Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncularımızın hiçbirine haksızlık yapacak durumda değiliz ama eğer her takım oyuncu almaya başlarsa NBA'den biz de almak zorunda kalırız ki almalıyız zaten.

K.Love benim adayım :)

Spahjia transfer yapmayacağız,bütçemiz yok demiş.Eğer fb ve efesden hamle gelmezse bizden de gelmez,onlar yaparsa transfer bizde yapmak zorundayız ama.

Spahjia transfer yapmayacağız,bütçemiz yok demiş.Eğer fb ve efesden hamle gelmezse bizden de gelmez,onlar yaparsa transfer bizde yapmak zorundayız ama.

FB'de zaten 7 yabancı oyuncu var, bir sezonda 8 yabancı ile sözleşme imzalayabiliyorken onu da çok acil durum vs gibi durumlara saklamayı tercih edeceklerdir zaten yani oyuncu almaz FB. Ama bizim için öyle bir sorun yok :)

Biz alabilirmiyiz bimiyorum ama cp3 her takımı 2 gömlek üste çıkarır. Takım akadaşlarına da seviye atlatır.Başta potansiyellerine göre az verim aldığımız oyuncular olarak gördüğüm Songalia,Shumpert,Lakovic,Andric e.

Gecen sene shumpteri zamaninda turk yapamayan yoneticilerden bahsediyoruz. O hata sampiyonlugu goturdu. Getirdikleri beyaz amerikalinin yetersizligi ortadayken kac mac oyle gitti. Bu firsatida kacirirsak kimse kimseyi kandirmasin. Tek suclu yine yoneticiler olacaktir. Songalia nin yetersizligi ortadayken onu gondermedigiz her mac bize zarar olarak donecektir. Kac kritik mac daha kaybedecegiz?

Kimi alma ihtimalimiz yok deseler Westbrook derdim :) Oktay Mahmutinin düşüneceği son isimlerden, Sabah iyi sallamış.

Beyler Fülker için Ömer Aşık diyorsunuz da bu adam Aziz Yıldırım'la kavgalı ayrılmadı mı? Fülkere gideceğini sanmam ki Mahmuti açıklamıştı Avrupa'da oynamaya niyeti yok diye.

Beyler Şeref Aydın LeBron ve Kobe ile ilgilendiğimizi yazmış GS Sözlükte. Bu adam fazla sallamasyon yapmaz ve futbol takımının Eboue,Muslera,Riera,Selçuk İnan transferlerini önceden yazan biridir.

1 tane bile olsa skorer istiyorum.Tek oyuncudan kaç kişinin psikolojisi bozulabilir ki ? Yeter ki biraz daha skor katkısını yukarı çeksin.Sazı daha net eline alsın.Bazen Lakovic formsuz oluyor ve ondan skor bulmadan iyi takımları yenmemiz zor oluyor.Hem birebiri hem de dış şutu olan kaliteli bir 3 numaramız olsaydı çok daha iyi olurdu bence.Skor olarak Shipp ve Shumpert'tan başka skor opsiyonu olan 3 numaramız var mı ? Ki Euroleague'de Shumpert ve Shipp sıkışık anlarda insiyatif alacak kadar iyi skorerler de değil.

Bu arada bir point guard şu anda en gereksiz şey bana göre.

skorer yırtıcı delici 3.5 numara skorer herşeyi yapar KEVİN DURANT alalım dertler bitsin

Lakovic dışında bir şut tehdidi yüksek olan oyuncumuz daha olsaydı, ilerisi için çok daha net yorumlar yapılabilirdi. Rakip takım savunmada Lakovic'e çok fazla yoğunlaşıyor. İkinci bir skorer oyuncuyla hem Lakovic daha rahat oynayacaktır,hemde takımın performansı 1-2 kademe yukarı çıkacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...