Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Songalia hayal kırıklığı yarattı bende. Yerine şöyle fundamentali iyi, dış şutu olan, takım oyununa yatkın, savunmada dinlenmeyecek, milli takımla da olsa Avrupa şampiyonalarında oynamış=Avrupa basketbolunu bilen, tecrübeli, ağabey bir 4 numara süper olurdu; mesela Dirk baba! Gasol olursa da hayır demem...

Jaka da 34 yaşında, gönderilirse kariyeriyle oynamış olmayız. Paramız yok, olanı da Dirk baba'ya yatırdık derseniz, Jaka'nın yerine yine tecrübeli, avrupa basketbolunu bilen, sharp shooter Jose Calderon cuk oturur derim...

Çoğunluğun olduğu gibi benim de en çok istediğim Deng ama eğer sınır getirilmeyecekse ya da en azından bir Nbali oyuncu almaya daha izin verilecekse,Songaila'nın yerine Kevin Love ya da Luis Scola gelsin..Splitter ve Yi Jianlian da alternatiflerim..

Bu arada Lamarcus Aldrige ile ilgili bir şey bilen var mı ? Her hangi bir sakatlık falan.4 numara için o da çok iyi olabilirdi,eğer ki getirilebilirse tabi..

W.Chandler Çin de diyorsunuz..Bunların dışında Ginobili'yi bu takımda görebilmeyi çok isterdim ama onun pozisyonu dolu maalesef..

ömer aşık fuulker den olaylı şekilde ayrıldığı için geri döneceğini sanmıyorum .aynı şekilde enes de fuulker yuzunden 1 sene basketbol oynayamamıştı.dolayısıyla bu 2 transfer gerçekleşmez.
bizde de songaila yerine kevin love müthiş olurdu gerçekten .

Dwıght Howard - Bir arkadaş yazmıştı bende merak ettim videolarına baktım adam süper blogları ve smaçları mükemmel

Birde alacaksın durantı - Ne yalan konuşayım ikisi diyelimki geldi bize valla tadından yenmez bu takımı seyretmek

Aydın Örs olmasaydı bende Ömer dönmez derdim fakat Aydın Örs görüşürse ikna edebilir Ömer'i.Enes'de muhtemelen Çin'e gidecektir,geçen aylarda oralardan çok ciddi teklifler gelmişti Enes'e.

Luksa gitsin - D.howard
songaila gitssin-k.garnet gelsin yaşlı ama olsun istikrarlı
lakoviç gitsin -ronda gelsın
shipp gitsin kobe gelsın
j gordon gitsin - wade gelsın

evet hadı bakalım herkes fantasy kadrosu kurar gıbı kadromuzla oynayayıp o gıtsın bu gelsın dıyelım İSTİKRAR diyorduk ne oldu yıldızlar bozdumu bu görüşü .

Herkes fantaziye başladı madem bizde yapalım.Kobe ve Howard transferleriyle Euroleague'i bile alırız.Riera gibi birine yıllık 3 milyon veren bir klüp böyle bir fırsat gelmişken bir fırsat yaratmalı bence

Kesinlikle katiliyorum, evet normalde bende transfere karsiydim ama dengeler acisindan bence transfere mecbur kalmis durumdayiz..

Herkes fantaziye başladı madem bizde yapalım.Kobe ve Howard transferleriyle Euroleague'i bile alırız.Riera gibi birine yıllık 3 milyon veren bir klüp böyle bir fırsat gelmişken bir fırsat yaratmalı bence

Fantazi değil arkadaşım işin ucundaki hedefe nasıl gidilir anlatılıyor ver parayı ne olacak kadroyu kurduk aslanlar kaplanlar iyide gidiyoruz sezon sonu geliyor bir tane kupa yokı diyelimki yıldızları aldık olma garantisi varmı yok

Amma beşiktaştaki willims bu akşam 31 sayı atmış hiç hesaba katılmayan beşiktaş lig lideri yanlış bilmiyorsam willims her maç 25-30 sayının altına düşmüyor verilen paranın karşılığı alınıyor beşiktaş şampiyon olamaz kimse diyemez beşiktaş ben hiç beklemediğim şekile kaçtane maçı 100 sayı üzerinde bitirdi takım sıkışında willims dışşutlarla maçı koparıyor şampiyonluk şansı açıkçası böyle giderse bizden yüksek görüyorum

Kimse kusuruma bakmasın ben hep gerçekçi olmak istiyorum lokavt devam ederse rakipler oyuncularını kaybetmeyecek ve takviye yapılacak gordonla - songalia gibi yabancılarla şampiyon olamayız diyorum işte burda devamlı yazıyorumki efes maçında durant willims gibi basketçi lazımdı ve maçıda çok rahat alırdık yani şut yüzdesi yüksek basketçi lazım.

