Sivasspor-Galatasaray | TSL 1. Hafta

Ali Turan an itibarı ile Sabrinin ne büyük bir futbolcu olduğunu ispat ettirdi bize. Ya yeniğiz adam hala ileri çıkmıyor. Anadoludan futbolcu alırsan bir sene ona nasıl büyük takımda oynayacağının dersi verilmek zorunda kalıyor. Neill da hazır değil daha.

Neyse kahır başladı hayırlı olsun.

Bu sezon dua edelimki Sabri fazla sakatlanmasın.Ali Turan başımızı çok ağrıtacak bu sene.
Cana yı ise düşürdüğü adamları yerden kaldırdığı poziyonlar dışında fazla görmedim.
Ha sadece bu ikisi mi kötüydü?Hayır.Takım genel olarak kötüydü ama Ali Turan -Cana ikilisi kötünün bir altı oynadıkları için o ikisini yazdım.
Arda-Barış değişikliği ile Rijkaard maçı tamamen bitirdi zaten o dakika.
Ve bence ligin en kötü kadrosuna sahip takımına yenildik.

Özünde çok iyi stoper olan Ali Turan'ı sağ bek oynatmanın, gencecik Emre'yi asıl mevkiisinde oynatmamanın, takım gol ararken Arda'yı çıkarıp Barış'ı almanın mantığı nedir Rijkaard, söylermisin ?

Yahu burası İspanya değil Türkiye. Burada sisteme göre oyun-oyuncu oynatamassın bunu kimse öğretmedimi sana.

Bence bugün önceki senelerdeki gibi oyuncuya göre sistem oynasak en az 3 atardık.

Neyse oyuncuların canı sağ olsun.

Yönetime ve teknik ekibe selam olsun.

Umarım bu yenilgi belkide 1 sezonu kurtarır.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Hiç üzülmedim Galatasaray'ımızın geleceği adına,hayırlısı oldu bence...
Eserinizle övünün SYN. ADNAN'LAR!!!

Yahu Kerem akıllanmıyorlar ki. 5 yıldır takımda kaleci yok, orta saha naylon gibi, hücumda alternatif üretecek futbolcu yok. Sonra vay efendim bizim Kadıköy'de Fener'e şansımız tutmuyor. Siteye 'takımın masörü kangal ziyaretine gitti' diye haber koyan zihniyetten ne beklenir. Bu yıl elimizdeki tek şans kadın basketbol. Ama malum kulüpte başarılı giden branşlara çomak sokma anlayışı var. O da devreyi çıkaramaz gibi görünüyor.

Bakın gerçekten bu takımın hocasını kondisyonerini,transfer komitesini anlamak çok zor! Ali Turan ayakta duramıyor besbelli hazır değil ama sahada
-Aykut bu takımda olmaması gerek ama sahada
-Transferlerin şu anda en azından 2-3 hafta süre takımla olması gerekir ancak ortada transfer yok.
Ve rezalet sonuç! Gerçekten yazık, ağladım yaa şu maçta bile sinirden çaresizlikten ağladım Hakan Balta denen herif pas hatası yapıyor ona tamam , geriye koşmuyor onada tamam ,golü yedik onada tamam !

Ama 60 küsürde golü yedik kalan 30 dk topu gevelemek nedir!
Şu anda gerçekten bir patlama yaşıyorum, belkide saçmaladım ama hiç düşünmeden büyük bir hararetle yazdım onu biliyorum !!!

Bekliyor muyduk evet,
hepimiz küfrettik mi evet,
bu işin sorumlusunu adnanlar mı evet,
Şaşırdık mı hayır,
Aykut 6 pasa gelen ortalara çıkmayı öğrenmiş mi hayır,
takımın beyni ayhn olur mu hayır,
Cana her maç sarı kart alır mı evet,
Sarp ileri koşarken aslan savunmaya gelirken kedi mi evet,
Kewell Arda'yı kenara çıkar şu takımdan 1 kişiyi haftaya oynatır mısınız hayır,
Rijkaard kenarda çıldırmakta haklı mı evet,
Rijkaard istifa etse haklı mı evet,
Bu taraftar çıldırsa haklı mı evet,
Bu taraftar 3 yıldır kandırılıyor mu evet,

Artık dur demenin zamanı gelmedi mi ? 21Ağustos'ta Sami Yen'de referandumda bu srunun cevabını bekliyoruz.

İki pas yapamayan, hocasını kenarda, bizleri tv başında deli eden 'futbolcu' topluluğuna yazıklar olsun. . .

Rijkaard senin yerinde olsam istifa ederdim bu adamlar uğraşılmaya değmez çünkü.

