Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende hayal kurayım bari;

PG = Ender Arslan - Tutku Açık
SG = Derrick Rose - Lakovic - Jamon
SF = Luol Deng - Shumpert - Shipp - Caner
PF = Dirk Nowitzki - Furkan Aldemir

C = Ömer Aşık - Zaza - Andric

Sanırım savunmada ciddi zaafı olur bu takımın ama skor üretmekte herhangi bir sıkıntımız olmaz. :D
Aslında PG'ye Russell Westbrook ve SF'ye Kevin Durant yazacaktım da rakiplere acıdım. :D

Bi Kevin Durant yakışmaz mı bu takıma :)

Bence en basit ve etkili çözüm Nachbar olacaktır. Şutu istikrarlı, boyu 3 numara için avantaj, ayakları da boyuna göre hızlı ve iyi bir savunmacı. Hiç NBA çıkarması yapıp takım kimyasını bozmaya gerek yok.

Cok heyecanliyim, sadece kendi takimimiz icin degil avrupa basketbolu adina, umarim bu durumu en akillica degerlendiren kluplerden oluruz.

Bu firsat bir daha kim bilir ne zaman ele gecer veya bir daha bole birsey olur mu kim bilir! Futbolun da ulkede tamamen cokuntude oldugu bir senede klubumuzu cok yukarilarda temsil edebiliriz, bu o kadar buyuk bir firsatki tum camianin bu konuda seferber olmasi gerek, bize dusen ise bu firsatin ne kadar onemli oldugunu haykirabildigimiz her ortamda haykirmak ve gorevdekileri harekete gecirmek.

Şuan piyasa allak bullak avrupada menajerler takımlarla sürekli grüşme halinde her yerde bir dedikodu var Kkzagreb Derrick Rose Bilbao Deng daha vb bir türlü haberler var yabancı basında bakalım neler olucak.Onca yıldan sonra Euroleague girdik o zamanda lokavt oldu bizdeki şansa bak...

Baskette lokavt konusundaki gelişmeler ve takımların yıldız oyuncuları transferleri özellikle Euroleaguede bizide transfer ihtiyacına itti, bir hedefte G.Dragic...
Berk özkaya ( aslanyürekliler)

bu lokavt yüzünden bu sene bjk şampiyon olursa şaşırmayın...deron bir takıma bedel....bizde şöyle 1 sene hayatımızda bir kere seyretme fırsatı olabilecek yıldız geitrsek....kobe-durant-dirt---wade---:)

Şimdi gerçekçi bir öneri sunuyorum; Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi Nachbar gerçekten iyi bir alternatif. İkinci önerim ise Enes KANTER. Zaza ile Enes pota altımızı sezon başına göre 4-5 level atlatırlar herhalde.

Gerçekten lokavtın devam etmesi çok kötü oldu bizim için.Bu süreçten Beşiktaş haricinde hiçbir Türk takımının avantajlı çıkacağını düşünmüyorum,neticede yabancı sınırlaması bir çok takımın elini kolunu bağlıyor.Özellikle çok büyük yatırımlar yapan Efes için çok kötü oldu,rakipleri inanılmaz derecede güçlenecek.
Bizim transfer yapacağımızı düşünmüyorum,çok çok düşük bir olasılık belki 3-4 oynayabilen bir oyuncu düşünülebilir.Kim olabilir diyorsanız aşağıdaki isimler olabilir bence;(biraz bizde hayal kuralım)
Luol Deng
Taj Gibson
Tyler Hansbrough
Thaddeus Young
Travis Outlaw
Kris Humphries
Carmelo Anthony
Tayshaun Prince
Josh Smith
Rashard Lewis
Yi Jianlian
Brandon Bass
Boris Diaw
Kevin Durant
Wilson Chandler
Al Harrington
Dorell Wright
Hakim Warrick
Al Thornton
Blake Griffin
Dirk Nowitzki
Luis Scola
Carl Landry
Trevor Ariza
Zach Randolph
Böyle yazınca insan bi garip oluyor.Josh Smith ola ki gelirse yakarım bu gezegeni.:)

Pek soğuyacağını zannetmiyorum ama olabilir para herseyi yaptırır ama ben enes yerinde olsam ispanyaya giderim ispanyada her takımda oynuyabilir ve lokavt sonunda nba yıldılzarının yüzde 15 20 si ispanyaya gidecektir diye düsünüyorum

Yanliz bu luol deng sevdasi da eurobasket sonrasi basladi, hatta britanya-polonya maci sonrasi, oncesinde ismi hic dolasmazdi. Kotu oyuncu degil tabi gelse mukemmel olur.

Bizde bu paraları verecek bütçe malesef yok. Size şöyle söyleyeyim. Geçen senenin en pahalı 2 oyuncusu Rancik ve Ermal'di. Onlar gitti ve yerlerine gelen oyuncular daha ucuz.
Bu nedenle biz mevcut takımımızla nerelere geliriz ona bakacağız. Aynı geçen seneki gibi. Geçen sene başında o takımın final oynayacağına inanan kaç kişi olurdu bilmiyorum...

Eğer Nba'de sezon oynanmicaksa-ki öyle görünüyor-Avrupada dengeler değişecek demektir..Bu durum bir çok takım için fırsat olabilir..Deron Williams kalırsa eğer beşiktaşta şampiyonluk yarışının içinde kalır mesela..

Tabi bu durum ciddi kalitedeki oyuncularında euroleague takımlarına katılması gerçeğini ortaya çıkaracak..Eğer geride kalmak istemiyorsak biz de üstümüze düşeni yapmalıyız..Ülker şu anda kötü durumda eğer bahsedilen transferleri gerçekleştirirse-ki durant dışındakilerin olabileceğini düşünüyorum-ligde ve euroleague'de dengeler ciddi manada değişecektir..

Biz kendi özelimizde ne düşünebiliriz sorusuna gelince; Kobe'ye KD'yi kim istemez,tabi ki müthiş olur ama bunların çok gerçekçi hedefler olduğunu düşünmüyorum açıkçası,olursa müthiş olur orası ayrı..ama daha akılcı daha realist hedeflere yönelirsek,kendi adımıza gediklerimizi kapatma yolunda bir adım atmış oluruz..

Büyük ve kaliteli bir oyuncu havuzu çıktı ortaya..biz de oradan 1 yerli 1 yabancı kapabilirsek çok iyi bir iş yapmış oluruz..Yerli olarak ben şahsen Enesi çok isterim;4-5 numaraların ikisinde de kullanabiliriz zaman zaman,takım yapısına da uygun olacağını düşünüyorum açıkçası..yabancı olarak her ne kadar zor olsa da takım yapısıyla müthiş bir uyum yakalicağını düşündüğüm,euroleague'de de fark yaratıcak Luol Deng var..Luol Deng kadar özel bir etki yapamayacak olsa da Carlos Delfino düşünülebilir..

Luol Deng özel bir oyuncu;takım karakterine de gerek mücadeleciliğiyle gerek sertliğiyle çok uygun..müthiş olur doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...