Şike Operasyonu!

Aslında bugün bir haber gördüm eğer bir ceza gelirse şike de adı geçen ama ceza almayan kulüplere gelecek diye b,ir haber okudum ne güzel olur şöyle bir 5 sezon gidemeseler avrupaya . Ya herifler namus davamız diyordu cas davasına noldu namuslarını kaybettiler ) :)

Evet Demirören yarın basın toplantısı yapacakmış saat 11:00 'de acaba malum takımı kurtarmak için ne karar verdiler çok merak ettim. ne mazeret buldular ne gerekçe uydurdular.

Evet Demirören yarın basın toplantısı yapacakmış saat 11:00 'de acaba malum takımı kurtarmak için ne karar verdiler çok merak ettim. ne mazeret buldular ne gerekçe uydurdular.

En basit mazereti şike sahaya yansımamıştır der olur biter. Ama bilmiyor ki şike sahaya yansısada yansımasada şikedir ve gereğinin yapılması gerekir, nerde bizde öyle adam...

Şike sahaya yansımamıştır kararı açıklanacak bazı maçlar için yeterli delil bulunamamıştır denecek . ama birde normalde şu açıklama bugün 17 de yapılacaktı acaba fenere ceza varda ondan mı olay çıkmasın diye yarına alındı . .

Bugün Fener kaybetseydi ümitleri biteceğinden ceza verirlerdi şimdi ondan da vazgeçmişlerdir. Her sonuca göre bir yol belirlemişlerdir hiç bir şey çıkmayacak TFF'den. Şenez UEFA'yı ayarlayamazsa iş UEFA'da. Eğer ciddi tepki olupta FİFA'ya giderse iş uzakdıkça uzar. Biz ligi alalımda sonra bekleriz cezasını.

Bugün Fener kaybetseydi ümitleri biteceğinden ceza verirlerdi şimdi ondan da vazgeçmişlerdir. Her sonuca göre bir yol belirlemişlerdir hiç bir şey çıkmayacak TFF'den. Şenez UEFA'yı ayarlayamazsa iş UEFA'da. Eğer ciddi tepki olupta FİFA'ya giderse iş uzakdıkça uzar. Biz ligi alalımda sonra bekleriz cezasını.

Aynen. Bjk maçının sonucu beklendi. Ceza buna göre belirlenecek. Bazı dizilerin 2-3 finali olur ya bu da o şekil. Her duruma bir senaryo hazırlamşlardır. Dr Kimble'ı bilen bilir 3 ayrı son çekmişlerdi yapımcıları. birinde doktor gerçekten katil, birinde dediği adam katil bir diğerinde ise müfettiş gerrard katil. Burada da durum aynı.

finale 3 maç kala açıklanacağına göre ceza alan kulüp olmayacak yeni talimatname ile para cezasıda uygulanabilecekmişş şahsen beklentim yok zaten bunların yaptığı hiçbirşey sahaya yansımıyor sahaya giren taraftarın cezasınıda görücez

Bugün önemli bir şey açıkalanabileceğini sanmıyorum. Dün Beşiktaş 1 puan alsaydı rahat açıklarlardı ama artık zor.

58. madde değiştirildi. Puan silme cezası getirildi. Puan silme cezası bu sezona uygulanacak. Böylece işin Galatasaray kısmı da halledilmiş oldu. Bu sezonun şampiyonu Galatasaray'dır.

En önemli şey en sonda söylendi. Eğer PFDK Fenerbahçe'yi suçlu bulursa ki, küme düşme yerine puan silme geldiğine göre suçlu bulunacak, bu sezonun şampiyonu belli olmuştur arkadaşlar.

58. madde değiştirildi. Puan silme cezası getirildi. Puan silme cezası bu sezona uygulanacak. Böylece işin Galatasaray kısmı da halledilmiş oldu. Bu sezonun şampiyonu Galatasaray'dır.

En önemli şey en sonda söylendi. Eğer PFDK Fenerbahçe'yi suçlu bulursa ki, küme düşme yerine puan silme geldiğine göre suçlu bulunacak, bu sezonun şampiyonu belli olmuştur arkadaşlar.

Biz her türlü şampiyonuz abi. Ama bu oyunu bozmamız lazım bu oyunda yara alan biziz mesela playoff meselesi gibi...

Cezalar bu sezona yansıtılırsa Eskişehir itiraz edebilir bu duruma. Gerçi onlar da omurgasız sınıfından ama...

Neticede 2. durumdaki Trabzon 28, Eskişehir 25 puanla başlayacaktı Play Off serisine ve gözardı edilemeyecek oranda Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılma ihtimali olacaktı.

Neyse yine iyi ödül olarak + 50 puan ve 5 şampiyonluk verme ihtimalleride vardi. Şikeye teşebbüs etmeye teşebbüs etme kararı almışlar ve teşebbüs eylemine teşebbüs ederken yakalanmışlar para cezası veriyoruz derler. Sulandırdik bari b.... Çıkaralım diyebilirler