Şampiyonlar Ligi 2010-2011

Evet Boriello İtalya gibi tek düze yaratıcı oyuncudan veya forvetten yoksun bir ülke gibi bir yerde nasıl el üstünde tutulmaz anlamış değilim golü de enfesti yani tamamen tecrübesi ve tekniğiyle kaleye bakmadan bitirmiş. Vucinic'de bu tarz pozisyonları pek seviyor aslında Roma'nın baya iyi hücüm hattı varmış ya şimdi düşündümde. :)
 
Romanın zaten elinde bulunan forvetlerin kalitesinden dolayı bu denli istikrarsız olması ve sezon başında başarısız bir grafik yakalamasını doğal karşılıyorum. Kimse yedek kalmak istemiyor, oyundan çıkınca kaptan bile küsüp soyunma odasına gidebiliyor. Bazen fazla kalite takımların başına dert açar, işte forvet hattı takımın her yanına etki ediyor Romada.

Borriello,Totti,Vucinic,Adriano...
Bu isimleri yedek oturtabilmek kolay değil. İleride ikili forvet oluşturmak istenirse sizce kim oynar ? Ben seçim yapamıyorum şahsen...
 
Benim nette sorun var herhalde 100 tane linkten bir maçı açamadım. Neyse artık geçiyor maç da.
 
Inter 4-0dan veriyormuş maçı nerdese 10 kişilik tottenhama :) 90a girilirken maç 4-1miş ilk golu atan bale 2 tane de uzatmalar da atmış 4-3 bitmiş maç :)
 
Berkan Çatal' Alıntı:
Inter 4-0dan veriyormuş maçı nerdese 10 kişilik tottenhama :) 90a girilirken maç 4-1miş ilk golu atan bale 2 tane de uzatmalar da atmış 4-3 bitmiş maç :)

bu maçın özetlerini izlemek lazım.. 2. dakikada 1-0.. tottenham 8. dakikada 10 kişi.. 35 . dakika maç 4-0.. İkinci yarı, G.Bale'den hat-trick..
 
Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Berkan Çatal":3l1l7wmh]Inter 4-0dan veriyormuş maçı nerdese 10 kişilik tottenhama :) 90a girilirken maç 4-1miş ilk golu atan bale 2 tane de uzatmalar da atmış 4-3 bitmiş maç :)

bu maçın özetlerini izlemek lazım.. 2. dakikada 1-0.. tottenham 8. dakikada 10 kişi.. 35 . dakika maç 4-0.. İkinci yarı, G.Bale'den hat-trick..[/quote:3l1l7wmh]

dün gece gördüm.. g. bale üç kere soldan ceza sahasına giriyor.. üç tane uzak köşeye yerden şut çıkarıyor ve üçü de gol oluyor.. hepsi de mermi gibi. bu nasıl bir sol bek..
 
'' İlk maç Galatasaray maçıydı.Taraftarlar bizi havalimanında karşılamıştı. Ellerinde ''Cehenneme Hoşgeldiniz'' pankartı vardı ve ben bundan çok etkilenmiştim''

Alex Ferguson
 
Bursaspor?un bu akşam kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Ayrıca Benfica da en az 2 farklı kazanır Lyon karşısında. Bahisçiler için geç olsa da Benfica yüksek oranı vurur gider...
 
Bence Bursa şu oyun stili ile 30 dakika manu'yu kontrollü oyuna iter 30. dakikadan sonra muhtemelen scholes veya Carrick ile bulacakalrı ceza sahasının hemen girişinden bulacakalrı golle de farka giderler. (bu arada sol açıktan bir orta ile golde bulabilirler Berbatovla) Seyirci şimdiden susmaya başaldı gibi zaten ki ilk golden sonra susarlar iyicene.
 

Üst