Türk futbolu icin üzüldüm, bir Türk olarak üzüldüm.
Ama bazi Bursa futbolculari ve taraftarlari icin de sevindim. Yok lider bitiririz, yok Manchesteri deplasmanda yeneriz. Real Madrid'le eslesmek istiyoruz. Gördük iste ismi disinda herseyi bitmis, tükenmis siradan, orta sahasi Mehmet Topal'a emanet bir Ispanyol takimi perisan etti.
Bugünkü maglubiyetin sebebi ne tecrübesizlik, ne de "Bildigimiz Bursa'nin" olmamasi. Tam aksine, Bursaspor bu. Eloglu atiyor bu golleri, Türkiye'de Galatasaray dahil hic biri de atamiyor yeniyorlar. Türkiye ligi'nin kalitesi de tescillenmis oldu böylelikle. En iyi takimimiz Valencia'ya 4-0 yeniliyor, sonra gelen takimlardan biri Karpaty diye bir takima cift macli eleminasyon sisteminde eleniyor, öteki de Young Boys ve Paok gibi Avrupa'da esamesi okunmayan takimlara eleniyor. Ligimiz bu iste.
Harcanan paralarla Avrupa'nin en degerli 6. ligi konumundayiz ama sampiyon takimimiz bir Salzburg, Debreceni, Thun, Cluj, Rapid Wien etkisi olusturamiyor.
Bir sözüm de Ertugrul Saglama var. Sercan'i nasil oynatmazsin arkadas. Nunez denen kazma kimdir ve Sercan'i nasil keser?
Insua Insua diyorlardi, yillar öncesinde Galatasaray isterken yere göge sigdirilamiyordu bu adam, ilk kez bugün izledim de bu mu o Insua yoksa kandirmislar mi Bursa'yi? Stepanov berbatti, bir top kestigini görmedim. Wederson ayni sekilde her gelene buyur gec dedi. Ivankov bana Leo Franco'yu hatirlatti.
Bursaspor borcu olmayan tek kulübümüz sanirim. Sampiyonlar ligi geliri, yayin gelirleri, lig sampiyonlugu vs.vs. en zengin kulübümüz olsa gerek. Ama aldiklari adamlara bakin Insua, Nunez, Svenson, Wederson, Stepanov. Sampiyonlar liginde oynayacaksiniz ulan biraz kiyinsana paraya is bilmez yöneticiler. Illa takim oyuncusu alacaksaniz, sadece ucuz oyuncu demek takim oyuncusu demek degil, kaliteli ve para vererek de takim oyuncusu, takim havasini bozmayacak karakterde oyuncu alinabiliyor. Ama ne desek bos artik. Alirlarsa iceride 1 puan alirlar Rangers'dan.