Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay Aktepe' Alıntı:
Beşiktaş'ın iyi falan oynadığı yok Manchester bu tip maçlarda böyle oynuyor, doğal olarak fazla sıkıcı oluyor...

ManU'nun umutlandırmaması lazım şunları.

Grupta diğer maç;

Wolfsburg : 2 - 0 : CSKA Moskova

İyi den kastım akıllı oynuyor Beşiktaş.Tam takım geri çekilip kontra atak oynuyorlar.Maçın sıkıcı olmasının Man U ile alakası yok bence.Tamamıyla Beşiktaş yüzünden.Bütün takım kendi yarı sahasında hep.

Bu maçı kim anlatıyor Allah aşkına

yok filarmoni orkestrası yok itici güç güldürmeyin ya bizim mahalle orkestrası gibiler :)

ve büyü bozuldu :ehue

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Emre Tilev sanırım.
Evet Emre Tilev abartıkca abarttı Bjk taraftarını.Manchesterda takımın yarısı ya yedekti ya kadro yoktu anlamadım gitti.Ferdinad,Giggs,O'shea,Berbator,Owen gibi.Zaten Owen ve Berbatov oyuna girdi gol attı united.

En çok şuna koptum Sir Alex hiç bu kadar çaresiz olmamış sanki bana Barcayla oynuyorlar çaresiz kaldı dedigin takım Liverpool'dan 8 tane yedi Emrecim

Wolfsburg:3-CSKA Moskova:1
Goller:Dk.36-41(pen)-86 Grafite, Dk.76 Dzagoev

1-0 falan sonuçta yenildi Bjk.Sevindim doğrusu.Grup maçlarının ilk 2'si çok önemlidir.İlkini kaybettiler.

Bu Çarşı grubu çok abartıyorlar bence.Bir maçın başında 3'lü çektiler, sonra sesleri duyulmaz oldu.Birde 71'de garip garip sesler çıkarttılar, sonra yine sustular.Basından okuyanda bunları 90 dakika 130 desibelle bağırıyor zannetcek.

Emre Tilev bana kalırsa çok profesyonel bir spiker.Gs'li olmasına rağmen Fb'nin ve Bjk'nin maçlarınıda çok çoşkulu anlatıyor.Ben onun Gs maçlarını anlatmasını çok seviyorum.Hatta geçen yıl 4-3'lük Bordeaux maçını o anlatmıştı, harika da olmuştur.Kewell'ın golünden sonra Arrriiiiiiiiyyyy Kuvıııııııılllll diye bir bağırması vardı ki FIFA'da ne zaman Kewell'la gol atsam aklıma o gelir.

Bu şekilde bağırmaya orkestra deniyorsa birde bizden nevizade gecelerini dinlesin bir dahaki UEFA maçına Emre Tilev ;) .Maça gelecek olursak eğer Manchester kontrollü başladı ne olur ne olmaz.Beşiktaş'da çok tedbirliydi ve ilk yarı adam akıllı pozisyon olmadı bu yüzden.İkinci yarı her iki takım biraz açılmaya başladı ve bir kaç pozisyon gördük.Beşiktaş hiç üretken değildi ve bunun cezasını gol yiyerek çektiler.Manchester iyi değildi ama Beşiktaş hiç üretken değildi.Neticede sıkıcı bir maçtı hayal kırıklığına uğradım Manchester tarafından :).

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Emre Tilev hangi stadda maç anlattıysa muhakkak orada bi orkestra olur ;) .

Abi çıldırttı adam ya.
Yani bu adam mübalağa sanatından beni soğutan maçı sinir harbi içinde izlememin sebebidir bu adam ya.
Hay senin orkestrana hay senin yalamalığına diye başlayasım geliyor her maç anlatışında.

Maça gelirsek 90 dk tempoyu Manu ayarlardı, Rooney iki uzun defansın arasında kayboldu ama gol atacaklarına emindim, Sir bizim maçı seyretmiş kesinlikle o yüzden de soldan aktılar sürekli.

Bjk bu 3. alandaki becerisiklikleriyle daha kaç hafta gol atamaycaklar merak ediyorum.

Takım tuttuğunu düşünmüyorum o ayarsızın ablacım : )
Fb stadında hasta Fbli oluyor, Bjk'de hasta Bjk li.
Adam maç anlatırken şuurunu kaybediyor ve sürekli saçmalama ihtiyacında bulunuyor.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Hasta Galatasaraylıdır aynı zamanda kendisi.

Maçın kralı yarın.

İnter-Barcelona

Mourinho'lu İnter'in destekçisiyiz. Gerçi ben kimi desteklesem kaybediyor ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...