Şampiyonlar Ligi 2010-2011

inter - b.munich maçı, herhalde bu sene izlediğim en güzel maçtı..
belki de 0-0 bitecekti ama öyle de bitse süper maç oldu..
bizde akıl yok gidip Galatasarayın maçlarını izliyoruz, futbol futbolcuyla oynanır..

B.Munich gerçekten bıçak gibi takım olmuş, deplasmanda değil içeride oynuyor gibiydiler, direkten dönen toplar, kalecinin kurtardığı toplar falan çok oldu.. Robben gerçekten tartışılmaz bir yetenek..

Inter de Leonardo sonrası orta saha dizilişini değiştirdi.. Benitez'in kadroya hiç almadığı Motta ile Zanetti çift ön libero oynuyorlar.. Önlerinde Cambiasso, Sneijder ve Stankovic var.. Burada Cambiasso'yu neredeyse Etoo'ya yardımcı gibi kullanıyor.. Her topta ceza sahası içinde Cambiasso.. Yalnız dün karşı karşıya 2 metreden 2 tane gol kaçırdı ki biri boş kaleye idi.. O golü çok arayacaklardır..

Bana göre B.Münich Inter'i geçmekle kalmaz, daha da ileri gider.. Robben " şampiyonlar ligini kazanmak bizim için hayal değil " demişti geçen hafta.. Gerçekten değilmiş..
 
Onurlu mücadelesi için takımımı kutlarım. Uzun süre 10 kişi mücadele etmemiz ve kaleci değişikliği takımdaki dengeleri fazlasıyla bozdu. Sağlık olsun..

Roma da Ukraynada bozguna uğradı. Lucescu ders vermeye devam ediyor.
 
Bendtner allah belanı vermesin.O pozisyon kaçar mı lan kazma.:D

19-0 şutlarda Barca üstün.Barca haketti ama sevmiyorum işte yapacak birşey yok.:D
 
Star Tv'nin saçma yayın politikasından ötürü uydudan Azeri kardeşlerimizin kanalından izlemek zorunda kaldım. Eğer biraz daha becerikli olsaydık maç tarihi farka giderdi, en az 5 olurdu. Nihayetinde güzel maçtı, Arsenal 10 kişi kakdıktan sonra tamamen tek kaleye dönmüştü olay, güzel ve keyifli maçtı.

Artık diğer rakipleri bekliyoruz. :)
 
Sıradaki gelsin :)
Wenger çoluk çocuk olayını çok abartıyor artık. Kolej havası , genç oyuncular filan bunlar güzel şeyler ama kupası neye benzerler ?
 
Rah-e Farda diye bir kanal var uyduda(Afgan kanalı galiba) Bütün büyük maçları yayınlıyorlar,Şampiyonlar Ligi,İspanya Ligi falan hiç fark etmiyor. Frekansları 11,988 Mhz 2222 Sym(H)
 
Mehmet Topal'ın asist yapması sevindirici... Bugün sürpriz bir sonuç çıkmadı. Bugünkü iki evsahibi takım da avantajlı skorlarla yenilmeyerek, hatta Tothennam kazanarak dönmüştü. Şimdiden son 8de ismini görmeye aşina olmadığımız 3 takım oldu, bakalım bu 3 takımdan yarı finale giden yada gidenler olabilecek mi...
 

Üst