Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lyon iyi kapandı gerçekten.Sühan Abi'nin dediği gibi yorgunluğun da büyük etkisi vardı.

Tabi bir de Lyon uğursuzluğu olayı var ki büyü yaptırmışlar gibi birşey,inanmaya başlayacağım artık nerdeyse.Biz nasıl naparsak napalım,ne kadar oynarsak oynayalım Kadıköy'de yenemiyorsak feneri onun gibi birşey bu da.Yoksa Higuain o topa 100 kere vursa 100'ü de gol olur.Başka açıklaması yok..

Artık lige yoğunlaşacağız,bir bakıma iyi mi oldu diyorum,zaten Barca bu sene en iyi ihtimalle yarı final oynayabilir Şampiyonlar Ligi'nde.Tek kulvar, hedef "Şampiyonluk" artık..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Lyon iyi kapandı gerçekten.Sühan Abi'nin dediği gibi yorgunluğun da büyük etkisi vardı.

Tabi bir de Lyon uğursuzluğu olayı var ki büyü yaptırmışlar gibi birşey,inanmaya başlayacağım artık nerdeyse.Biz nasıl naparsak napalım,ne kadar oynarsak oynayalım Kadıköy'de yenemiyorsak feneri onun gibi birşey bu da.Yoksa Higuain o topa 100 kere vursa 100'ü de gol olur.Başka açıklaması yok..

Artık lige yoğunlaşacağız,bir bakıma iyi mi oldu diyorum,zaten Barca bu sene en iyi ihtimalle yarı final oynayabilir Şampiyonlar Ligi'nde.Tek kulvar, hedef "Şampiyonluk" artık..

Real Madrid bu turnuvada tam 6 senedir çeyrek finali göremiyor ve 10 senedir de bu kupayı alamıyor.Büyük Real Madrid'in hedefi sadece lig şampiyonluğu mu?
Ayrıca "Barca bu sene anca yarı finali görür."sözün de çok güldürdü yaa.Hemen Barca'ya sarmanız süperr :) .

Selim Aktepe' Alıntı:
Real'in maçı Cumartesi'ydi.Bugün de Çarşamba.Günleri karıştırdın sanırım.

Bir gün için kıracakmısın beni Selim? :)

Bu sene Barca final oynarsa, Hele de kupayı alırsa, Madrid sokakları çok karışır:)

Seneye Wembley'de rakibimiz olmaya çalışsın bari Real...

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Selim Aktepe":3m45x6av]Real'in maçı Cumartesi'ydi.Bugün de Çarşamba.Günleri karıştırdın sanırım.

Bir gün için kıracakmısın beni Selim? :)

Bu sene Barca final oynarsa, Hele de kupayı alırsa, Madrid sokakları çok karışır:)

Seneye Wembley'de rakibimiz olmaya çalışsın bari Real...[/quote:3m45x6av]

Yok abi Estağfirullah bir gün için renktaşımı kırar mıyım hiç?

Bu arada dediğin gibi Barca şu kupayı Madrid'te de kaldırırsa(her ne kadar gönlüm Man.Utd.'den yana da olsa)vallahi İspanya hükümeti görevden düşer darbe olur :p .

Wembley'de derken abi hangi takım için bekliyordun Real'i?

Selim Aktepe' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":z6vg46x8]Lyon iyi kapandı gerçekten.Sühan Abi'nin dediği gibi yorgunluğun da büyük etkisi vardı.

Real Madrid bu turnuvada tam 6 senedir çeyrek finali göremiyor ve 10 senedir de bu kupayı alamıyor.Büyük Real Madrid'in hedefi sadece lig şampiyonluğu mu?
Ayrıca "Barca bu sene anca yarı finali görür."sözün de çok güldürdü yaa.Hemen Barca'ya sarmanız süperr :) .[/quote:z6vg46x8]

Madrid'imize saran olursa Barca'ya sarmamız çok normal ;)

Efsane Real Madrid yavaş yavaş geri dönüyor,şu son 4-5 yılda takımda olmayacak şeyler olmuştu,yavaş yavaş düzeliyor.Ha eğer geçmişe bakacaksak çok değil bir 5-10 daha sene geriye dönebilirsiniz.

Tarih sene sonunda Ronaldo&Kaka'lı Real Madrid - Messi&İbrahimovic'li Barca'nın önünde şampiyonluğa uzandı diye yazacak.Şampiyonlar Ligi'nden Real Madrid 2.turda elendi,Barcelona finale kadar çıktı yazmayacak ;)

Unutmayın;

İlkleri biz yaparız,tarihi biz yaparız !

Bu arada küçük bir hatırlatma, Şampiyonlar Ligi'ni en son Zidane'ın müthiş golüyle 2001/2002 sezonunda almıştık.Yani bundan tam 8 sene önce,söylediğiniz gibi 10 sene önce değil.Sühan Abi'nin karıştırdığı 2 güne laf geldiğine bakılırsa, 2 yıl bayağı fark eder sanırım ;)

Selim ben GS'lıyım. Dierleri ile sadece ilgileniyorum. GS'ı kastediyorum tabii ki ama rakip önemli değil. Real dememin sebebi sadece günün anlam ve önemine ithaf edip seneye sevinirsiniz anlamında. Bana kalsa Finali Barcelona ile oynamak isterim Yada Londra takımlarından birini ceyrek yada yarı finalde elemiş bir takımı :)

Tamam kardeşim.10 değil 8 yıl.Daha nice 8 yıllar göreceksiniz bu gidişle.

He bu arada kahinsin sanırım.-ıcak,-ecek,-acak ile biten bir çok cümlen var.Evinde bir küre var sanırım geleceği gösteren.Ya da Merlin tarzı dizileri çok izliyorsun :) .

