Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester'ın veletlerini yenerek adeta balona dönüştürülen Beşiktaş'ın havasını hem oyuncu olarak hem de psikolojik olarak eksik olan CSKA söndürdü.

Mustafa Denizli ne kehanetler dökecek ortaya şimdi bekleyip göreceğiz...

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Beşiktaş bu sonuç ile Şampiyonluk Kapısını biraz daha araladı nede olsa bizim futbolcuların şampiyon olmak gibi bir niyeti yok.

O zaman Avrupa Ligi'nden direk müsademizi isteyip lige dönelim Bayram olur mu ?

Lig bizim için bir araçtır sadece. Amaç Edirne'den dışarı çıkmak...

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Araçtır doğru.Şuan'ki sıralamayla sezon sonunda hangi Avrupa Kupasına katılabiliyoruz ?

Ligde şu anki sıralamadan öte sezon sonu oluşacak tablo önemli. Zaten Avrupa'ya gitmek için ligin haricinde ekstradan Türkiye Kupası'nı kullanabilirsin.

Fener'i,Beşiktaş'ı vb. bilmem ama bildiğim Galatasaray'ın sezona başlarken ilk gayesi Avrupa'da başarıdır.

'' Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmek... ''

Ali Sami Yen

Kurucumuz Ali Sami Yen'in o sözünü bilmeyen yoktur zaten,o sözün anlamını çok şükür biliyoruz.

Şuan ki Futbolla Lig sonunda iyi biryerde olabileceğimizi düşünmüyorum,Tüm Rakiplerinin puan kaybettiği hafta'da çıkıp kendi evinde puan kaybeden ben değilim.Ha oynanan futbol'u görmezden gelmem gerekirse herkes kadar bende Galatasaraylıyım,Öyleyse şöyle derim Biz Galatasarayız Sezon Sonunda Kesin Şampiyon oluruz,Ama o zaman tüm objektifliğimi yitirip,Sahte Laflar Kullanmış olurum,Sezon sonunda'da hayal kırıklığına uğramış olurum.Ben yorumlarımı şuan oynanan futbol üzerinden ve takım'ın son haline bakaraktan yapıyorum.

Ayrıca Şampiyonlar Ligine gitmek için Türkiye Kupası araç olarak kullanılmıyor,Eğer bir endişem varsa'da bu Galatasaray'ı yıllardır Şampiyonlar Liginde izleyemiyor oluşumdandır.Ben takım'ın şu haline alkış tutadabilirim,Ama başkalarını bilmem ama beni Uefa Avrupa Ligi kesmiyor,Amacımız Türk Olmayan Takımları yenmekse İspanya 3.Liginden bir takımla maçlar yapıp hepsini kazanabiliriz mühim olan Şampiyonlar gibi bir platform'da Galatasaray'ın eski günlerdeki gibi kuruluş amacına yakışır şekil'de mücadele etmesidir.

Galatasaray Bir Zamanlar Her yıl Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden bir klüpken şuan Uefa Avrupa Liginden öte gidemeyen bir takım oldu,Endişem,Tepkim bunadır.Ve isteğim Türk Olmayan Takımları Avrupa Futbol'unun en üst düzeyde oynandığı Şampiyonlar Liginde yenmektir.ESKİDEN OLDUĞU GİBİ ...

Tamam Bayram sen haklısın birşey demedim...

Lafı İspanya 3. ligi'ne getirmeyi nasıl başardın onu da anlamadım ya.

Bu arada Avrupa Ligi kesmiyor ise müzemizdeki UEFA Kupası'nın sende ne gibi bir değeri var merak da etmedim değil...

Neyse iyi geceler.

Nedense Beşiktaş ilk golü yediğinde çok üzüldüm yani buna ben bile inanamadım :) Bu arada zor olanı başardığı için Juventus'u tebrik ediyorum.. Son olarak Armin Veh'e sevgimle..

3 İngiliz ( arsenal, chelsea, manu)
3 İspanyol ( barca,real,sevilla)
3 İtalyan ( milan,inter, forentina)
2 Alman (b.münih, stutgart)
2 Fransız (lyon, Bordeaux)
1 Rus (CSKA)
1 Portekiz (porto)
1 Yunan (olimpiakos)

takımı şampiyonlar liginde bir üst tura yükseldi

Avrupanın en iyi ligleri sıralamasını merakmı ediyordunuz?

F grubunda kim elense yazık olacaktı, Dynamo Kiev elendi ve gerçekten kötü bir sonuç oldu onlar adına. Çok iyi maçlar çıkartmışlardı halbuki.. H grubunda ise UEFA Avrupa Ligini kovalayan iki ekip Standard Liege ve AZ Alkmaar, Belçika'da karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 90+5'te milli kalecimiz Sinan Bolat'ın golü ile skoru 1-1 yaptı ve grubu rakibinin 1 puan önünde tamamlayarak AZ'nin Avrupa macerasını sonlandırdı bu sezon için.. Bu sonuçların ardından; Liverpool, Rubin Kazan, Unirea Urziceni ve Standard Liege takımları yollarına UEFA Avrupa Liginde devam edecekler..

benim içinde gecenin en güzel aanları 90+ de kaleci sina'ın kafa golü ile takımını avrupa ligine taşıması ve fiorentine 90. dakika da galibiyet golünü attığı sırada you will never walk alone'u söyleyen liverpool taraftarlarının hiç istifini bozmayıp devam etmesiydi.. Bizde keşek nevizade'yi gol yesekte söylemeye devam edebilsek.(gerçi söylüyoruz diye bile eleştirenler var)

öyle tesadüfi bir karambol golü değil yalnız o gol..
martin palermo gibi, mario jardel gibi kafasıyla falso verdirerek, isteyerek tavana astı topu.. bizim galatasarayda şu anda böyle kafa vurabilen bir adam yok..

Sühan Cem' Alıntı:
benim içinde gecenin en güzel aanları 90+ de kaleci sina'ın kafa golü ile takımını avrupa ligine taşıması ve fiorentine 90. dakika da galibiyet golünü attığı sırada you will never walk alone'u söyleyen liverpool taraftarlarının hiç istifini bozmayıp devam etmesiydi.. Bizde keşek nevizade'yi gol yesekte söylemeye devam edebilsek.(gerçi söylüyoruz diye bile eleştirenler var)
Sühan(bey,abi)o eleştirilerin haksız olduğu asla söylenemez. ''N.Geceleri'' her ne kadar söylenişi güzel, duygusal bir beste olsada tamamen takımı yatırıp uyutmaya yönelik bir beste. Hee, eğer bu tarz besteyi söylemeyi kafayı koyduysak o zaman zamanlamayı iyi ayarlamak lazım. Ne bileyim skor 2-0 ken 80.dakikada veya skor 3(4)-0'ken 70.dakikada söylemeye başlamak daha mantıklı olur. Ama kesin bir şey var ki fark tek sayıyken söylenmemeli!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...