Şampiyonlar Ligi 2008 / 2009

Her ne kadar Liverpool-Real maçının yerini tutmasa da ManU-Inter maçı fena sayılmazdı. ManU maçın başında bulduğu golün avantajını iyi kullandı. Maçın devamını da getirdi.

1sjg20.jpg

Son olarak gerçek bir efsane: Ryan Giggs...

ManU - İnter maçında en uyuz olduğum şey artık spiker demeye dilim varmayan İlker Yasin..

Doğan Tv'de çalışanlardan en çok nefret ettiğim adamdır İlker Yasin. Ya arkadaş banane adamın evlatlık olmasından, gerçek anne babasını bilmemesinden? Niye anlatıyorsun bunları? Oyun tamamen durur, ne bilim adam ciddi bir sakatlık geçirir o an anlatacak başka şey yoktur anlatır gidersin, buna eyvallah derim ama maçın ortasında tutuyor Bolatelli'nin hikayesini anlatıyor... Artık Doğan grubunda bu adam maç anlatmasın mümkünse, otursun yöneticilik yapsın..

Maçlara gelirsek, ManU fazla zorlanmadan aldı maçı yanlız ikinci goldeki uyum ve paslaşma gerçekten harikaydı. Rooney iyi gördü Ronaldo'da kafayı çok güzel vurdu. Ayrıca ManU'nun eleyeceğide çok açıktı zaten, Moriunho'yu ne kadar sevsemde bu maçta şans tanımıyordum öylede oldu zaten..

Diğer maçlar içinde favorim Barça'ya helal olsun, iyi dağıtmış Lyon'u.. Gerçi izleyemedim böyle yorum yapmakta ne kadar sağlıklı olur fakat skor bayağı güzel.. Barça'yı finalde görmek çok güzel olur, inşallahta Liverpool ya da ManU finale çıkarlar ve ikisinden biri ile finalde karşılaşmak zevkli olur. İngilizler her ne kadar güzel, hızlı ve hoş bir futbol oynasalarda Barça'yı ve Messi'yi tek geçiyorum bu ligde..

Barca , Manu hepsi yalan .. Liverpool'la eşleşirlerse onca pozisyonu bulacaklar mı bulamayacaklar..Bu yüzden bence hiçbir takım finale kadar Liverpool ile karşılaşmak istemiyor :)

Şu an futbol denen şeyi dünyada oynayan iki takım var biri Liverpool diğeride Barcelona.

Eğer finalde eşleşirlerse kupayı Barca alır ama elemeli turlarda Liverpool Barca yı eler.

Büyük bir sürpriz olmazsa Uefa yı biz,cl yide Liverpool alacak bu sene ;)

Evren YILMAZ' Alıntı:
Şu an futbol denen şeyi dünyada oynayan iki takım var biri Liverpool diğeride Barcelona.

Eğer finalde eşleşirlerse kupayı Barca alır ama elemeli turlarda Liverpool Barca yı eler.

Büyük bir sürpriz olmazsa Uefa yı biz,cl yide Liverpool alacak bu sene ;)

Abi bence Man.Utd kupayı alacaktır.Liverpool un dişi Manchester e işlemez.Ben Barcelona-Man Utd finali bekliyorum eğer finale kadar eşleşmezlerse.Ardından Man Utd ile Süper maçına çıkarız.

Liverpool ve Barcelona konusunda yukarıda yazılana katılıyorum. Galatasaray ve Barcelona konusunda da kesinlikle katılıyorum. Zaten Barça'ya garezim var. Eşleşsin Liverpool ile de veda etsin kupaya :)

Güzel eşleşmeler olucaktır çeyrek finalde.Kupa finali için aklıma en çok Barça - Liverpool finali geliyor.

Aslında Atl. Madrid'e özellikle bu sezon oldukça sempati duyuyorum.Portoyu elemelerini isterdim.Onlar finale kadar gitse fena olmazdı hani :)

Bence de kupanın iki en büyük adayı var. Bu sene son zamanlarda biraz durulsa da fırtına gibi esen Barcelona ve her zaman Avrupa'da söz sahibi olan, her daim Avrupa'da farklı oynayan Liverpool...
İkisinin de almasına sevinirim. Bir yanda Gerard bir yanda da Messi var... Kararsız kaldım...

Liverpool Şampiyonlar Ligi'nde apayrı bir takım.Gerek oyunuyla,gerek atmosferleriyle bu lige yakışıyorlar.İngiltere liginde şansı daha az gösterilirken burada aynı rakiplere karşı daha fazla gösterilmesi gerçekten bu ligde apayrı bir takım yapıyor onları.

Rooney, Liverpool'dan nefret ettiğini söylemiş. Bu hafta lig maçları var. Neden olası bir Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları olmasın ki ?..

Tahmin yapayım eşleşmeler için ;

Man.Utd-Liverpool
Arsenal-Porto
Bayern Münih-Villareal
Barcelona-Chelsea

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":16vwx9pj]Rooney, Liverpool'dan nefret ettiğini söylemiş.

Bu açıklamalarını bende okudum ve gerçekten çok şaşırdım... Manu'da oynarken Everton taraftarıyım demesi bence yürek işi. :) Türkiye'de böyle birşey asla olmaz herhalde...[/quote:16vwx9pj]

Aslında düz mantıkla bakıldığında evet ama bizi gol manyağı yapan Taner Güller i bize o golleri attığı gece bir programa katılarak Galatasaraya karşı hep sempati duymuşumdur diyerek Galatasaraylı olduğunu dile getirdi istisna da olsa oluyor sanırım böyle durumlar :)

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
VILLARREAL - ARSENAL
M.UNITED - PORTO
LIVERPOOL - CHELSEA
BARCELONA - BAYERN MUNIH

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
M.UNITED - PORTO / VILLARREAL - ARSENAL
BARCELONA - BAYERN MUNIH / LIVERPOOL - CHELSEA