Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni birşey değil bu 1 maç D-smart bir maç star'da yayınlanıyor..

Star tv'de kıytırık maçları veriyorlar,sözde D-Smart prim yapacak,saçma sapan işler..

Manu , Scholes'un 36.dkda attığı golle 1-1lik beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Lyon - Real Madrid maçında gol olmadı.

Maçın ikinci yarısına yetişeyim diye koşa koşa geldim ama baktım ki yok. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları ya. Vizyona bak hele.

Manu 3 2 kazandı seedorf müthiş bi gol attı ronaldinho bana eskiyi hatırlattı bugün biraz
Ayrıca bugün şu Manuyu izledim daha ardayı beğenmiyozya ardanın manudaki park'dan veya naniden neyi eksik :roll: bence şu manuda rahat oynar

Rooney inanılmaz derecede formada ve Manu'nun kulüp tecrübesi de buna eklenince önemli bir adaylar bu sene için.

Fatih Sinan DURAK' Alıntı:
Manu 3 2 kazandı seedorf müthiş bi gol attı ronaldinho bana eskiyi hatırlattı bugün biraz
Ayrıca bugün şu Manuyu izledim daha ardayı beğenmiyozya ardanın manudaki park'dan veya naniden neyi eksik :roll: bence şu manuda rahat oynar
Arda'yı alırlar ama güvenemiyorlar.4-5 oyuncu bizim ligten genç yaşta büyük takıma gidipte başarılı olsa hiç düşünmeden alırlar.Ama şimdiye kadar öyle birşey olmadığından güvenemiyorlar.Başarılı olurmu olamazmı bilemiyorlar,aynı bizim anadoludan aldığımız oyunculara baktığımız gibi bakıyorlar , tedirginler.

Yalnız Milan Milan olduğu zamanlardaki gibi oynamış gerçekten sert ve etkili bir takım performansı sergilemiş özetlerden izlediğim kadarı ile konuşuyorumü bence talihsiz bir yenilgi almışlar ManU maçın büyük bir bölümünü top kayıpları vererek pozisyon yiyen bir takım olarak geçirmesine rağmen bu skorla ordan dönmesi de onun büyüklüğünü bir kez daha gösteriyor diyecek bir şey yok bir gün biz de o seviyede bir takım olabiliriz inşallah..

Alison Sudol' Alıntı:
Yalnız Milan Milan olduğu zamanlardaki gibi oynamış gerçekten sert ve etkili bir takım performansı sergilemiş özetlerden izlediğim kadarı ile konuşuyorumü bence talihsiz bir yenilgi almışlar ManU maçın büyük bir bölümünü top kayıpları vererek pozisyon yiyen bir takım olarak geçirmesine rağmen bu skorla ordan dönmesi de onun büyüklüğünü bir kez daha gösteriyor diyecek bir şey yok bir gün biz de o seviyede bir takım olabiliriz inşallah..
Milan Avrupa'da bir başkadır.Galatasarayımız için söylenen söz Milan içinde geçerlidir :p .En kötü dönemlerinde bile Avrupada iyi sonuçlar alabilen bir takım.

Milan çok iyi oynamasına rağmen kaybetti. Tur için de şansları kaldığını söyleyemem. Real Madrid kendi sahasında işi bitirir.

Porto-Arsenal maçı şu anda Star'da.

En izlenilesi maçlardan biri bence bu turdaki. Hızlı ve zevkli bir mücadele olacak. Arsenal'de eksikler var. Porto bence alır.

Varela Arsenal?in solunu yol geçen hanına çevirdi. Clichy gibi iyi bir bekin bu kadar vasat oynaması Arsenal?in çok aleyhineç Böyle giderse fark olur.

Varela'nın kaleye giden ortasıyla 1-0 önde Porto.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...