Final - Four belki birdaha 10 sene İstanbul'a gelmez.3 türk takımı bunu düşünerek hareket etmeli bence.Başta biz tabi...
Spahjia transfer yapmayacağız,bütçemiz yok demiş.Eğer fb ve efesden hamle gelmezse bizden de gelmez,onlar yaparsa transfer bizde yapmak zorundayız ama.
Sefolosha ligde oynamıyor o yüzden 6 yabancıları olması lazım.FB'de zaten 7 yabancı oyuncu var, bir sezonda 8 yabancı ile sözleşme imzalayabiliyorken onu da çok acil durum vs gibi durumlara saklamayı tercih edeceklerdir zaten yani oyuncu almaz FB. Ama bizim için öyle bir sorun yok
Haberin doğru olduğunu sanmıyorum.Ama doğru olduğunu varsayarsak yine ihtiyacımız dışındaki bölgeyle ilgileniyoruz.İhtiyacımız 4 numara şayet transfer düşünülürse.russel westbrookla ilgilendiğimiz yazıyor sabahta
Russel Westbrook ile görüşmeler yapılıyormuş eğer ki haber doğruysa. webaslanda çıktı. enteresan geldi bana siz ne düşünüyorsunuz acaba
http://www.webaslan.com/basketbol/ucan-adam-mi-geliyorSXHBQ46565SXQ
Zaten Sabah yazmışsa cümleyi sonuna kadar okumak bile gereksiz.Kimi alma ihtimalimiz yok deseler Westbrook derdim Oktay Mahmutinin düşüneceği son isimlerden, Sabah iyi sallamış.