Sühan Abi'nin 2 günü karıştırmasına da laf atmışım gibi muamele yapma istersen.Sadece günleri şaşırdığını yazdım.Sen de sanki küçümsemişim,yanlış yaptığı bir şeyle dalga geçmişim gibi lanse etmişsin.

Evet 2 yıllık fark 2 günden çok çok fazla.O zaman 8 yıllık ve fazlası için bir tabir bulamıyorum ;) .

Sühan Cem' Alıntı:
Selim ben GS'lıyım. Dierleri ile sadece ilgileniyorum. GS'ı kastediyorum tabii ki ama rakip önemli değil. Real dememin sebebi sadece günün anlam ve önemine ithaf edip seneye sevinirsiniz anlamında. Bana kalsa Finali Barcelona ile oynamak isterim Yada Londra takımlarından birini ceyrek yada yarı finalde elemiş bir takımı :)

Wembleye deyince ben de bir İngiliz takımını destekliyorsun zanettim.Ah ah keşke be abi.Wembley'e finale gitsek.Oraya ulaşsak kupa için rakip mi farkederki dimi.Kralı gelsin ama yeterki finalde gelsin :) .

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Ne desek boş,daha dünkü Barca iki kupa aldı diye kendini birşey sandı...

Sene sonu çok güzel konuşacağız...

Dostum sayma problemin olduğunu düşünmüyorum ki keza küçümsüyorsun 6 TANECİK kupayı gördüğüm kadarıyla.1 senede 6 tane resmi kupayı kazanan başka bir takım yok tarihte.Başarıları,artık tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş olan Real Madrid'in bile.

Dediğin gibi daha herşeyin ortasındayız.Sene sonu herkes akı b..u görecek :) .

Erdal Avcı' Alıntı:
Gına geldi bu Barcelona-Real Madrid karşılaştırmalarından. :?

Ne yapalım aga.Livorno ile ilgili bir konuda hatırlarsan sağ-sol olayına girmiştik. O zaman da neredeyse banlanacaktık.Daha doğrusu konuyu uzatsaydık banlanacaktık.Barca-Madrid'te fazla ağır kelimeler olmuyor.O yüzden bence gına gelmiyor.Daha da keyifli bir hal alıyor bu durumda.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz yahu... O kupa Gunners ellerinde kalkacak Barnebau'da. :)

arsenal şampiyonlar ligini kazansın, ben bir dah futbol topunun yüzüne bakmam Tugay.. Ben herkesin aksine Wenger'in büyük bir başarısızlık timsali olduğunu düşünüyorum.. arada iyi sezonlar oluyor ama gençlerle oynama sevdası yüzünden yığınla sezon çöpe gitti.. aynı şey benitez için de geçerli.. arada iyi sezonlar var ama totalde tablo berbat.. arsenal de şimdi iyi gdiyor gibi ama şampiyonlar liginde ve ligde işler kızıştığında alaşağı edecekler.. çünkü öyle bir kadro yok.. wenger'in alerjisi var.. 22-23 yaşına geldiyse biri tamam, işi bitmiştir.. henry ne dedi, "wenger'e saygı duyuyorum ama benim bekleyecek zamanım yok ".. Çocuk büyütüyorlar anca.. Bahsettiğimiz takım Arsenal.. Kimseyi bekleyecek zamanı olmamalı.. Yani oyuncu yetiştirmekle değil, kupa kaldırmakla başarısı ölçülen bir büyük kulüp.. Kupa kaldırırken oyuncu yetiştirebiliyorsan Barcelona gibi , oh ne ala.. İyi ki Arsenal taraftarı değilim..

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":32rrg3bg]Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz yahu... O kupa Gunners ellerinde kalkacak Barnebau'da. :)

arsenal şampiyonlar ligini kazansın, ben bir dah futbol topunun yüzüne bakmam Tugay.. Ben herkesin aksine Wenger'in büyük bir başarısızlık timsali olduğunu düşünüyorum.. arada iyi sezonlar oluyor ama gençlerle oynama sevdası yüzünden yığınla sezon çöpe gitti.. aynı şey benitez için de geçerli.. arada iyi sezonlar var ama totalde tablo berbat.. arsenal de şimdi iyi gdiyor gibi ama şampiyonlar liginde ve ligde işler kızıştığında alaşağı edecekler.. çünkü öyle bir kadro yok.. wenger'in alerjisi var.. 22-23 yaşına geldiyse biri tamam, işi bitmiştir.. henry ne dedi, "wenger'e saygı duyuyorum ama benim bekleyecek zamanım yok ".. Çocuk büyütüyorlar anca.. Bahsettiğimiz takım Arsenal.. Kimseyi bekleyecek zamanı olmamalı.. Yani oyuncu yetiştirmekle değil, kupa kaldırmakla başarısı ölçülen bir büyük kulüp.. Kupa kaldırırken oyuncu yetiştirebiliyorsan Barcelona gibi , oh ne ala.. İyi ki Arsenal taraftarı değilim..[/quote:32rrg3bg]

Emre abi öldürdün valla vura vura, illa bende Sixers mı anlatayım sayfalarca. :)

Şaka bir yana elbetteki gerçekler görecek kadar objektif bakıyoruz Arsenal'a ancak şöyle de bir gerçek var; Mart ayındayız ve bu takım hem ligde hem de şampiyonlar liginde halen iddialı durumda. Bahsedildiği gibi yarış kızıştıkça tecrübe faktörü kendini çok fazla hissettirecek tabi bu da Arsenal'ın en vasıfsız olduğu konu. :)

Ben inancımı kaybetmek istemiyorum, kaybetmeyeceğim de. Ben bu takıma inanmazsam ileride kazanabileceği kupalarda işte benim takımım ve ellerinde kupası diyebileyim.

For Arsenal Forever...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...