herkes bi Yunus ÖzYavuz ve ya Bilgin ÖzÇalkan'dır tutturmuş gidiyor.Bi kişide çıkıp "Fuat Ergin'e haksızlık etmiyor musunuz?" demiyor.7 sayfalık başlıkda böyle birinin 1 kere olsun ismi geçmez mi?
Çağdaş Bayraktar' Alıntı:sago artık içkili yerlerde konser vermeyecekmiş hiç şaşırmadım
Çağdaş Bayraktar' Alıntı:sago artık içkili yerlerde konser vermeyecekmiş hiç şaşırmadım
Berk Tuna' Alıntı:Sansar Salvo dinlemenizi öneririm.
Gangsta rap yapmaya çalışanlara bunun nasıl yapılacağını göstermiş ve gayette başarılı olan bir rapçi Sansar...
Şarkılarında hayatından karelere yer veriyor.En kötü özelliği ise bağımlı olması ve böyle giderse rap hayatı uzun sürmeyecek orası ayrı konu.
Gerçek adı Ekincan Arslan'dır.Freestyle ve dissleşmelerde çoğu kişiye yaşına rağmen ders vermiştir.
En son 'Paranı Verdim' adlı dissiyle Sagopa'ya ders vermiş ve Sagopa'yı rezil etmiştir.
Kendisini 'Psikopat Yazar' olarak adlandırmaktadır.
Ayrıca bir şarkısında
Ben sadece iyi rap yapan bi çocuk değilim
Bu bokun yeni kralıyım...O yüzden eğilin!
gibi güzel 2 mısra yazmış ve Türkçe Rap'in 1.adamı olma çabasını belli etmiştir.
Recep Sarımeşe' Alıntı:[quote="Berk Tuna":2m5ppc3x]Sansar Salvo dinlemenizi öneririm.
Gangsta rap yapmaya çalışanlara bunun nasıl yapılacağını göstermiş ve gayette başarılı olan bir rapçi Sansar...
Şarkılarında hayatından karelere yer veriyor.En kötü özelliği ise bağımlı olması ve böyle giderse rap hayatı uzun sürmeyecek orası ayrı konu.
Gerçek adı Ekincan Arslan'dır.Freestyle ve dissleşmelerde çoğu kişiye yaşına rağmen ders vermiştir.
En son 'Paranı Verdim' adlı dissiyle Sagopa'ya ders vermiş ve Sagopa'yı rezil etmiştir.
Kendisini 'Psikopat Yazar' olarak adlandırmaktadır.
Ayrıca bir şarkısında
Ben sadece iyi rap yapan bi çocuk değilim
Bu bokun yeni kralıyım...O yüzden eğilin!
gibi güzel 2 mısra yazmış ve Türkçe Rap'in 1.adamı olma çabasını belli etmiştir.
Recep Sarımeşe' Alıntı:Sansar Battle'ı sadece küfür etmekten ibaret sayan , west coastla büyümüş !! ( artık nasıl oluyorsa ) , abilerine sataşan küçük bir çocuk gibidir.Ayrıca Diss ( Battle) görmek istiyorsanız Disstortion Ep'yi dinleyin.Çok uzakda değil girin '' Sevdiğiniz Şarkı Sözleri '' konusuna bakın ordan Disstortion Ep'yi iyice bir okuyun.Sonra Diss nasıl atılırmış bir daha düşünün
Berk Tuna' Alıntı:[quote="Recep Sarımeşe":3iw4pp0k]Sansar Battle'ı sadece küfür etmekten ibaret sayan , west coastla büyümüş !! ( artık nasıl oluyorsa ) , abilerine sataşan küçük bir çocuk gibidir.Ayrıca Diss ( Battle) görmek istiyorsanız Disstortion Ep'yi dinleyin.Çok uzakda değil girin '' Sevdiğiniz Şarkı Sözleri '' konusuna bakın ordan Disstortion Ep'yi iyice bir okuyun.Sonra Diss nasıl atılırmış bir daha düşünün