Şampiyonlar Ligi 2010-2011

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":17c87sex]Haydi Bursa...


Ha bu arada Ertuğrul'a gıcık kapıyorum ama Bursa'nın başarılı olmasını istiyorum. %25 bursalıyız sonuçta. Yani Bursa başarılı olsun ki bizim 3 büyüklere bakın at ile deve değilmiş mesajını versin.[/quote:17c87sex]

Bursa'nın şampiyonluğuna sevinmeyen yoktur geçen sene abi. O halde onlara destek olmak gerek Avrupa sahnesinde...
 
Sühan Cem' Alıntı:
:)) Salih benim deidğimi yanlış anladın sanırım. Direk Bünyamine mesela hocam oraya sarı göster buraya pembe göster demez bir hoca:) Ama hocam biraz doğru bak lütfen yaa gibi demogojiye başaldımı Rİjkaard'ın o anlamda Ertuğrul kadar demogoji yapacağını sanmıyorum. Son maçta Ertuğrul'un yaptığı çıkışalrı Rijkaard yapsa kendi stadımızda tribüne çıkartılırdı
Evet :)
Ama ben yine de bu kadar etki olusturacagini düsünmüyorum (izlemedigim icin son maclardaki olanlari da bilmiyorum bu arada). Tamam belki taktir haklarini belki biraz daha tarafli kullanir Ertugrul Saglam itiraz edince. Ama en fazla bu olur. Sonucta yardimcilariyla irtibatta degil mi bu hakem yardimci kulagina "Fauldü en az sari kart kesin, kirmizi da verebilirsin" dedikten sonra ona yok ya ben görmedim diyemez ya yardimcisina güvenmek zorunda yeri geldiginde.
 
Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":6qe8mhyv]:)) Salih benim deidğimi yanlış anladın sanırım. Direk Bünyamine mesela hocam oraya sarı göster buraya pembe göster demez bir hoca:) Ama hocam biraz doğru bak lütfen yaa gibi demogojiye başaldımı Rİjkaard'ın o anlamda Ertuğrul kadar demogoji yapacağını sanmıyorum. Son maçta Ertuğrul'un yaptığı çıkışalrı Rijkaard yapsa kendi stadımızda tribüne çıkartılırdı
Evet :)
Ama ben yine de bu kadar etki olusturacagini düsünmüyorum (izlemedigim icin son maclardaki olanlari da bilmiyorum bu arada). Tamam belki taktir haklarini belki biraz daha tarafli kullanir Ertugrul Saglam itiraz edince. Ama en fazla bu olur. Sonucta yardimcilariyla irtibatta degil mi bu hakem yardimci kulagina "Fauldü en az sari kart kesin, kirmizi da verebilirsin" dedikten sonra ona yok ya ben görmedim diyemez ya yardimcisina güvenmek zorunda yeri geldiginde.[/quote:6qe8mhyv]


Keşke GS için yönetim kurulu seçilse :(( Bizde yönetim olamdığı için o bünyamin hala GS maçalrına çıkabiliyor. Adamın son yönettiği GS maçlarının tamamı fiyasko ne şanssa GS'ın bursa ile oynadığı son iki maçıda (Samiyendeki) o yönetti:)
 
Bence ekranlarımızın klişesi tamam mı devam mı maçı erken olmasına karşın Bursa'nın devam demesini bekliyorum ama maç öncesi açıklamalar olmasa da olur edalarındaydı gerek Ergic gerek Sağlam'ın açıklamaları sahada da o ruh ile oynarlarsa olmaz zaten.
 
Ve amatörce bir gol daha yiyor Bursa tebrikler. Yani Galatasaray'da çok kötü maçlar çıkardı kötü goller yedi ama en kötü halindeyken bile bir şeyleri denediğini çabaladığını görebiliyordum Bursa sadece izliyor yani başka esprisi yok.
 
5'li defans uygulanıyor mu yahu hala ?

Bursa az daha dikkatli, sabırlı oynasa golü bulacak.

Bu arada Rangers'ın hocası bi' tribüne çıkıyor bi' kulübeye iniyor farkettiniz mi ?
 
İlk yarının aksine ikinci yarının ardından Bursa'nın hak etmediği bir mağlubiyet aldığını veya almak üzere olduğunu düşünüyorum.
 
