketbolunda kısa iyi oyuncu bulmak çok zor...

Kenan Sipahi'ye bakınca diamantidis'i görüyor gibi oluyorum,inşallah onun gibi büyük bir oyuncu olur,Türk basketbolunun en çok ihtiyaç duyduğu pozisyonda oynuyor çünkü kendisi.

Lucas olsun Songalia olsun bu tarz oyuncular Euroleague'in en iyi takımında bile rahatlıkla ve çok iyi oynayabilecek oyuncular ama takım oyuncusu olarak.Sorumluluk konusunda ciddi sıkıntılar yaşatacaklar.Ha alınırken zaten bu isimler gelip her maç 15-20 sayı atsın son dakikada topu ona atın kullansın diye alınmadılar ama gerçek şu ki Lakovic dışında topu emanet edecek,güvenilecek adam yok.Lakovic duraksayınca da insanlar ister istemez bende dahil diğer yabancılardan insiyatifi alıp birşeyler yapmasını bekliyor.

Mesela Oktay hocanın Efes zamanında,üstüne gayet iyi hücum setleri çizdiği Drew Nicholas vardı.İyi hücum setleriyle doğru atışlar atar iyi de atardı takır takır,sistem içinde zorlama vs. de yapmazdı.Nicholas örnekti,o gelsin demiyorum ama bu savunma sistemimize uyum sağlayabilecek,en azından sırıtmayacak buna benzer skorerlere yönelik çalışmalar yapabiliriz.Şu an için zor belki böyle bir hamle ama mesela önümüzdeki sezon düşünülmesi gerekir.Atıyorum Shipp/Lucas gibi aynı tip oyuncuları kullanmak yerine birbirini tamamlayan oyuncular daha mantıklı geliyor bana.Sonuçta basketbol sadece savunma ile yürümüyor.Savunmada tutup,hücumda vurman gerek.

Ben mutlaka bir hamle gelecegini düsünüyorum.Nba oyuncuları topluca eurolig akın edecekler güç dengeleri degisecek , her kez çok güçlenecek bizimde güçlenmemis için transfer yapılacagını düsünüyorum .Tranfere karsı olmama rağmen lokavt dolayı artık skorer ve iyi savunma yapan bir 3 numaraya hayır demem.

Herkes fantaziye başladı madem bizde yapalım.Kobe ve Howard transferleriyle Euroleague'i bile alırız.Riera gibi birine yıllık 3 milyon veren bir klüp böyle bir fırsat gelmişken bir fırsat yaratmalı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...