Oraya buraya kiralık verdiğimiz 10 civarında gencimiz var. Onların takibi ve kariyer planlaması iyi yapılsın, düzenli olarak onlarla görüşülüp ilgilendiğimiz intiba verilsin. Başka transfer yapmasak dahi bu çocuklar bize yeter.
Zaza yerine chris andersen iyi olmazmıydı ?
biliyorum bu yüzden transfer edildiğini bende çok sevinmiştim geldiğine ama oynamadı falan çok kötü oldu bizim için.Chris andersen tam pota altını karartan bir tip olduğu için söyledim zaten ah bir gelseZaza Türk olduğu ve TBL'de de oynayabileceği için transfer edildi.
ikiside uzak dursun bence takımımızdanBarış Ermiş ve Birkan Batuk gibi gençleri takımımıza kazandırsak güzel olur.
Kimin yerine oynayacaklar sorması ayıptır?biliyorum bu yüzden transfer edildiğini bende çok sevinmiştim geldiğine ama oynamadı falan çok kötü oldu bizim için.Chris andersen tam pota altını karartan bir tip olduğu için söyledim zaten ah bir gelse
andersen ligde oynamasa bile euroleague de büyük katkısı olurdu zazanın bi faydası olmadı şimdiye kadar bu yüzden dedim andersen olsaydı diyeKimin yerine oynayacaklar sorması ayıptır?
Anderseni zaten bize yedirmezler.Ben Birkan ve Barış Ermiş'li mesaj yerine yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışımandersen ligde oynamasa bile euroleague de büyük katkısı olurdu zazanın bi faydası olmadı şimdiye kadar bu yüzden dedim andersen olsaydı diye
Anderseni zaten bize yedirmezler.Ben Birkan ve Barış Ermiş'li mesaj yerine yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım
Evet yedirmezler ama çokta güzel olurdu. kenan konusunda da küçültme dimi o da ersan gibi normalde 2 3 yaş daha büyük diye biliyorumAnderseni zaten bize yedirmezler.Ben Birkan ve Barış Ermiş'li mesaj yerine yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım