Harbiden midem bulandı benim şu lokavt olayından. İstemiyorum kardeşim kimseyi beni,bizi takımımızla başbaşa bırakın. Kim neyi alıyorsa alsın satıyorsa satsın. Ben yerdeki topa 3 kişinin atladığı takımın oyuncularını seviyorum ve istiyorum. Başarının müptelası değiliz ya da kazanmayı şartlandırmadık biz. Onurlu bir mücadele varsa onu,bunu düşünmeden bu çocukların yanında olalım..
Sen istemiyor olabilirsin. Ama ben istiyorum! EL finalleri İstanbul'da. NBA sezonu iptal! Neden bu fırsayı herkes değerlendirirken biz değerlendirmiyoruz? Sen ömrünün sonuna kadar her topa atlayan ama hiç bir kupa kazanamayan onurlu (NBA'den gelecek olanlar onursuz mu oluyor? o da ayrı bir konu) takımı seyretmek istiyor olabilirsin. Ama ben her topa atlamayan fakat kupaların çoğunu toplayan -sana göre- onursuz bir takım seyretmek istiyorum!
Bak Prokom Derrick Rose ile ilgileniyormuş. O adam tek başına bizi yenecek adam. Hem de İstanbulda. Top 16 ya kalamayınca ve ligde play-off yarı finalinde Derron'lu Beşiktaşa veya misalen Kevin Durant'li Fenerbahçe'ye elenince de aynı düşüncelere sahip olacak mısın?
Geçin bu idealist taraftar ayaklarını.