Şampiyonlar Ligi 2010-2011

+ Copa del Rey olucakmış farkında diilmişiz.. :)

1303810925_extras_albumes_0-500x378.jpg


sırada şampiyonlar ligi var ortalar da hiç Barcalı olmaması da tuhaf tabi dağlara taşlara.. :)

HALA MADRID!
 
Sırada şampiyonlar ligi var ortalar da hiç Barcalı olmaması da tuhaf tabi dağlara taşlara.. :)

HALA MADRID!

Levent, buralardayız... : )

Madridliler son zamanlarda, maçtan sonra takımları adına o günkü karşılaşmaya ilişkin söyleyebileceği güzel şeyler olamayacağı düşüncesiyle, konuşmak için hep maç öncesini tercih ediyordu. Şimdi bizden de aynı şeyi bekliyorsunuz ama bizim maçtan sonra konuşacak gücümüz de umudumuz da var. : )
 
Mourinho'nun hazirlayabilecegi en pis taktik ilk maci kontra atak futboluyla 1-0 alip ikinci mac 11 kisiyi ceza sahasi cevresine dizmektir.
 
Ya hırsızın hiçmi suçu yok? Biriniz de çıkın diyin ki Pedro artist gibi kıvrandı dan önce, "Xabi Alonso neden omuz vuruyor topsuz alanda oyuncuya?" Di Maria 4 defa Sol köşede yere attı kendini bir tanesi faul değil. Sonra Barcelona rol yapıyor oluyor:))

Maça gelirsek Ronaldo ile Mesut'un oyununu seyredin Gözünüze Arda ve Kewell gelsin. Takımınız böyle savunma oynarsa ne Mesut ne Ronaldo iş yapar aynı şekilde Arda ve Kewell'in iş yapmadığı gibi. Sanırım 70. dakikadan sonra Real saldırıya gececektir. Çünkü kendi sahandaki maçta en azından gol atmak zorundasın. Kral kupasındaki gibi 117. dakikaya kadar bekleme şansın yok.
 

Üst