Şike Operasyonu!

Bizim alınterimizle aldığımız şampiyonluk bile güme gitti. Şimdi herkes puan silmeler oldu diye bu şampiyon olduk imasında bulunacak. Eğer ligden çekilmezsek yönetim ve taraftar en küçüğünden en büyüğüne kadar bizde bu işlere ortak olmuş sayarım ve adam değilmişiz derim.

Bizim alınterimizle aldığımız şampiyonluk bile güme gitti. Şimdi herkes puan silmeler oldu diye bu şampiyon olduk imasında bulunacak. Eğer ligden çekilmezsek yönetim ve taraftar en küçüğünden en büyüğüne kadar bizde bu işlere ortak olmuş sayarım ve adam değilmişiz derim.

Puan silme falan olmayacak arkadaşım. Y.d. fenerbahçesini aklamıştır, küme düşmüyorlarsa puan silmenin benim için bir önemi yok. Bu dava benim için bitmiştir...

Cihan Oskay konuşmaya başlayınca Aziz Yıldırım ve arkadaşları salonu terk etmiş... 2001 yılında şike yaptıklarını itiraf etmiş adam...

Bence şike yapan takımlarla maç yaptığımız için sevk etmişlerdir. Başka sebebi olamaz ,varsa ortalık çok karışır. Yönetim ligden çekilmeyi düşünüyor diye haberler yayılmaya başladı...

O kolay değil olayın aslı şuymuş bizim Ts maçından önce adnan sezgin denen sözde admın fb yöneticileriyle yaptığı telefon konuşmalarından dolayı sevk edilmişiz ama bir şey çıkmaz bundan denilen gibi hangi maç yapıldıysa hepsi gönderilmiş . Ligden çekilmek tam anlamıyla rezalet bir karar olur bence şuanda gerek yok onlar ne yaparlarsa yapsınlar ama divan kurulundan iflan izin alınması gerekiyor sadece yönetim kuruluyla bitmiyor . .

Yönetime gelirken amacı belliydi hedefide bu amaç doğrultusunda çalışıyorlar. Düdük bende ben ne dersem o olur demeye getiriyorlar. Aynı M.A.Aydınların Süper Final organizasyonu gibi. Puan silme cezası verirlerse bundan sonra bir organizasyon daha yaparlar onda da puanları 3'e bölerler.... böyle devam eder gider.

Beni bu soruşturmada hiçbirşey şaşırtmıyor. Kimin ne b.k olduğunu, ne haltlar yediğini çok iyi biliyoruz. Bu soruşturmayı yapmak istedikleri makyajı da çok iyi biliyoruz. Şerefsizliklerin gün geçtikçe arttığını ve artacağını da çok iyi biliyoruz.

Lakin yönetimimizin aldığı tavır beni çok ama çok şaşırtıyor..

Gözümüze soka soka bunu yaptılar ya. Yıldırım Demirören hem beşiktaşı batırdı hem Türk futbolunu Allah belanı versin. Fenerinde dansöz ve namussuz bir takım olduğunu gördük. Artık Fener taraftarıda bazı şeyleri anladı.

Fener maçından önce barış özbek bir menejere takımın kadro bilgisini verdiği için pfdk daymışız işin ilginç yanı bu menejer kadro bilgilerini fenere vermiş ama suçlanan Galatasaray
bizi küme düşürsünler Türk futbolunun büyüğü olarak hepsinin cezasını biz çekelim yada Azerbaycan futbol federasyonuna başvuralım azeri liginde oynayalım terk edelim buraları kendi boklarında boğulsunlar
benim önerim budur

Buda sözümona Galatasarayı yakan konuşma imişş

Şike iddianamesinin ek klasörlerinde yer alan sarı-kırmızılıların eski oyuncusu Barış Özbek ile Doğan Ercan arasındaki telefon konuşmalarında, şu sözlerin yer aldı:
D.E. Oynuyor musun? B.Ö. Yok oynamıyorum ya abi, bu adam oynatmaz artık beni ya.

D.E. Oynattırmaz mı? B.Ö. Yok sorma bana yani bu adam hep kendi oyuncularını hep oynattırıyor.

D.E. İyi oynatsın i... son maçı zaten.

B.Ö. Hım.

D.E. İyi forvet kim oynuyor? B.Ö. Forvet kim oynuyordu ya şey oynuyor.

D.E. Kewell oynuyor mu? B.Ö. Kewell oynamıyor ya Baros oynuyor. Sağda Kazım oynuyor, solda da Stancu.

D.E. Stancu şey Gökhan Zan oynuyor mu? B.Ö. Hmm oynuyor stoperde.

D.E. Hım şeyle o zaman Servet’le Neill’i mı kesti? B.Ö. Yok Neill’ı sağ beke koydu ya.

Bunun ardından da 18 Mart’ta Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Galatasaray derbisinden 2.5 saat önce Menajer Doğan Ercan’ın, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım’ı arayarak bir takım bilgiler verdiği ortaya koyuldu.

