Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"2-0 yeneceğimize bahse girerim"
Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında konuk edecekleri Fransa'nın Olympique Lyon takımını 2-0 yeneceklerini iddia etti.

Dün Arsenal- Porto, Fio- B.Münih maçlarını beşer dakikalık periyotlarla izledim. Haliyle çoğu golü kaçırdım. :( İki maçta toplam on gol oldu. Ama, Robben'in golünü görmek bana yetti. Enfesti. Nasri'nin golü de ehh işte. :p Şaka bir yana gol olduğu an değil de, tekrarında gördüm. Onun da golü güzel, ama Robben farklı.

Sercan Özbek' Alıntı:
"2-0 yeneceğimize bahse girerim"
Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında konuk edecekleri Fransa'nın Olympique Lyon takımını 2-0 yeneceklerini iddia etti.

Ben de Casillas ile bahse girerim, Madrid 3-0 kazanacak...

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":p18a0ujd]Higuain vurdu direkten döndü..

Maçı izliyor musun tugay ?[/quote:p18a0ujd]

İzliyordum Tolga.

Madrid veda etti kupaya. Zaten kupanın sahibi belliydi onları finalde yenmek istemezdik, olmadı da zaten. :)

Nasıl olurda Madrid bu kadroyla Lyon'a elenir anlamıyorum :( adamların kadrosunun neredeyse hepsi Benzema'nın bonservis bedeliyle oluşturulmuş
gelip bizi eliyorlar neyse olan oldu bari bu morel bozukluğu ile ligtende olmayalım.
Tam Barca maçı yaklaşırken olucak işmiydi bu off off :( :( :(

Lyon Real in belalısı olduğunu gösterdi yine Real i eleyerek.
Zaten yarı finalde falan karşılaşmadıkları takdirde finalin kimler arasında oynanacağıda belli.(Barca-Chelsea)

Zuhahahaha.Bu haha'ları sona kadar uzatmak isterim ama çok abest olur :) .

Daha geçen Cumartesi son 2 yılın en iyi topunu oynayan,Los Galacticos,500 milyon Dolarlık Real Madrid turnuvadan elendi :p .

Hem de kendi ülkesinde,hatta sahasında yapılacak olan bir final vardı.

Bu arada geçen Cumartesi Sevilla maçı sonrası "La Liga"başlığını ablukaya alan Fos Galacticos'lu kardeşlerimi göremiyorum nedense :) .Bir tek Tugay var.O da Madrid'den ümidi kesmiş ve Arsenal'e bağlamış işi.

Neyse Sir Alex Ferguson'un Şeytanlar'ı,gururum Manchester United,Milan'ı bu gece eze eze yendi.Tecrübe+Rooney faktörüyle finale kadar yol alacağız İnşallah.

BEKLE BİZİ MADRİD..G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z-.

Kaan Çağdur' Alıntı:
Nasıl olurda Madrid bu kadroyla Lyon'a elenir anlamıyorum :( adamların kadrosunun neredeyse hepsi Benzema'nın bonservis bedeliyle oluşturulmuş
gelip bizi eliyorlar neyse olan oldu bari bu morel bozukluğu ile ligtende olmayalım.
Tam Barca maçı yaklaşırken olucak işmiydi bu off off :( :( :(

Real'i, Sevilla yaktı... O maçı kazanabilmek için gösterdikleri aşırı efor, bu maçında Salı günü oynanması, onları etkiledi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...