Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaprak dökümü nedeniyle izleyemiyorum maçı :oops: Ah baba ah tam da zamanında çıktı işin :oops: .Reklam varken bakayım dedim Fabianski'nin inanılmaz hatasıyla yedi golü Arsenal.

Geri pas oldu. Hakem, kaleci, Campbell ve 2 Porto'lu vardı ceza alanında. Endirekt vuruşu hemen kullanıp boş kaleye attı Porto.

Bence ceza sahası içindeki endirekt vuruş çabuk kullanılmamalı. Mantıken söylüyorum tabi kural öyle ise birşey diyemem.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Geri pas oldu. Hakem, kaleci, Campbell ve 2 Porto'lu vardı ceza alanında. Endirekt vuruşu hemen kullanıp boş kaleye attı Porto.

Bence ceza sahası içindeki endirekt vuruş çabuk kullanılmamalı. Mantıken söylüyorum tabi kural öyle ise birşey diyemem.
Evet çok tartışılacak bir goldü bence.Maçı izleyemiyorum ama 1. ve 3. golü gördüm.

Her ne kadar Fabianski'nin büyük hataları olsa da maçın böyle bitmesinin nedeni hakemdir. Porto'nun 2. golünün geçersiz olması gerekiyordu kanımca. Wenger'in Silvestre yerine Campbell tercihi de maçın kaderini değiştirdi. Arshavin, Van Persie, Eduardo gibi gol yollarındaki isimlerin olmamasına rağmen 2-1'lik sonuçla iyi bir şekilde dönüyoruz Portekiz'den. Evimizde rahat yeneriz Porto'yu ve yolumuza devam ederiz.

Sühan Cem' Alıntı:
Arsene Wenger, Galatasaray'ın hocası olsa, Sol Campbell'i GS'a getirse, demediğini bırakmaz basın :) komisyonmu alıyor bu adam bundan bile denir.

Abi, komisyon aldığı düşünülebilir çünkü Arsenal'den ayrılıp geri dönen tek isim Campbell. Ama basın tek laf edemez çünkü adam Arsenal'deki kariyeri boyunca sildiği adamı tekrar yazmamış. Bir kereye mahsus olay yani kısaca. Zaten Campbell'ın da Arsenal için değerini bilenler bu transferi doğal karşılıyor.

Tugay, şahsen ben de sırf Wenger olması bile yeter derim susarım. Ama Türkiye'de de olsa eminim bir çok şey denirdi.. Sonuçta futbolda aslolan kazanmaksa, oyuncunun yaşından önce bakılması gereken şeyler var. Kimse iyi oynuyor demiyor yaşlandı diyor genelde bu topraklarda..

Ben maçın başında Arsenal için kötü olacak diye düşündüm ama Arsenal'in en iyi oyuncusuydu maç sonunda. Kritik müdahaleler yaptı. Tabi bunu belli bir hırs üzerine yapmış da olabilir, her maç sergileyemeyebilir bu maçı kurtardı. İkinci maç da çok zevkli geçecek zaten bu skorla.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda bugün iki maç var. Olympiakos ile Bordeaux Yunanistan'da, Stuttgart ile Barcelona da Almanya'da kapışacak.
Ancak Star bu akşam maç yayınlamayacak.
Yarın oynanacak Inter - Chelsea maçını yayınlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...