Murat Özaydınlı: Hah söyledi işte pazar günü konuştuk yine. Ya Murat ne yapayım dedi. Ne yapacağın var mı dedim Adnan. Tek tek konuşacaksın dedim çocuklarla, siz iyisiniz aslansınız, kaplansınız hepiniz millisiniz. Ya doğru diyorsun diyor. Bizim takımda 14 tane milli oyuncu var diyor. E tamam dedim, ondan sonra al tek tek konuş hepsiyle.. dedim. Şey yap iğne yap. Ondan sonra yav diyor Trabzon, F.Bahçe diyor 13. ben ya diyor sen... var mı böyle bir şey diyor kazanmak zorundayız tabii ki.

Aziz Yıldırım: Ha

M.Ö: Ondan sonra dedim o zaman çalışacaksın Adnan. Oturduğun yerden e bugün yemek yedim onlarla ya yemekle olmaz dedim. Tek tek dedim odalarına konuşacaksın bunlarla dedim.

A.Y.: ... prim ver deseydin

M.Ö.: Güldü zaten o zaman dedi ki iki milyon prim vereyim dedi ver dedim yollamayan senin gibi olsun dedim

A.Y.: Ha..."

Arkadaş şu diyalog gerçekmidir ya...

100 milyon Euro'luk tazminat!
Sarı-Kırmızılı kulüp PFDK’ya sevk edilmelerinin ardından acil olarak toplantı yaptı ve UEFA’dan Türk takımlarına genel bir ceza gelmesi ve Avrupa Kupaları’na gidememeleri halinde TFF’ye dava açacağını yazılı olarak bildirdi

Galatasaray yönetimi, kendilerini Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevkeden ve Futbol Disiplin Talimatı’nın 58. maddesini değiştirerek, UEFA’nın olası bir men cezası verme olasılığını yükselten Türkiye Futbol Federasyonu’na jet hızıyla ihtarname çekti ve “tazminat davası açarız” dedi. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Futbol Federasyonuna önce istifa çağrısı yaparak çok sert bir açıklamada bulunan Sarı-Kırmızılılar, daha sonra kulüp avukatları aracılığıyla bir ihtarname hazırlayarak, akşam saatlerinde Futbol Federasyonu’na gönderdi. Çekilen ihtarnamede, Futbol Federasyonunu aldığı kararlar neticesinde Türk takımlarına genel anlamda bir ceza verilmesi ve kendilerinin de Avrupa kupalarına gitme hakkının ellerinden alınmaları halinde, kulüp halinde uğrayacakları yüksek orandaki maddi kaybın giderilmesi için gerekli tüm hakların kullanılacağı ve tazminat davası açılacağı bildirildi. Başkan Ünal Aysal’ın imzası ile gönderilen ihtarname, tüm yönetim kurulunun görüşü alınarak hazırlandı.

REKOR TAZMİNAT: 100 MİLYON EURO
Böyle bir durumda uğrayacakları tüm zararın futbol federasyonunu tarafından karşılanması için dava açmaya karar veren sarı kırmızılılar, gelecek olası cezaya ve süresine göre, tüm şampiyonlar ligi ve tribün gelirlerinin hesaplanarak, ortaya çıkacak rakamı Futbol Federasyonundan talep edecek. Cezanın süresine göre bu rakamın 100 milyon Euro’yu bulabileceği konuşuluyor.

‘Emniyet ve savcılığa ayıp!’
Galatasaray’ın dün gece geç saatlerde sona eren yönetim kurulu toplantısı yaklaşık 7 saat boyunca devam etti. Her türlü olasılığın masaya yatırıldığı toplantıda, Futbol Federasyonu’nun aldığı karara büyük tepki gösteren başkan Ünal Aysal ve yöneticilerin, federasyonun aldığı bu kararla, polisin, emniyetin ve savcılığın tüm çalışma ve takibini görmezden geldiğini söyledikleri öğrenildi

fb yi kurtarma operasyonu başarıyla devam ediyor. 16 takımıda sevk ettiler ki gündem yoğun olsun malum takım konuşulmasın sadece diğer takımlarda için içine girsin düşüncesiyle. herkesi aptal yerine koyup istediklerini yapıyorlar...

GALATASARAY, Trabzon, Kayseri ve Bursa'dan başka diğer takımlardan ses yok ilginç.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ”TFF yönetimi tarafından, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen kulübümüzden, bugün itibarıyla savunma istemiştir. Kulübümüzden istenen savunma neticesinde başkanımız İbrahim Yazıcı bir açıklama yapmıştır ve savunma vermeyeceğimizi belirtmiştir” denildi.

Tff nin yapmış olduğu yasa değisiklikleriyle artık türkiye de şike serbest bırakılmıştır. Y.D. fenerbahçesini kurtarmak için türk futbolunu bitirmiştir yazıklar olsun...