Real'in maçı Cumartesi'ydi.Bugün de Çarşamba.Günleri karıştırdın sanırım.
Gazanfer Tosun' Alıntı:Lyon iyi kapandı gerçekten.Sühan Abi'nin dediği gibi yorgunluğun da büyük etkisi vardı.
Tabi bir de Lyon uğursuzluğu olayı var ki büyü yaptırmışlar gibi birşey,inanmaya başlayacağım artık nerdeyse.Biz nasıl naparsak napalım,ne kadar oynarsak oynayalım Kadıköy'de yenemiyorsak feneri onun gibi birşey bu da.Yoksa Higuain o topa 100 kere vursa 100'ü de gol olur.Başka açıklaması yok..
Artık lige yoğunlaşacağız,bir bakıma iyi mi oldu diyorum,zaten Barca bu sene en iyi ihtimalle yarı final oynayabilir Şampiyonlar Ligi'nde.Tek kulvar, hedef "Şampiyonluk" artık..
Selim Aktepe' Alıntı:Real'in maçı Cumartesi'ydi.Bugün de Çarşamba.Günleri karıştırdın sanırım.
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Selim Aktepe":3m45x6av]Real'in maçı Cumartesi'ydi.Bugün de Çarşamba.Günleri karıştırdın sanırım.
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":z6vg46x8]Lyon iyi kapandı gerçekten.Sühan Abi'nin dediği gibi yorgunluğun da büyük etkisi vardı.
Tabi bir de Lyon uğursuzluğu olayı var ki büyü yaptırmışlar gibi birşey,inanmaya başlayacağım artık nerdeyse.Biz nasıl naparsak napalım,ne kadar oynarsak oynayalım Kadıköy'de yenemiyorsak feneri onun gibi birşey bu da.Yoksa Higuain o topa 100 kere vursa 100'ü de gol olur.Başka açıklaması yok..
Artık lige yoğunlaşacağız,bir bakıma iyi mi oldu diyorum,zaten Barca bu sene en iyi ihtimalle yarı final oynayabilir Şampiyonlar Ligi'nde.Tek kulvar, hedef "Şampiyonluk" artık..
Sühan Cem' Alıntı:Selim ben GS'lıyım. Dierleri ile sadece ilgileniyorum. GS'ı kastediyorum tabii ki ama rakip önemli değil. Real dememin sebebi sadece günün anlam ve önemine ithaf edip seneye sevinirsiniz anlamında. Bana kalsa Finali Barcelona ile oynamak isterim Yada Londra takımlarından birini ceyrek yada yarı finalde elemiş bir takımı
Gazanfer Tosun' Alıntı:Ne desek boş,daha dünkü Barca iki kupa aldı diye kendini birşey sandı...
Sene sonu çok güzel konuşacağız...
Erdal Avcı' Alıntı:Gına geldi bu Barcelona-Real Madrid karşılaştırmalarından. :?
Tugay Aktepe' Alıntı:Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz yahu... O kupa Gunners ellerinde kalkacak Barnebau'da.
Tugay Aktepe' Alıntı:Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz yahu... O kupa Gunners ellerinde kalkacak Barnebau'da.
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":32rrg3bg]Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz yahu... O kupa Gunners ellerinde kalkacak Barnebau'da.