Rangers'da is yokmus, begenmedim. Bursa ligdeki rakiplerinin kacirdigi golleri Sampiyonlar Ligi'nde yiyor tek fark bu. Iyi oynadiklari falan yok.
 
Bu arada Rangers da 12 mac sonra Avrupa kupalarinda galibiyet almis. VAY TÜRK FUTBOLUNUN HALiNE VAYYY...
 
Bursa'nin Avrupa'da mac kazanma ihtimali nedir sizce? Size soylim: Tribunlerden bir tas atilmasi ve hakemin kasinin acilmasi ve macin tatil edilip,Bursanin 3 puani kisa yoldan cebine koymasi!
 
Salih Coskun' Alıntı:
Rangers'da is yokmus, begenmedim. Bursa ligdeki rakiplerinin kacirdigi golleri Sampiyonlar Ligi'nde yiyor tek fark bu. Iyi oynadiklari falan yok.

Bursasporun ligde de iyi oynadığı yok ama inanılmaz bir hame rüzgarı var arkalarında.. Galatasaray deplasmanı, Sivasspor deplasmanı, Gaziantep deplasmanı.. Baştan aşağı hakem destekli maçlardı..

Yanlış anlaşılmasın ben Bursa'nın başarılı olmasını gönülden istiyorum ama pek umut yok..

Bu arada kendi inandıklarım çerçevesinde bir şey söylüyorum. Adı üzerinde foot-ball.. Ayakla oynanır.. Yok iyi mücadele ediyormuş, yok savaşıyormuş, 10 km koşmuş maçta, pres yapmış..Hepsi hikaye.. Futbolcu önce ayağını kullanmasını bilecek, sonra diğerleri gelecek.. Önceki akşam Boriello'nun attığı golü gördüm.. Gerçek bir santrafor.. Yüzü rakip kaleye dönük, arkadan gelen topa gelişine vurup köşeye gönderiyor ve bu golleri sürekli atıyor.. Kafa vuruşları muazzam. Milan'ın Robinho gibi çöp bir Brezilyalı geldi diye şu adamı bırakması inanılır gibi değil.. Bence 1. sınıf bir santrafor.. Pato kalıyor Boriello gidiyor.. İbrahimovic eyvallah da Pato nedir ya..Inzaghı falan var hala kadroda, bu adamı beğenmemişler..Kulübün içini bilmeye gerek yok.. Brezilyalılar nereye gidiyorsa kolonileşiyor.. İşe yaramaz Brezilyalılar hemen örgütlenir.. 1 tane gerçek futbolcu için 3-4 tane de işe yaramaz Brezilyalı taşımak zorunda kalırsınız.. Örnek Fenerbahçe..
 
Emre Abi çok güzel özetlemişsin Brezilyalı futbolcuların örgütleşmesini. Borriellonun golü hakikatten çok güzeldi. Bu gibi golleri arada sırada atan bir forvet değil kendisi. Zor pozisyonları seviyor ve golü heryerde kokluyor,buluyor,yapıyor.

Bu hafta Şampiyonlar Ligine penaltılar damga vurdu. Tam 13 penaltı kararı verilmiş. Özelikle Tottenham-Twente maçında Tottenham lehine verilen 3 penaltı dikkat çekici. Ve tarihe geçen adam; Van der Vaart. Aynı maçta penaltı kaçıran, gol atan ve kırmızı kart gören ilk isim oldu.

Kendi takımlarımdan Arsenal deplasmanda, Roma ise evinde kazandı.
Valencia ise çok üstün oynadığı maçta Manuya mağlup oldu. Mağlup olması sorun değil ama bu oyun en azından 1 gol isterdi...
 
Bu arada Lyonlu Bastosun golü mükemmeldi. Ağır çekimde bile topu yakalayıp görmek zor.

http://www.sporxtv.com/futbol/sampiyonl ... VQ18761SXQ

------------------------------------------------------------

Cüneyt Çakırın mükemmel yönetiminden bahsetmeden geçemeyeceğim. Penaltılar,kartlar hepsi yerinde kararlar gerçekten. Seviyordum kendisini ve başarılarının daim olmasını istiyorum. Yanlış anlaşılmasın bu iyi dileklerim şahsidir. Diğerleri umrumda değil...
 

Üst