Not. Bu akşam beşiktaşın maçında willims 31 + semih 20 sayı yani ikitane nba patentli basketçi 51 sayı attılar

Bunlar şahsi düşüncemdir katılırsınız veya katılmazssınız.

şu anda mevcut kadromuz lig ve avrupa için hedeflerimiz doğrultusunda yeterli ama rakiplerimizden bu sene dengeyi bozacak transferler gelirse buna biz de cevap vermeliyiz. Yoksa şu şartlarda ligde şampiyonluğa ve euroligde de top16ya oynarız rahat. Ama mesela şampiyonluğa bu kadar yakın bir kadro kurmuşken rakip takımlar bu son şartlarda 2-3 transfer yapar ve bu dengeyi bozarsa bizimde buna cevap vermemiz gerekir. f.ülkerin ö.aşık hidayet ve durantle ilgilendiği konuşuluyor bu durum bu sene eurolig de ve ligde kötü olan rakibimizi çok iddialı yapar bu tür durumda bizimde yanıt verecek hamlelerde bulunmamız lazım... Benimde önerim hem 4 hem 5 oynayabilen ve son sezonunda göze çok batan Zach Randolph'u kaçırmamaız lazım.. :) Zira Songaila-Cevher şu an için 4 numarada çok katkı veremedi... :/

Bazı arkadaşların hayal dünyasındna dönmesi gerek,transfer yapacağımızı sanmıyorum Euroleague olmasa Zaza da gelmeyecekti.Pek sıcak bakmıyor teknik heyet Nba dan gelecek oyunculara.Ha olursa belki bir görev adamı olabilir,yoksa sokak basketbolu oynayan yıldızlar falan gelmez bence.

Bence tek Kobe yeter bize, alacaksak en fazla 1 oyuncu alabiliriz diye düşünüyorum.Zaza'da kalacak çünkü, yerli statüsünde hemde.Kobe Türkiye'ye geldiğinde Formayıda giymişti birkaç ay önce :) .Sadece Kobe yeter.Ünal Başkan bi kıyak yapsın artık...

Hakan Üstünberk b planının transfer değil, Sertaç Şanlı olduğunu bizzat açıkladı. Umarım şaka yapmıştır ama hiç şaka yapmış gibi durmuyordu. Ülker'in Hidayet ve Ömer ile anlaşma zemini aradığı ve lokavtın yıl sonuna kadar süreceği de hesaba katılırsa, maalesef bu sezon yarı finali zor görebiliriz.
Bizim asıl ihtiyacımızın delici bir guard olduğunu düşünüyorum, Derick Rose'a ise menajeri avrupa'dan kulüp arıyormuş, tam bize göre oyuncu. Gelirse şampiyonluk da birlikte gelir, o kadar net.

hidayetin valencia ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor. bir de derrick rose ne alaka ise prokom ile anılıyor anlamadım. çok enteresan geldi. biz oyuncu almalımıyız. bana kalırsa risktir bu. alacaksakta belki oyuncu asıp kesmek gibi olacak ama enes kanteri alıp 4 numara oynayan songailayı göndermek ve boşta kalan yabancıyı da eh işte denebilecek 3 numara ile kapatmak fena olmaz.
NBA şartlarında eh işte denebilecek bir 3 numara:D

Harbiden midem bulandı benim şu lokavt olayından. İstemiyorum kardeşim kimseyi beni,bizi takımımızla başbaşa bırakın. Kim neyi alıyorsa alsın satıyorsa satsın. Ben yerdeki topa 3 kişinin atladığı takımın oyuncularını seviyorum ve istiyorum. Başarının müptelası değiliz ya da kazanmayı şartlandırmadık biz. Onurlu bir mücadele varsa onu,bunu düşünmeden bu çocukların yanında olalım..

Keşke futbol gibi olsa,transfer dönemleri olsa ve bittiğindede bu konu kapansa.Bu nedir yahu başlık Gsbasket üyelerinin dayanılmaz fantezilerini paylaştığı bir yola girmiş.

O gitsin kobe gelsin
O gitsin howard gelsin
O gitsin durant gelsin vs vs.

Gidin oyun oynayın,bakın ne güzel fantezi oyunları var,şifre filan isteniyorsa verelim ki başlıklardada var şifreler,ulaşın oynayın.

Tamam da öyle bir fırsat varki finaller ülkemizde olacak. Süper yıldızlar 1 yıl boşta bir kaçını alıp takıma monte edip yıl sonunda eurolegue şampiyonu olmak hayal midir? Galatasarayımıza yapacağı tanıtımı ve gelecek başarıyı düşündüğümzde hiçte mantıksız değil.
Düşünsenize 4lü finallere kalıyoruz 2 süper yıldız kadromuzda Nba tatil iken bu maçları tüm dünya canlı izleyecektir. Getirileri maddi manevi çok ama çok fazla olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...