Şike Operasyonu!

Ben zamanında Uefa yı bile ayarladılar dediğimde bana gülenler nerede şimdi çok merak ediyorum. Aralıktan bu zamana kadar geçen zaman haklılığımı bir kez daha gösterdi.
Ayrica Yildirim Demirören, UEFA´yi bile ayarlamis galiba. Tesekkürler sn.Demirören. :(

Umarim UEFA bütün takimlarimiza gereken cezayi (milli takimda dahil) söyle 4-5 sene verir, hos arada bizde kayniyacagiz ama olsun, bu zihniyet baska türlü düzelmez diye düsünüyorum.

Ayrica Yildirim Demirören, UEFA´yi bile ayarlamis galiba. Tesekkürler sn.Demirören. :(

Umarim UEFA bütün takimlarimiza gereken cezayi (milli takimda dahil) söyle 4-5 sene verir, hos arada bizde kayniyacagiz ama olsun, bu zihniyet baska türlü düzelmez diye düsünüyorum.

Amaç o zaten. Biz uğraştık ama olmadı tam karar verecektik ki Uefa geldi ceza verdi diyecekler. Bakın MAA gittiğinden beri basında kaç defa federasyon başkanı kelimesi çıktı. Adam kayboldu gitti. Tam bir sessizlik. Tipik uyutma politikası.

Neyseki UEFAdan ceza almayacağız arkadşlar ÇÜNKÜ ŞİKE VE TEŞVİK OLMAMIŞ GEÇEN SEZON !!!!!! yazıktır günahtır gerçekten umarım şu ömrümde bir gün büyük takımlardan birinin küme düştüğünü gösterir allah bana o zaman da ligi mi birleştirirler .

Fenerbahçe CAS taki davayı geri çekmiş. Madem şike yapmadınız niye davadan vazgeçtiniz. Yaptığınız şikeye ceza verilmesin diye mi? Onur davalarından vazgeçince bunlara onursuz desek az gelir sanırım...

Düzmece Etik Kurulu'nun raporunda temiz çıkarlar şimdi.Bunlar ayrı namussuz,paraya tapan futbol camiası ayrı.Nefret ettirdiniz ulan futboldan.Bizim takım her bireyiyle çok fazla bu ortama.

Mehmet Baransu'nun açıklamaları tamamiyle doğru ise, 1-2 ay içinde kesin Bank Asya'ya ya da 2.lige düşürecekler şikecileri.Raporla sabitlenmiş 3 şike ve 1 teşvik[gerçi rapordan önce 4 şike ,1 teşvikti ama neyse].Bu işin başka oluru yok.Şikeciler 2012-2013 sezonunda Süper Lig'de olmayacak.

Mehmet Baransu'nun Beşiktaş'la ilgili bir açıklama yapmamasıda ilgi çekici ...

Bu beş maçta ts bir maçtan fb ise 4 maçtan sorumlu tutuluyor. Ve şunu unutmayın 1 maçtan bir alt kümeye düşersiniz. Oysa 4 maçtan her bir maç için bir alt kümeye düşürülmelisiniz. Ve basketbolda ne yapılacak. Semih Özsoy Recep Ankaralı konuşması ortada.

Hâlâ FB'nin ya da diğerlerinin ceza alacağını düşünen var mı? :) Mehmet Baransu falan ne derse desin, adamlar istediklerini yaptı ve yanlarına kâr kaldı. MAA'ya ne oldu ki Demirören'e de olsun, bir ceza gelirse UEFA'dan ülkeye gelir. Başka da bir şey olmaz.