Şampiyonlar Ligi 2010-2011

ManU'dan mi kaynaklaniyor bilmiyorum ama Bursaspor cok güzel oynuyor.
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Bursaspor?un bu akşam kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Ayrıca Benfica da en az 2 farklı kazanır Lyon karşısında. Bahisçiler için geç olsa da Benfica yüksek oranı vurur gider...


Benfica 3 - 0 Lyon

İlk Yarı Sonucu
 
Turgay'in kacirdigi pozisyonun bir benzeri, Fletcher atti tabi.
Bursaspor 0 - 1 ManU
 
Bu kadar beceriksizlik olmaz yahu su maci 3'lük yapardi simdiye Bursa.
 
Eğer Bursa sporlu oyunculara rakibin Manu değil de Samsunspor olduğu söylense maçta şu an öndeydi Bursaspor. Ama rakibin isminin altında ezildiler özellikle son pozisyonalrda. Yoksa maç içinde orta alanda iyi alan daraltıyorlardı.

Oberten da attı 2 oldu bu arada. Seyirci zaten cacık
 
Cok yazik oldu daha üstün oynadiklari su maci kaybettiler. Bari en azindan 2-2 falan olsaydi macin hakki bu degil.
Derken 3-0 olmus. 4 de olur artik...
 
Enes Kömürcü' Alıntı:
Ben şeye taktım yahu, 6.dakikada Ankaragücü diye bağırmanın mantığı nedir ? :)
Kardeşlerine selam yolluyorlar.. :) Gecekondu'da 16. dk. da başlıyor Bursa diye bağırmaya, ha bir de forma kardeşliği denen enteresan bir olayları da var. Birbirlerini tanımayan kişiler birbirlerinin formalarını alıp "kardeş" oluyorlar bunun adına da forma kardeşliği diyorlar.

Garipler vesselam.. =)
 
Barış Şişman' Alıntı:
[quote="Enes Kömürcü":14jqwcov]Ben şeye taktım yahu, 6.dakikada Ankaragücü diye bağırmanın mantığı nedir ? :)
Kardeşlerine selam yolluyorlar.. :) Gecekondu'da 16. dk. da başlıyor Bursa diye bağırmaya, ha bir de forma kardeşliği denen enteresan bir olayları da var. Birbirlerini tanımayan kişiler birbirlerinin formalarını alıp "kardeş" oluyorlar bunun adına da forma kardeşliği diyorlar.

Garipler vesselam.. =)[/quote:14jqwcov]

Kardeşlerine selam yolladıklarını anladım da, her maç yapacaklar diye birbirleriyle sözleşme falan mı imzaladılar :)

Basit bi' maçta değil hani Manchester ile oynuyorlar, Ankaragücü diye bağırıyorlar.Garip.
 
Kardeslerinin de adinin Sampiyonlar Ligi'nde duyulmasini istemislerdir :)
 
Bursa seyircisi sınıfta kaldı.

Beşiktaş'ın "İnanın Çocuklar" bizimse "Seninleyiz Heryerdeyiz" tezahüratımızı söylediler zaten, o durumdalar.

Zaten sevmiyorum Bursaspor'u, Rangers'tan evlerinde 1 puan alsınlar yeterlidir benim için :)
 
Yalniz Bursa 0 cekerse Fenerli'lere Sampiyonlar Ligi'nde 0 ceken tek Türk takimi diye takilamayacagiz :)
 
Helal olsun MU.420 Dolar'i MS 2'ye koydum ve geldi. Bu arada Bursaspor destan,tarih yazmaya devam ediyor.0 gol..0 puan..

Bursasporun mac kazanma ihtimali belli.Sahaya yabanci madde atarlarsa,oyun durursa hukmen(alışkınlar hem) Avrupada bir 3 puan görebilirler.:DDDD
 
Bursa icin ilk deneyim, uefa'da yasasalardi ilk deneyimlerini iyi olurdu, sampiyonlar ligi'nde yasadiklari icin sonuc kacinilmaz oldu. Bugun kazanabilirlerdi, tecrubesiz oluslari engel oldu puan almalarina.Volkan Sen cok cabaladi onun mucadelesini begendim, Sercan guzel hareketler yapti ara sira ama tek basina on alanda mucadele ettigi icin pek bir ise yaramadi. Manu kotu olsa dahi yakaladigi gol pozisyonlarini gole cevirdi.0-3'den sonra verilen destek super idi. Cok guzel sov yapti Bursaspor taraftari. Bugun Manu'lu oyuncular degil Manu'nun ismi kazandi. Bursaspor ezildi bu isim altinda. Yazik oldu.
 
Bursaspor'un orada mücadele etmesi bile yeter,henüz ilk yılları,en azından yenildikleri takımlar Avrupa'nın 3.sınıf takımları değil biz ve fb gibi,yinede Bursaspor'un maçlarında bir heyecan alamıyorum maçın sadece 40 dakikasını izledim,içimde hiçbir çoşku yoktu,bizi yıllardır mücadele ettiğimiz şampiyonlar liginden uzak tutan kişilere bir kez daha lanet ettim.Ne olursa olsun Bursaspor'u ve Bursaspor taraftarını tebrik ediyorum,bu takım birkaç yıl öncesine kadar küme düşmüş bir anadolu takımıydı,şimdi ise şampiyonlar liginde ülkesini temsil eden tek Türk takımı.
 

Üst