Emin Doğanca' Alıntı:
Özünde çok iyi stoper olan Ali Turan'ı sağ bek oynatmanın, gencecik Emre'yi asıl mevkiisinde oynatmamanın, takım gol ararken Arda'yı çıkarıp Barış'ı almanın mantığı nedir Rijkaard, söylermisin ?

Yahu burası İspanya değil Türkiye. Burada sisteme göre oyun-oyuncu oynatamassın bunu kimse öğretmedimi sana.

Bence bugün önceki senelerdeki gibi oyuncuya göre sistem oynasak en az 3 atardık.

Neyse oyuncuların canı sağ olsun.

Yönetime ve teknik ekibe selam olsun.

Umarım bu yenilgi belkide 1 sezonu kurtarır.

Çok güzel bir yazı Emin eline sağlık,forumun düşüncelerini çok güzel özetledin...

Riijkard'ın elinde tamam iyi oyuncular yok orta saha'da eyvallah ama Arda-Barış değişikliği nedir yahu,mantıklı bir cevabı vardır inşallah!!! Bakalım gazeteciler bu değişikliği FRye söyleyecekler mi?

Perşembe sert bir tepki verilmeli koyun değil bu taraftar yeter artık yine 8-9 mağlubiyetle kapatmak istemiyorum ligi

Ayrıca Adnan polat bu takımı izlerken hiç utanmadı mı merak ediyorum bu kadroyla aslantepe ye çıksan nolur

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":1oxsia5b]Hiç üzülmedim Galatasaray'ımızın geleceği adına,hayırlısı oldu bence...
Eserinizle övünün SYN. ADNAN'LAR!!!

Yahu Kerem akıllanmıyorlar ki. 5 yıldır takımda kaleci yok, orta saha naylon gibi, hücumda alternatif üretecek futbolcu yok. Sonra vay efendim bizim Kadıköy'de Fener'e şansımız tutmuyor. Siteye 'takımın masörü kangal ziyaretine gitti' diye haber koyan zihniyetten ne beklenir. Bu yıl elimizdeki tek şans kadın basketbol. Ama malum kulüpte başarılı giden branşlara çomak sokma anlayışı var. O da devreyi çıkaramaz gibi görünüyor.[/quote:1oxsia5b]

Kurtuluş abi bunları söylemekten dilimde tüy bitti ama ne yapalım,sadece konuşabiliyoruz...
Bu takımla olmayacağı bu orta saha ile olmayacağı geçen sene ligin son 6-7 haftasında belli oldu.Yaklaşık 4 aylık bir zaman zarfı geçti ve bugün yeni sezon başladı sahaya çıkan orta sahamız geçen yılkinden bile geri...Daha ne söyleyelim ne konuşalım anlamıyorumki...Şimdi çıkıp herkes birşeylerini çekiyor ama bunun için malup olmamızmı gerekiyordu,2 aydan beri bağırıyoruz,yanlış yapıyoruz diye...Neyse daha bunlar iyi günlerimiz,en azından ben böyle hissediyorum...
Bu arada biraz sonra T.T. arena bitiyor diye resim koyarlar,biliyoruz kardeşim bittiğini firma yapıyor zaten,yolumuz düştükçede gidip bakıyoruz,boş durmuyorlarmış yani Tuğla taşıyorlarmış inşaata seçilmiş kişilerimiz!

geçen sene Bursa'dan 12 puan fark yedik...
ve bu sene ilk maç geçen sene takımın ciğerini sömüren 3 adam Mustafa, Ayhan ve sonradan giren Barış...
bu işi artık taraftar yapacak...

sezonun ilk maçında rakip oley çekiyor var mı böyle bişey ya ...eserinizle gurur duyun Adnan'lar....

Arda Turan dışındaki Türk oyuncularımızın kalite ortadadadır.

Sarpla,BARIŞLA,Ayhanla,Ali Turanla,Musa ile bu işler yürümez yürüyemez.

Takımın gücü,kalitesi sıradan bir Anadolu takımı kalitesine yaklaşıyor.Uyan ey yönetim Uyannnnnn. :oops: :oops:

Deco yu alacaksın,Ballack'ı alacaksın,Van der Vaart'ı getireceksin,Kallström^ü alacaksın,diaarr'yı alacaksın ki ben Galatasaraym diyeceksin.Eskiden Avrupa afatihi olan Galatasaray.

Ali turanı alarak,Musayı alarak,Çağları alarak ortaya farkını koyamazsın böyle büyük olamazsın.

Kayseriden oyuncu alıp Kayseriyi yenemezsin. :( :(