Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":28ryzrl5]benim içinde gecenin en güzel aanları 90+ de kaleci sina'ın kafa golü ile takımını avrupa ligine taşıması ve fiorentine 90. dakika da galibiyet golünü attığı sırada you will never walk alone'u söyleyen liverpool taraftarlarının hiç istifini bozmayıp devam etmesiydi.. Bizde keşek nevizade'yi gol yesekte söylemeye devam edebilsek.(gerçi söylüyoruz diye bile eleştirenler var)
Sühan(bey,abi)o eleştirilerin haksız olduğu asla söylenemez. ''N.Geceleri'' her ne kadar söylenişi güzel, duygusal bir beste olsada tamamen takımı yatırıp uyutmaya yönelik bir beste. Hee, eğer bu tarz besteyi söylemeyi kafayı koyduysak o zaman zamanlamayı iyi ayarlamak lazım. Ne bileyim skor 2-0 ken 80.dakikada veya skor 3(4)-0'ken 70.dakikada söylemeye başlamak daha mantıklı olur. Ama kesin bir şey var ki fark tek sayıyken söylenmemeli![/quote:28ryzrl5]

bana ismim ile hitap etsen yeter arkadaşım..beye abiye gerek yok kendi açımdan..

ben demek istediğini analdım. ama benim demek istedğimde, Eğer o besteyi söylüyorsak skor bizim için önemli olmamalı maçın sonunda söyleyelim o besteyi son dakikalar takım yenilse de yense de hatta o esnada golde yese söyleyelim demek istedim. Ama senin demek istediğini biliyorum. maç da dakka 60 biz nevizadeyi söylüyoruz birbirimze slognalr atıyoruz ömer hatip oğluuuu ....belözoğlu diyoruz yok sebo reisler yok uçak kaldır yılmaz başkanlar. maçdan kopuyoruz. bunu bende istemiyorum. ama eğer o besteyi söylüyorsak (nevizade) golde yesek aynı coşku ile söylememiz lazım...

Liverpool 3.lüğü garantilemiş argo tabirle angarya maçına çıkıyor, tribünler tıklım tıklım. Takım, daha önce kazanmış, finaller oynamış olduğu kupaya veda ediyor yenilerek bir tek olumsuz tablo yok. Hep birlikte "you'll never walk alone" söylüyorlar. Eğer bizde olsa aynı durum son maçta tribünlerin 4/3 ü boşalır, birde yenilsek kimsenin küfredilmedik bir tarafı kalmazdı.

Geçen yıl orta sınıf takımlar var diye uefa kupasını almadık, bu yıl Liverpool, Juventus, A.Madrid gibi takımlarla karşılaşır, evire çevire yener, kupayıda alır, millete kapak olarak dağıtırız. (İNŞALLAH)

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE EŞLEŞMELER

AC Milan (İtalya) M.United (İngiltere)
Stuttgart (Almanya) Barcelona (İspanya)
Olympiakos (Yunanistan) Bordeaux (Fransa)
Inter (İtalya) Chelsea (İngiltere)
B.Münih (Almanya) Fiorentina (İtalya)
CSKA Moskova (Rusya) Sevilla (İspanya)
Lyon (Fransa) Real Madrid (İspanya)
Porto (Portekiz) Arsenal (İngiltere)

Canberk Işcan' Alıntı:

Bu maçlar çok zevkli geçecek

milanın maçının zevkli geçeceğini sanmıyorum.MANU süpürebilir.. ama inter chelsea eşleşmesi, mourinho'nun eski takımı-yeni takımı özelliği taşıdığından ve chelsea taraftarı ile yüzleşeceğinden güzel maç olacak..

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":1ug74kj7]AC Milan (İtalya) M.United (İngiltere)

Bu maçlar çok zevkli geçecek

milanın maçının zevkli geçeceğini sanmıyorum.MANU süpürebilir.. ama inter chelsea eşleşmesi, mourinho'nun eski takımı-yeni takımı özelliği taşıdığından ve chelsea taraftarı ile yüzleşeceğinden güzel maç olacak..[/quote:1ug74kj7]

Bana göre öyle kolay kolay süpüremez.Devre arasında Beckham`da geliyor Milan`a.Milan buraları iyi biliyor ve buraları baya fazla oynamış oyuncuları var bu yüzden MANU Milan`ı kolay kolay eliyemez

İçimden bir ses Milan, M.United'ı eler diyor. Hislerime güvenirim. Milan'a duyduğum bir hayranlık yok, ama sadece hissediyorum.:)

Hiç kuşku yok ki, en ilgi çekici eşleşme İnter- Chelsea.

Ben Milan'ın direnebilecegini sanmıyorum..Artık Milan iyi oynamıyor..Aldıgı sonuclara aldanmamak lazım.Macları izliyorsanız Milan'ın iyi oynamadıgı gercegini zaten görürsünüz..Ama M.Utd isim olarak güc kaybetmesine ragmen sistemi catır catır işleyen bir takım..Favori kesinlikle Manu..

İnter-Chelsea esleşmesinde favori tabi ki Chelsea..

Diger kuralarda favoriler hemen hemen turlar..

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE EŞLEŞMELER

Stuttgart (Almanya) Barcelona (İspanya)
Olympiakos (Yunanistan) Bordeaux (Fransa)
B.Münih (Almanya) Fiorentina (İtalya)
CSKA Moskova (Rusya) Sevilla (İspanya)
Lyon (Fransa) Real Madrid (İspanya)
Porto (Portekiz) Arsenal (İngiltere)

Bu sene ki final Barcelona ve İnter arasında olur.

Ayrıca Lyon süpriz yapıp Madrid'i eleyebilir.

Milan'ın da M.Unitedı eleyeceğini düşünüyorum.

ben de form durumları ve takımlara baktığımda eğer erken eşleşme olmazsa finali barcelona'ya karşı arsenal yada chelsea oynar diye düşünüyordum. demek ki inter chelsea eşleşmesinin galibi diyebiliriz..

Şampiyonlar Ligi ikinci tur mücadelesi bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Milan, Manchester United'ı konuk ederken; Lyon, Real Madrid ile evinde karşılaşacak.

Hatırladığım kadarıyla, Milan'da Zambrotta, M.United da Vidic sakatlıkları sebebiyle yok. Real Madrid' de Pepe, Van der Vaart; Lyon'da Clerc takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Milan- M.United eşleşmesinde en dikkat çekici olay, Beckham'ın eski takımı M.United'a karşı ilk kez oynayacak olması. Tur için favorim; Milan.
Lyon- Real Madrid maçında da çok gol bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...