Sivasspor-Galatasaray | TSL 1. Hafta

Allahım inanılır gibi değil hala Rijkaard deniliyor adam ne yapsın elinde orta sıraları zorlayacak bir kadro var oda elinden geleni yapıyor işte.Futbolcular içinde geçerli Sivas'tan farkımız neki bir ekstra adamımız Arda,birazda Kewell hepsi bu kadar.Sivas ev sahibi avantajını kullanıp yeniyor bu kadar basit olay...Denk güçlerin mücadelesi...Açıktan rüzgar yaratanları saymazsak az çok herkeste bunun farkında...

Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam ilk maçımıza Mustafa Sarp golü atmıştı ve sene sonunda hüsrana uğramıştık :oops: İnşallah tarih tekerrür etmez :oops:

Arda çıkarıldığında takımda nasıl bir düzelme bekleniyordu benim için merak konusu!

Neyse burada en son suç Rijkaard'ın bana kalırsa.Yine görüüldüğü gibi orta sahamızın olmadığından yeniliyoruz.

4 aydır burada transfer yapamayan yönetime denilecek çok şey var var olmasına ama artık onları savunacak bir Doğan yok!

Kenarda daha iyisi vardı da mı Rijkaard bu yaratıcı olmayan orta saha ile başladı? Sağ açık olarak en iyisinin Emre Çolak olduğunamı karar verdi? Yorum yaparken bir sahaya bir kenara bakın. Şu an bunun sorumlusu Adnan polattır. Yarın bir transfer yapsa bile en azından 3-4 haftamızı yemiştir bu yönetim. Mağlubiyet nedeni ile demiyorum. Yenseydikde fikrim değişmeyecekti. Ayhan ve Mustafa çok çalıştı Cana ayak uydurmaya çalıştı ama topu ileri talıdıkmı ne yapacağını bilemeyen çocuklar gibiydik(özellikle Emre Çolak).

Takıma helal olsun Yönetime yazıklar.

İnanç falan bırakmadınız adamda ! Her nedense yenik duruma düştüğümüzde zerre kadar inanamıyorum artık o maçı alabileceğimize !!!

Bu maçın yorumlanacak hiç bir tarafı yok.
Geçen sene son dakika golünden sonra sezon bitmişti ve aylar sonra daha kötü kadro ve daha kötü oyun ile kaybediyoruz.
Sivas gibi bir takımın taraftarlarına 'oley' çektiriyoruz.
Adnan Polat'ı hiç eleştirmedim fakat bu maçı izlerken neler düşündü çok merak ediyorum.

Maç 2-1 gerideyiz.

Ve ben hayatımda ilk kez beraberliği yakalayalım diye dua etmiyorum.Çünkü 3 olmasın diye dua etmekle meşgulum.

Mahmet Batdal bir tane topa adam akıllı giremedi.Bu boyla bu kadar korkak oynamasının mantığı nedir ya?

Mustafa Sarp gol attı.Tribüne koşup formasının arkasında ki isimi gösterip elleriyle görün işareti yaptı.Adam 1 metre önünde ki topa koşmadı maç boyunca bir daha.

Ali Turan bir tane çıkarma yapamadı,Hakan Balta keza öyle.Açıklardan 0 katkı alırsan ne anladım futbolda.

Arda 60 dakika tek başına futbol oynadı takımda.
Yazıklar olsun şu yönetime.Yapılan transflerden 0 katkı aldık ligin ilk haftasında.Oturup içsinler prolarını.

İyi bir başlangıç yaptık. Sivas deplasmanında atılan bir gol gerçekten önemli. Önümüzdeki devre Türk Telekom Arena'da maçı izleyecek en fazla 15 kişi önünde bu Sivas'tan puan alırız.

Ayhan a o kadar atıp tuttum ama takımda mustafa ile en çok çalışan adam oydu.Süha abinin hakkını vermem lazım.2. golde hakan balta nın kaptırdığı topa dikkat etmek lazım.Adnan polat ise kendi kuyusunu kendi kazmıştır.2012 kriterleri ile güle güle demenin vakti gelmiştir kendisine.