Şampiyonlar Ligi 2010-2011

Bayern Münih deplasmanda 1-0 kazandığı maçın rövanşında evinde 1-0 dan 2-1 öne geçmesine rağmen 88.dakikada Pandev'in golüne engel olamayınca sahasında 3-2 kaybederek elendi.İnter beklediğim gibi rövanşı vermedi.Zoru başardı turu geçti.Bu arada maçı vermeyen Star TV'ye de bir selam çakalım.

Sempati duyduğum Marsilya ise Veledrome'da 0-0 biten maçın rövanşında İngiltere'den 2-1 lik mağlubiyetle dönünce tur Manu'nun oldu.Manu'nun ilk golü ofsayt kokuyor diyorlar ama izleyemediğimiz için yorumsuz bırakalım.

İnter,Manu,Barca,Schalke,Tottenham,S.Donetsk şu an ki çeyrek finalistler.

Yarında muhtemelen Chelsea ve Real Madrid eklenecek bu 6 takıma.
 
Shakhtar diye diye Barca'ya çektirdik kurayı. :)

Tottenham ki takım hariç herkese sürpriz yapabilirdi ama bu sefer işleri zor.

Manu-Chelsea mücadelesi de müthiş olacak. Muhtemelen bu maçı verir Star, tabi Salı'ya denk gelmezse. :)

İnter de kötü sezonunda çok ballı yemin ediyorum.
 
Barcelona ve Inter bi sürpriz olmassa turlarlar. Inter cidden çok şanslı ancak yarı finalde paramparça olurlar bence.. Tothennam Real favori Real ancak zor eşleşme bana göre. Favori olmayan tek eşleşme Manu - Chelsea. Mükemmel maç olacak...

Barcelona - Chelsea - Real - Inter diyorum ben... Final de Barcelona - Chelsea diyorum...
 
Barcelona - Shakhtar eşleşmesini sevmedim ben. Shakhtar'ı biraz daha görmek isterdim.

Barcelona, Real Madrid ve Inter belli gibi. Diğer maçta Chelsea olur bana göre de.
 
Tottenham iyi hoş takım ama bu turda işleri zor. Tecrübe olarak futbolcu anlamında değil ama takım olarak zayıflar bu turnuvada. Karşısında eleme maçlarında rakibe açık vermemek adına ustalaşmış bir isim, Jose Mourinho var. Ve tabii ki Real Madrid tecrübesi,adı.

Inter gerçekten çok şanslı.

Chelsea-Manu eşleşmesinde ise Manuyu daha şanslı görüyorum. Ayrıca Chelsea-Manu eşleşmesinde tur atlayan taraf sadece yarı finale değil finale de çıkmış olacaktır..
 
Real inşallah Tottenham'ı geçer. Bize kadar gelirler de doya doya yeneriz yine. Gerçi Bale bunları affetmez gibi geliyor ama hadi neyse . Biz de cacık çekmişiz. Peri masalı filan iyi hoş ama bunlar bi yere kadar . Schalke benim gizli favorim bu turda çünkü ellerinde tek bu var ve müthiş bir fırsat yakaladılar. Chelsea inşallah yenilir. Inıesta ne güzel öpmüştü öyle :)
 
Barcelona,Madrid,Manu ve İnter yarı final adaylarım...
 

Üst